Nişan Revindell e gelen nişan bohçası koşun koşun :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Hepsi çok güzelmiş.
Çok şanslısın ve umarım kısmetinde hep böyle güzel gider.
Hakikaten herşeyin çok kaliteli çok belli oluyor.
Özene bezene yapılmış herşey

oy oy oy ne bol eşyalı bir bohça bu... ( biraz abartmışlar ) ama ne farkeder ki güle güle kullan.....

Böyle şeyler görmemiş biri olarak valla çok özendim:)Ama gerçekten maşallah size.Allah mutluluğunuzu daim etsin,tütütü maşallah:)

ıımmm ha ri ka
hepsini en güzel günlerde kullan canım çok oluyorum ama ayakkabı ve çantan bursadan mı bursadansa nerden bayıldımm :)

çantacının kartı vardı bulunca hemen yazarım sana canım.. ama ben gezerken altıparmakta dükkanlarda gördüm benim çanta ve ayakkabıdan..

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. daha güzelleri sizlerin olsun inşaallah :Saruboceq:

canım gercekten nısan bohcan ve cıcegın cok guselmıs bayıldım walla bıde bıse sorcam canım sana benım pek bılgımyok ta makyaj kutunu nerden aldın bıde ıcınde neler oluyooo o cok hosuma gıttı

canım gercekten nısan bohcan ve cıcegın cok guselmıs bayıldım walla bıde bıse sorcam canım sana benım pek bılgımyok ta makyaj kutunu nerden aldın bıde ıcınde neler oluyooo o cok hosuma gıttı

ben almadım bebeğim makyaj kutusunu erkek tarafı bursadan almış ama çarşıdan felan ve büyük kozmetik dükkanlarında satılıyor.. benimkinin içinde lancome nin ve maxfactorun makyaj malzemeleri var.. rimel, far, pudra, ruj felan..

süper benım bohçam gözümün önüme geldıde:))bunlardan eser yoktu allah agız tadıyla kullanmak nasip etsin canım çok çok mutlu ol çok güzeller

Güle güle kullan canım.Çok düşüncelilermiş.Umarım hep böyle devam eder.Ne güzel değil mi böyle düşünülmek..Ben bile memnun oldum senin adına burdan fotoğraflara bakınca ...

güle güle kullan canım çok güzeller...ben bedava gıttım nerdeyse kaynanamın bana koydugu tülbenti içbaşörtüsü yaptım eşarbıma düşünün yaniii.o derece neyse sağlık olsun huzur olsun:icecream:

bohçalarında gelmiş hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin herşeyin çok güzel canımolumunekankayizsmile

ayyyy canım hepsi birbirinden güzel bayıldım bohçana ALLAH çok güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…