Saç Bakım Ürünleri Revita Kulanan var mı?

karamellam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
6
0
Piyasada bulunan en saç geliştirme şampuanı DS Laboratuvarlarının araştırma çabalarının sonucu olan Revita®'dır. Revita® özellikle kafa derisi canlılığını koruyan ve folikül problemler üzerinde tesirli olan güçlü ve benzersiz aktif içeriklerin bileşimidir. Kısa zamanda en iyi sonuçları verir.

Bu sinerjik birleşimin etkisini geliştirmek için DS Laboratuvarları asıl özellikleri klinik etkinliği koruyan benzersiz bir "kimyasal maddesiz" süreç geliştirdi. Hassas mekanik bir basınçla Revita®'nın bileşimleri saf ve kimyasallardan arınmış aktif moleküller olarak elde edilir.

Saç derisinin canlı kalması için özellikle üretilmiş olan en güçlü şampuan olan Revita® önleme safhasından son safhalara kadar etkili olur.
Çok etkili bileşimler arasındaki sinerjik etkileşimle Revita® sizlere saç derinizin canlılığını korumak için geliştirilmiş ve saç dökülmesini önlemede yardımcı etkili bir ürün getiriyor. Antioksidan etkiyi, anti-DHT özelliklerini, güçlü hidratlaştırıcı molekülleri, saç uzatan uyarıcıları ve yapısal amino asitleri birleştirerek Revita® size en etkili saç çıkartıcı şampuanı sunuyor.
Hem erkeklerde hem de kadınlarda saç zayıflamasının ve saç dökülmesinin en önemli tek faktörü kalıtımdır: Androgenetik kellik denen genetik bir durum. Erkekler için bu geri çekilen saç çizgisi ve tepe bölgesinde saçın giderek dökülmesi (erkek modeli kellik olarak da bilinir) Bayanlarda tüm kafa derisinde en belirgin şekilde tepe bölgesinde dağınık incelme görülür. Buna bayan modeli kellik denir. Buna rağmen, şimdiye kadar yapılan çalışmaların ve yüzlerce hastayla yapılan uygulamaların sonunda genetik olarak kelliğe çok yatkın kişilerde bile durumun başarıyla kontrol altına alınabilineceği görüldü. Günümüz teknolojisi ve yeni bileşimlerin üretimi saç dökülmesiyle mücadelede ileri adımlar atılmasına olanak sağladı. İleri derecede başarılı saç büyümesini sağlayan Revita® şampuanı 10 yıl önce hayalini bile edemeyeceğimiz teknolojik bir buluştur.
Olağan dışı başarı oranına rağmen her zaman bilmeliyiz ki saç dökülmesini önlemek yeni saç büyütmekten çok daha kolaydır. Bölgesel uygulamalar derideki saç foliküllerini aktive ederek işler. Çok uzun zaman tedavi edilmeden bırakılmış saç dökülmelerinde özelliklede kel olan bölge genişse deri aktif foliküllerini kaybeder ve geride tedavi etmek için üzerinde çalışılacak hiçbirşey bırakmaz.
Revita® gibi yüksek performanslı tedavi uygulamanın yanı sıra saç dökülmesini yavaşlatan aşağıda sıralayacağımız hayat tarzlarını da uygulayabilirsiniz:

:nazar:

Arkadaşlar ben aranızda bu şampuandan kullanan var mı? diye sormak istiyorum. Alıp alamam konusunda kararsız kaldım.Mevsimsel saç dökülmeleri ben biraz şiddetli yaşıyorum. Ve hızlı uzamasını da istiyorum. bu ikisi içinde çözüm gibi göründü. Lütfen yarumlarınızı yazın. Ürünü tanımayan arkadaşlarda küçük bi araştırma yapsın :)
teşekkürler

X