Revizyon Ameliyatı CC büyütmek

banu_demir

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
80
30
47
Merhaba hanımlar,
2022 nisanda yaptırdığım protez ameliyatında 275 cc takıldı.Dün dr görüşmem vardı daha önce dr hep büyük istiyordum dediğimde sığmayacağını söylerdi. 275 cc den büyüğü taşma yapar diyordu dün ki görüşmede hocam 320 cc olsaydı daha mutlu olurdun dediğimde artık olabilir dedi artık meme dokunun genişlediğini isterse 450 cc bile sığdırabileceğini söyledi ama o cc koymam zaten dedi . Bu tarz büyütme ameliyatlarının aşamalı olduğu istenen büyüklüğe 3 ameliyatla bile ulaşan hastalar olduğunu söyledi. Hatta bir hastasına 1.500 cc takmış ama üçüncü ameliyatıydı dedi. Bu şekilde büyütme yaptıran var mı sizin görüşleriniz ne bu konuda?

315 ccydi şuan 425 cc. Ama aşamalı büyütmek değildi amacım evet küçük gelmişti 315 ama başka sorunlarım da olduğu için cc de büyüttüm. 425 bile büyük değil b-c kup.

Benim de 310 dan 400 e çıktı. Aşamalı büyütmek için değil, silikonda sorun oldu. Göğüs dokusu genişlediği ve esnediği için daha büyük takılabilir sonradan. Eğer küçük olduğunu düşünüyorsanız büyük boyla değiştirebilirsiniz.

315 ccydi şuan 425 cc. Ama aşamalı büyütmek değildi amacım evet küçük gelmişti 315 ama başka sorunlarım da olduğu için cc de büyüttüm. 425 bile büyük değil b-c kup.
Aynen benim 275 cc doktora 320 cc olsaydı keşke dedim çok farketmezdi ki o büyüklükte dedi ben şimdi 450 cc bile sığdırabilirim dedi. 320 cc bile farketmiyecekse 360 cc yaptırabilirim diye düşünüyorum şimdi. Doktorum 450 cc takmam ama dedi 52 kiloyum boyumda 1.68 450 cc çok büyük kalır sanırım

İşte doktoruma ben ameliyattan sonra söylediğimde daha büyüğü koyamazdım dedi şimdi artık cc büyütebiliriz dedi. Sizce 310 cc çok mu küçük boy ve kilonuz nedir?

Teşekkürler meme çok tuhaf bişey en büyüğü olsun istiyorsun yoksa ikinci kez ameliyat akıl karı değil
Maalesef .. ne olacağını nasıl duracağını insan kestiremiyor . O yüzden görüşme’de hep, bana benzeyecek en yakın meme’yi gösterir misiniz ? Diye darlamıştım. :))

275 cc nasıl duruyor

Merhaba, eğer şimdi öyle görünüyor ise öyle kalır.ben ilk ameliyatımda 375 cc taktırdım, gözüme küçük geldi ve 17 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum yüz germe ameliyatı ile beraber. Dr'a büyük istediğimi söyledim ama aşırı olmasın da demiştim, maalesef ameliyatta 375 cc çıkarıldı ve 450 cc yapıldı. Ameliyattan çıkar çıkmaz baktım ve küçük olduğunu gördüm. Eskisinden bir tık daha büyük sadece. Çok üzüldüm. Bana biraz kullan değiştirim dedi. Şimdi şişler inince iyice küçücük kaldılar. Sütyeni doldurmuyor 85 BB ölçüsünde kaldılar. Bu arada yüz germe ameliyatında, deri yığılması oldu. Eğer 2 aya kadar düzelmezse tekrar Elazığ'a uçup revizyon yaptıracağım. Tekrar tekrar narkoz almak istemiyordum ama şimdi mecburum. Çok canım sıkılıyor.
Yani diyeceğim o ki, şimdi küçükse hemen değiştir, mutsuzsan öyle kalma.

Merhaba zaten dr küçük buluyorum mesela 320 cc yapsak dediğimde 320 cc çok farklı olmazki dedi benim anladığım mevcut cc den en az 100 cc büyüğünü yaptırmak beni muhtemelen 360 cc tatmin eder.

İlk ameliyatta 320 cc takılsaydı beni kesinlikle tatmin ederdi ama ikinci ameliyatı olursam da 360 cc altı olmam yaptığıma değsin.

Sizin adınıza üzüldüm ama ameliyatın üzerinden çok geçmemiş sonuçları almak için erken değil mi yüzünüz için bilmiyorum ama meme için erken.

Ben yüzümü dolgu ile toparlamaya çalışıyorum.

Yüzüm için erken, evet... Aslında doktora güveniyorum çünkü bu kadar ameliyat oldum ona daha önce de. Hiç sıkıntı olmadı ve asla yalan söylemeyen biri. Benim ona 5. Ameliyatım bu farklı bölgelerde. Ben bu sefer biraz panikledim çünkü yüz önemli. Meme içinde, dediği gibi biraz kullanıp sonra karar vereceğim. O bana bekle dedi aslında, hepsi otursun diye. Sanırım, bu depreme ve ölenlere çok üzüldüm, TV'ye bile bakamıyorum, içim dağlanıyor, bu yüzden olanları düşünmemek için kafamı kendimle meşgul ediyorum hemde bu süreç düşündüğümden uzun olacak, onu yeni fark ettim, o yüzden taktım halime. Aslında o kadar travmatik ve kötü bir durum yok. Bekleyemeyeceğim bir şey değil. Bu arada meme operasyonumu bir kaç kız arkadaşıma ve yakınıma gösterdim, hepsi çok beğendi, büyük dedi, daha büyüğü sarkar dedi. Şimdi,bu kadar kişi böyle deyince, ben kendimden şüpheye düştüm. Yüzüm için de, forumdan kızlar yazmış, geçici, herkesin ilk başta öyle oluyor diye.

Merhaba göğüs silikonu yaptırıp memnun kaldığınız doktor Elazığdaki hangi doktor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…