kızlar şampuanı eczanelerden isteyebilirsiniz ellerinde yoksa bile getirtirler 52 lira fiyatı .onarıcı bir şampuan ama öyle fasa fiso değil kızlar reklamlardaki şampuanlar gibi ... gerçekten saçlarınız kendine geliyor.nem kazanıyor canlanıyor ,parlıyor,yumuşacık uçları bile..hele de perma röfle gibi işlemlerden sonra çok faydasını görceğinize eminim sıradışı bişey bu şampuan.ben saçlarımı 6/7 yıldır kullandığım mavi siyahtan sıcak kahveye dönüştürebilmek için baya bi uğraştım kuaföre defalarca gittim 6 kere aynı günde açıcı kullandılar baktılar açılmıyor artık saç yorgun almıyor rengi. bir ay hiç gitmedim kuaföre sonra tekrar gittim boyaya şimdi rengi oturdu ama tabi o kadar işlemden sonra saçlarımı banyodan sonra kurutmak bile istemiyordum uçları herbiri başka bi yöne bakıyodu çatal çatal ve pörsüktü. ıslakken de saçın telini tutup çektiğimde lastik gibi uzuyordu saç tamamen ölüydü sanki. bu şampuanla yıkamaya başladım saç kremini de kullandım hatta saçımı ıslatıp şampuanı sürüp 15 dk tutup sonra banyoya giriyordum.tamamen doğal olduğu için hiç bir zararı da olmuyor. kızlar pişman olmayacaksınız