• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Revindell in gelinliği işte buuuu :)

resmi götürünce birebir aynı oluyo mu ki eğer öyleyse çok ii yani ama bazıları orjinalinin yanından bile geçmio diolar ve hayal kırıklığına uğruyolar eğer tıpkısı olursa yaz buraya bende öyle yapayım :1:

tatlım aklımıza geldi bizimde annem hemen sordu zaten (annemde eski gelinlikçidir) bak dedi sonra modelin aynısı olmazsa bozuşuruz dedi.. kadın gayet kendinden emin bir tavırla ''ben 10 senedir bu piyasadayım sana garantisini veriyorum aynısı olucak'' dedi.. zaten küpürüne felan hep annem karar vericek ben anlamam kumaştan felan.. inşaallah bir sorun yaşamam :Saruboceq:

çok zarif bi model
aynen bende senin gibi modele aşık olup yaptırmak istiyorum, allahım nolur zamanı gelince öyle bi model çıkar karşıma boshayallersmile

inşaallah tatlım gönlüne göre bir model bulursunb:1hug:

Kızlar bu arada özellikle sade seçtim yani çok süslü bir gelinlik istemiyordum sade ve zarif olması benim için önemli.. bütün aradığımı bu gelinlikte buldum opuyorumnanaktan

canım bende beğendim
özellikle üst tarafı güzel ama altı fazla düz geldi bana kabarık sevdiğim için sanıyorum mutlulukla giy tatlım

canım bende beğendim
özellikle üst tarafı güzel ama altı fazla düz geldi bana kabarık sevdiğim için sanıyorum mutlulukla giy tatlım

ayy canımm bende çok kabarık gelinlikleri sevmiyorum işte o yüzden bu model iyi geldi bana belki krepelerin üstüne ince kemer halinde küpür ekletebilirim..

Mutluluklar dilerim..
Hoş bir gelinlik ama alt ve üst kısım sanki farklı gelinliklere aitmiş gibi bir hava var gelinlikte..CADIARZU

Ayrıca etek kısmında da 2 farklı fırfır kullanılması, etekte bütünlük sağlamamış bence..

Ama tabii bizim değil senin beğenmen önemli..vereliniortak

Tekrar mutluluklar..:nazar:a.s.

Back