Göz Çevresi Bakımı Reventin Göz Çevresi Kırışıklık Giderici Kremi kullanan var mı ?

helpp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
17
0
Arkadaşlar şimdi bir alışveriş sitesinde gördüm . Bu göz kremini kullanan var mı ? Googleda yorum okumak için aradım ama pek bir şey cıkmadı.
Alışveriş sitesindeki açıklamayı da aşağıda verdim. Göz kırışıklarının yanında morluklardan da bahsediyor kullanan varsa bilgilendirirse memnun olurum.

Kazayağı çizgiler ve derin kırışıklıklar, inatçı şişlikler ve kapatıcıyla sıvadığımız çirkin morluklar… Erken yaşlarda eğer göz çevresi bakımını alışkanlık haline getirirsek, bu sorunlarla da o kadar geç karşılaşmış oluruz.

Göz çevresi bakımında en önemli unsur nemdir. Sonuçta ince çizgiler ve kırışıklıklar o bölgede yaşanan nem kaybının uzun vadede ortaya çıkan sonuçlarıdır. Gözaltı morlukları da damarların genişlemesi, gözaltı derisinde meydana gelen pigment artışıyla oluşur.

Cildin derin katmanlarına etki ederek; kırışıkları gözle görülür derecede azaltır, cildi fark edilir derecede sıkılaştırır ve cildin gece, gündüz boyunca yenilenmesine yardımcı olur.Kaz ayağı çizgilerini önler varolan çizgileri yok eder. Derinin topralanmasını sağlar, derideki, sarkıklığı önler.
Canlı, pürüzsüz görünüm sağlar. Cilt hücrelerinizin hayati ihtiyacı olan besinleri sağlar. Bu hayati maddelerden yoksun olan hücreler, yeniden yaşama kavuşabilir.

X