• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revindell in Nişanı :)

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlarrrrrrr bizde artık nişanlıyızzzz hatta nikah günümüz 18.09.2010 :asigim: :nazar:

$DSC02354.jpg

$DSC02359.jpg

$DSC02360.jpg

$DSC02363.jpg

$DSC02366.jpg

Kızlar bu resimde saçımı daha rahat görebilirsiniz.. Saçımı sevgili nişanlım yaptı :)
dsc02366k.jpg

Burda da elbise modelim ;

dsc02392z.jpg

Son düzenleme:
cnm benim saçım kıyafetin makyajın herşeyin çok güzel olmuş allah tamamına erdirsin nişanlınla çok yakışmışsınız opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım... ayrıca rottweiler harika gözüküyor... keşke hep ufak kalsalar :)

Kızlarrr sağolun hepinizz, en kısa zamanda stüdyo resimlerinide eklicem olumunekankayizsmile

cnm benim saçım kıyafetin makyajın herşeyin çok güzel olmuş allah tamamına erdirsin nişanlınla çok yakışmışsınız opuyorumnanaktan

sağol bebeğimmmmm opuyorumnanaktan saçımı Naip yaptı makyajı ben ;)

Son düzenleme:
medeni durum evli diyor kız bende ne oluyor dedim daha nişanlanacaktı kız hemen evlenimiverdi..
çok mutlu olun inşallah, çok güzel olmuşsunuz..

pis çirkin seni..... :kedi: :asigim:
çok güzel olmuşsun canım arkadaşım ... :1hug:
eniştemizinde ellerine sağlık yerimseniben
ama haberim yoktu üzüldüm facebookta görünce şok oldum valla alsanaalsanasmile
mutluluklar dilerim canımm
oohh ohh nikahta belli süper ya :)

pis çirkin seni..... :kedi: :asigim:
çok güzel olmuşsun canım arkadaşım ... :1hug:
eniştemizinde ellerine sağlık yerimseniben
ama haberim yoktu üzüldüm facebookta görünce şok oldum valla alsanaalsanasmile
mutluluklar dilerim canımm
oohh ohh nikahta belli süper ya :)

sağol tatlımm aile içinde olduğu için hiçkimseye haber veremedim öyle ufak bir kutlama yaptık geçti... evvett nikahta belli az kaldı az boshayallersmile sizin nikah tarihi bellimi?

Back