• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Revigen repensil şampuan ve saç kremi muhteşem canlı dökülmeyen saçlar

eczreyrey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
998
2
66
Sakarya
Kızlar revigen repensil adlı şampuandan bahsetmek istiyorum.çünkü muhteşem birşey ve siz de faydasını göreceksiniz mutlaka ...
Tamamen saf doğal yağlar içeren onarıcı bir şampuan , vitaminler ve seramid ile güçlendirilmiş,s Saçı ıslakken taramak, kurutmak, boyamak, perma,fön ,şekillendiriciler vb. işlemler ve güneş ışığı gibi dış etkenler saçlara zarar veriyor.kuru, mat bir hal alarak dökülmeye yüz tutuyordu .ayrıca sağlıklı saç derisi oluşumuna yardımcı olarak saç büyümesini destekliyor.özellikle üstüne basarak söylemek istiyorum bir ayda 3 cm uzadı saçlarım hem nemlenmesine, çatallanmaların giderilmesine, kırıkların onarılmasını da sağlıyor.su, sentetik koku, koruyucu ve mineral yağ içermiyor

İiçinde;
Lavanta Yağı, Biberiye Yağı ve Mentol gibi aromaterapötik bileşenler ile saçlara bakım yapaıyor

Soya Yağı, Badem Yağı, Boraj Yağı, Zambak Yağı ve yüzyıllardır saçlarda güçlü etkisi bilinen Zeytin Yağı ile saç tellerini besliyor

Vitamin A, Vitamin E, Evening Primrose Yağı ile saç derisini derinlemesine besliyor

Fitantriol, Seramid IIIb ve Bergamot Yağı ile saçta nemi tutuyor ve saç kırıklarını önlüyor

Yasemin Yağı, Jojoba Yağı ve Kekik Yağı ile saçları daha parlak ve göz alıcı hale getiriyor.

kullandığımdan beri ne saçlarım dökülüyor ne de kırıklarım var fön çekiyorum maşa kullanıyorum ve tabiki boyalı saçlarım ...haliyle çok yıpranmıştı ve dökülüyordu. ama çok canlandılar ve hızla uzuyor saçlarım.saf yağlar var içinde bu şampuanın yani her şampuanlama saçı besliyor bakım yapıyorsunuz gibi :42: saç kremini de saçımı rahat açabilmek için kullanıyorum bir tel saçım dökülmüyor kızlar şiddetle tavsiye ediyorum :34:görüntüsü yağ gibi zaten :9: kokusuda kesinlikle doğal olduğunu kanıtlıyor :1: çok parlak canlı saçlarınız olcak garanti veriyorum ,banyodan sonra sünerdi saçlarım uçları uzardı :( ama şimdi kıvrılıyor hacimle kendiliğinde :34:

Son düzenleme:
saçlarım çok yıprandı röfleden ne kullansam ilk başlarda süper bi süre sonra pufffff...hiçbirşeye yaramıyor ve şimdi dökülmeyede başladı :(( bu şampuanı alıcam çok merak ettim..umarım iyi gelir saol canımm

kızlar şampuanı eczanelerden isteyebilirsiniz ellerinde yoksa bile getirtirler 52 lira fiyatı .onarıcı bir şampuan ama öyle fasa fiso değil kızlar reklamlardaki şampuanlar gibi ... gerçekten saçlarınız kendine geliyor.nem kazanıyor canlanıyor ,parlıyor,yumuşacık uçları bile..hele de perma röfle gibi işlemlerden sonra çok faydasını görceğinize eminim sıradışı bişey bu şampuan.ben saçlarımı 6/7 yıldır kullandığım mavi siyahtan sıcak kahveye dönüştürebilmek için baya bi uğraştım kuaföre defalarca gittim 6 kere aynı günde açıcı kullandılar baktılar açılmıyor artık saç yorgun almıyor rengi. bir ay hiç gitmedim kuaföre sonra tekrar gittim boyaya şimdi rengi oturdu ama tabi o kadar işlemden sonra saçlarımı banyodan sonra kurutmak bile istemiyordum uçları herbiri başka bi yöne bakıyodu çatal çatal ve pörsüktü. ıslakken de saçın telini tutup çektiğimde lastik gibi uzuyordu saç tamamen ölüydü sanki. bu şampuanla yıkamaya başladım saç kremini de kullandım hatta saçımı ıslatıp şampuanı sürüp 15 dk tutup sonra banyoya giriyordum.tamamen doğal olduğu için hiç bir zararı da olmuyor. kızlar pişman olmayacaksınız

bende saç dökülmesi için uzun zamandır revigen kullanıyordum çok faydasını gördüm.artık fiyatı sebebiyle normal şampuana başladım.

bende saç dökülmesi için uzun zamandır revigen kullanıyordum çok faydasını gördüm.artık fiyatı sebebiyle normal şampuana başladım.
:59: fiyatı var baya doğru . ama bence alabilme imkanı olanlar için çok güzel bir şampuan.gerçi şimdi bioxın şampuan alsak 25 lira bioxın forte 36 lira ama revigen repensil şampuan 50 küsür çok para ama artık ne kullandıysam kar etmedi diyenler için çare bir şampuan :51::34:

Back