• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hill'in pat diye karar verdiği gelinliği :)

çok hoş gözüküyosun bayıldım gelinliğine bende bu tarz bişey düşünüyorum asil durmuş sendede

hazır sanırım dikim olmucak fiyatta neyde anlaştınız

Ben de arkadaşlar gibi etek kısmını çok beğendim. Allah tamamına erdirsin güle güle giy :) senin gelinlik alma işi de benimki gibi olmuş ben de gezerken araştırırken pat diye seçmiştim gelinlik modelini. Allah mutluluk versin canım :)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

kankaa nettin sen yaa ne ara hazırlıklar başladııı ne ara aldın gelinliğiii :53: tam istediğin gibi gelinlik bulmana çok sevindiiiiimmmm haydi bakalımmm hayırlısı olsuuunnn :nazar::nazar: :54::54:

Aynen Nehircim, saçım tamamen açıkken çok salıyor kendini, belki yandan falan tutturulması lazım öyleyken onu da kınada kullanmayı düşünüyorum :34: ama dediğin gibi dağını topuz daha rahat olabilirr :34:

Fatoşşşş sen de bak kızım artık aynı günlerde evlenecez, şöyle bir fark var sen önce evi filan hallediyosun ben onları mecbur son aya bıraktım farklı şehirlerde olunca sadece kendime çalışıyorum burda :1::1::1: sınavdan sonra da ev işine girişecez inşallahh :16::16::16:
Canım yaa beğenmene çok sevindimm :16::16: aynen straplez istemiyordum çok içime sindi gelinliğim, senin de öyle olur inşallah canım benmm :54::54::54::nazar:
Bindallı da beğendm yalında onu da alır eklerim, bir sonraki çarşı turumda :1:

ona daha sıra gelmedi canm ya ev işi işte yoluna girsin de dün kredi başvurusunda bulunduk bi ton imza girdik borcun altına bakalım eksper gelcek eve faln haftaya anahtarımızı tapumuzu alırız hayırlısıyla ramazanda tadilatla geçer anca ağustosta eşya kıyafet faln halletcez artık inşallah içimze siner çabucak hallederiz eşya beğenemem die korkuyom rahat spor tarzı istiyom bakalım
seninde sınav var dimi canm ya arada onuda çıkartıon nasıl çalışmlar az kaldı artık inşallah güsel geçer zafer napıo işinden memnun mu

hadi bakalım bindallıyıda hallet de bitir kıyafet işini kına yı nerde yapcan ben daha bulamadım ya
balayını napıonuz bu arada

çok hoş gözüküyosun bayıldım gelinliğine bende bu tarz bişey düşünüyorum asil durmuş sendede

hazır sanırım dikim olmucak fiyatta neyde anlaştınız

Çok teşekkür ederm inşallah sen de bulursun istediğin gibisiniii...:16::nazar:
Hazır canım düğüne zaten 2,5 ay var bir aksilik olur diye ben dikimlere pek yanaşmadım, 3.700 dediler fiyat ama tanıdık bir yerdi biz oğlan tarafıyla hallederiz dediler :1: 2,5 3 arası bir şeye bırakcaklardı en son :34:

Ben de arkadaşlar gibi etek kısmını çok beğendim. Allah tamamına erdirsin güle güle giy :) senin gelinlik alma işi de benimki gibi olmuş ben de gezerken araştırırken pat diye seçmiştim gelinlik modelini. Allah mutluluk versin canım :)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Aynen komik oldu, o mağazada tek bunu denedim, üstümden de çıkarmadım bir daha :1:
Çok teşekkür edrm :16:

kankaa nettin sen yaa ne ara hazırlıklar başladııı ne ara aldın gelinliğiii :53: tam istediğin gibi gelinlik bulmana çok sevindiiiiimmmm haydi bakalımmm hayırlısı olsuuunnn :nazar::nazar: :54::54:

Canım evet hızlı gelişti olaylar, karar verildi sonra yerleri tutalım diye gezdik biraz; gelinliğimi de beğenince aldım; sağol canım benm :16: çünkü sınavdan sonra da ev işleri var, şimdi sakinken gelinliğim kafamdan çıkmış oldu, hem haftaya gelecek gelinliğimle bol bol evde hasret gideririz :1:

Allah tamamına erdirsin bebişim inşallah herşeyin çok güzel olur

Çok sağol Ayfercim Amin inşallah :16:

ona daha sıra gelmedi canm ya ev işi işte yoluna girsin de dün kredi başvurusunda bulunduk bi ton imza girdik borcun altına bakalım eksper gelcek eve faln haftaya anahtarımızı tapumuzu alırız hayırlısıyla ramazanda tadilatla geçer anca ağustosta eşya kıyafet faln halletcez artık inşallah içimze siner çabucak hallederiz eşya beğenemem die korkuyom rahat spor tarzı istiyom bakalım
seninde sınav var dimi canm ya arada onuda çıkartıon nasıl çalışmlar az kaldı artık inşallah güsel geçer zafer napıo işinden memnun mu

hadi bakalım bindallıyıda hallet de bitir kıyafet işini kına yı nerde yapcan ben daha bulamadım ya
balayını napıonuz bu arada

Kız ne soru sordun bee :33::1: şaka bi yana başlıyorum cevaplamaya :1: öncelikle eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun inşallah canım; bizim şimdilik ev hazır boya tadilatı da onlar halletcek sınavdan sonra da ben gidecem içini halledecez inşallah..
Siz de kolayca halledersiniz inşallah canımm :16:

Biizm iki tane büyük düğün olcak o yüzden kınayı evde yapıcam ben canım, davetiyeye de yazmıcam sadece yakınlarla, arkadaşlarla olcak :34:

Balayına henüz karar vermedik, o işi Zafer'e bıraktım bu hafta filan onu da halledecz; bakıştırıyoruz henüz ama biz zaten Antalya'da yaşıyoruz diye oralara bakmıyoruz bence siz Belek otellerine bakın en güzel balayı otelleri ordaa :34:

Sınava girecem ama ondan önce de atama var başka şehir de olsa yakın yerleri yazacaz, biraz idare edecez artık :34: evim olsun da.. Zafer de memnun canım şu an, işyerindekiler de Zafer'den çok memnun zaten bakalım değişse de yeni iş bulmadan çıkmaz zaten hayırlısıı :34:

Çok teşekkür ederm inşallah sen de bulursun istediğin gibisiniii...:16::nazar:
Hazır canım düğüne zaten 2,5 ay var bir aksilik olur diye ben dikimlere pek yanaşmadım, 3.700 dediler fiyat ama tanıdık bir yerdi biz oğlan tarafıyla hallederiz dediler :1: 2,5 3 arası bir şeye bırakcaklardı en son :34:

Kız ne soru sordun bee :33::1: şaka bi yana başlıyorum cevaplamaya :1: öncelikle eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun inşallah canım; bizim şimdilik ev hazır boya tadilatı da onlar halletcek sınavdan sonra da ben gidecem içini halledecez inşallah..
Siz de kolayca halledersiniz inşallah canımm :16:

Biizm iki tane büyük düğün olcak o yüzden kınayı evde yapıcam ben canım, davetiyeye de yazmıcam sadece yakınlarla, arkadaşlarla olcak :34:

Balayına henüz karar vermedik, o işi Zafer'e bıraktım bu hafta filan onu da halledecz; bakıştırıyoruz henüz ama biz zaten Antalya'da yaşıyoruz diye oralara bakmıyoruz bence siz Belek otellerine bakın en güzel balayı otelleri ordaa :34:

Sınava girecem ama ondan önce de atama var başka şehir de olsa yakın yerleri yazacaz, biraz idare edecez artık :34: evim olsun da.. Zafer de memnun canım şu an, işyerindekiler de Zafer'den çok memnun zaten bakalım değişse de yeni iş bulmadan çıkmaz zaten hayırlısıı :34:

:23:sorararım tabe kızım düğün bu bi ton iş güç demek hangi birini soram :32: saol canm amin inşallah
ouw sizin o var dimi ya iki düğün lazım daha bi koşuştrmaca mantıklı öle canm zaten düğün olcak tekrar kınaya gerek yok salon tutmak evde samimi güsel olur onurda evde olsun kına dio ama ben istemiyom ya bizimkiler koşuştrmadan bişey anlamıo kalabalık oldu bide onurun taraf faln dışarda rahat olsun istiyom bakalım
balayınıda an itibariyle halletmiş bulunuyoz onurun iş yaptığı bi otelle anlaştık belekte zaten ya belek ya kundu düşünüyoduk belekte tuttuk 4 gece spice otel uçak biletlerinide ayarlıo onur tabi siz antalyada yapmamanız mantıklı ömrünüz orda geççek zaten hayırlısıyla bende bidaha göremeyiz belki die uzak istedim fethiye istiyodum aslında ama gideriz oraya yakın nasılsa
evet canm klavuz açıklandı zaten bi başvur bakalım hayırlısıyla olur belki

:23:sorararım tabe kızım düğün bu bi ton iş güç demek hangi birini soram :32: saol canm amin inşallah
ouw sizin o var dimi ya iki düğün lazım daha bi koşuştrmaca mantıklı öle canm zaten düğün olcak tekrar kınaya gerek yok salon tutmak evde samimi güsel olur onurda evde olsun kına dio ama ben istemiyom ya bizimkiler koşuştrmadan bişey anlamıo kalabalık oldu bide onurun taraf faln dışarda rahat olsun istiyom bakalım
balayınıda an itibariyle halletmiş bulunuyoz onurun iş yaptığı bi otelle anlaştık belekte zaten ya belek ya kundu düşünüyoduk belekte tuttuk 4 gece spice otel uçak biletlerinide ayarlıo onur tabi siz antalyada yapmamanız mantıklı ömrünüz orda geççek zaten hayırlısıyla bende bidaha göremeyiz belki die uzak istedim fethiye istiyodum aslında ama gideriz oraya yakın nasılsa
evet canm klavuz açıklandı zaten bi başvur bakalım hayırlısıyla olur belki

Sor canm istedini sorrr :)) bence de sen disarda yap kinani daha guzel olur, cafe gibi yerlerle gorusue sorarsinz cerez kurabiye de dagitiyorlar mesela masalara o sekilde istanbulda bi arkadas 1500 tl ye anlasti bi yerle gecen sene ve cok eglenmistik meselaa... ;))

Kundu sehir merkezi baya ama otelleri super cidden ama bence Belek daha guzel tatil icin.. Ve hatta bi arkadas da balayina Spice a gitmisti cok memnun kalmislar canm ;) guzel secim yapmissinizzz ;))

Hayirlisi bakalm canm tecih yapacagim artk kismet ;))

Gelinliğim konusunda aksilikler yaşadım ve değiştiriyorum, çok beğendiğim bir model vardı diktirmek istememiştm ama bu şekilde de içime sinmeyince diktirmeye karar verdm.. yarın siparişimi veriyorum inşallah hayırlısıyla... değişik bir durum oldu ama buyrun yeni gelinliğim: :9:

$4S1A6184.jpg

gelinliğim konusunda aksilikler yaşadım ve değiştiriyorum, çok beğendiğim bir model vardı diktirmek istememiştm ama bu şekilde de içime sinmeyince diktirmeye karar verdm.. Yarın siparişimi veriyorum inşallah hayırlısıyla... Değişik bir durum oldu ama buyrun yeni gelinliğim: :9:

Eki Görüntüle 1166004

aaa ne gibi aksilikler yaşadın canım cok guzeldı gelınlıgın

Gelinliğim konusunda aksilikler yaşadım ve değiştiriyorum, çok beğendiğim bir model vardı diktirmek istememiştm ama bu şekilde de içime sinmeyince diktirmeye karar verdm.. yarın siparişimi veriyorum inşallah hayırlısıyla... değişik bir durum oldu ama buyrun yeni gelinliğim: :9:

Eki Görüntüle 1166004
Bunun etek kısmını daha çok beğendim ama askıları olsa daha mı güzel olur? Hiç düşündün mü?

Hayırlısı olsun , maşallahhhh :nazar:

Cok tesekkur ederm modeli degistirdm ama guzel yorumun icn sagol

:nazar: Maşallah güzelimee :1: Yeni gelişmelere uzak kalmışım ya ben ... Tebrik ederim çokçaa :1:

Evet canm bayadir yoksun buralarda coksagolll

Bunun etek kısmını daha çok beğendim ama askıları olsa daha mı güzel olur? Hiç düşündün mü?

Askiyi provada deneyecegim aslinda aski istiyordm zaten ama ben de bu modele gitmez gibi dusundm bakalm denerm bi provada tesekkur ederm

Cok tesekkur ederm modeli degistirdm ama guzel yorumun icn sagol

Evet canm bayadir yoksun buralarda coksagolll

Askiyi provada deneyecegim aslinda aski istiyordm zaten ama ben de bu modele gitmez gibi dusundm bakalm denerm bi provada tesekkur ederm

Canım gördüm yeni modelini de , bunun benzerini arkadaşım giyip denedi modelleri çok benzioo , sakın öyle katlı yaptrma tül perde gibi duruyor , ben beğenmedim yeni modelini :50:

Kızlarr bilen bilirr askerlikti nişanımdı diyetti derken pek çok başlıkta aktiftimm..Sıra geldi düğün hazırlıklarınaa :52:
Kpss çalışıyorum diye arada gelinlik bakıyordum güya hemen almayacaktım ancak ya diktirmem gerekirse diye bikaç gün dolaştım gelinlikçileri; ancak kafamda bir model vardı; oldukça sade etekleri hareketli kırık beyaz düşük omuz bir gelinlik... eteklerde istediğim modeli bikaç yerde gördüm bazıları çok fazlaca pahalıydı bazıları dikecez dedi güvenemedim...amaa bugün gittim giydim işte bu dedim aldım çıktık :1: Çünkü etekleri tam istediğim gibi, değişik tarz bir güpür işlenmiş çok hoşuma gitti çift katlı; üstündeki güpürlerde küçük parlak boncuklar var sadece oldukça sade ama çok beğenerek aldım, Allah herkese beğendiği gelinliği giymeyi nasip etsin :16::16::16: Yakında bindallımı da alır eklerm :1:

Bu arada gelinlik üstüme göre tam oldu, boyu da topukluyla tam ama resimdeki ayakkabım az topukluydu... bir tek omuzları dikilecek, duvak ve kesesi dikilecek o kadar , straplez de fena değildi ama hep böyle omuz hayal etmiştimm...:16: :nazar:

---Gelinlik değişimi yaptım, yeni başlıktadır.---

Hayırlı olsun ..
Dilerim çok mutlu günlerin başlangıcında giyersiniz :46:

Canım gördüm yeni modelini de , bunun benzerini arkadaşım giyip denedi modelleri çok benzioo , sakın öyle katlı yaptrma tül perde gibi duruyor , ben beğenmedim yeni modelini :50:

Herkesin kendi fikri bu sekilde sakin yaptirma falan yazarak yorum yapmamiz bence yanlis ama kesinlikle katli gitecegim ustumde gordm ve cok begendim tesekkurler

Hayırlı olsun ..
Dilerim çok mutlu günlerin başlangıcında giyersiniz :46:

Cok tesekkur edermmm amin insallahh
Modelimi degistirdm ama guzel dilekleeinz icn cok sagolunn

Back