retmen- atama- belirsizlik.....

hala tercihlerimi belirlemedim hiç uğraşasım yok
sanki atanma şansımız varmış gibi loto oynamak sinir bozucu
sizde durumlar nedir kızlar var mı ümidi olan
ek alım konusunda ne düşünüyorsunuz
yarın belki yarından da yakın mı:))
ay artık senaryo üretecek kadar bile umut heves inanç kalmadı ya bende
tek bildiğim bir daha istemiyorum o nalet sınava girmeyi hem de hiç

ben de aynı..tekrar giresim yok ve öyle sınırda bi punaım var ki önümü göremiyorum..
ek alım olscağnı hiç sanmıyorum ve kendmi inandırmak ve hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.her şey çok sıkıcı olmaya başladı...
her şey kesinleşse önümüzü görsek.gerçi tekrar ders çalışmaktan başka bi yol görünmyo ama ona da gücüm yok.özelde devam etcez artık galiba hayırlısı..

Abbas Güçlü neler söylemiş bakın bakalım

Abbas Güçlü Sordu, MEB Yanıtladı(Milli Eğitim Bakanlığı Kurmayları )

SORU: 10 bin kadro için kaç kişi yarışıyor?

CEVAP: 15 bini sözleşmeli 35 bin öğretmen başvuruda bulundu.
SORU: Kadroya geçen sözleşmelilerin yerine öğretmen alınacak mı? Alınacaksa ne zaman alınacak?

CEVAP: Evet alınacak. Başvuruları da iki hafta içerisinde başlayacak. Muhtemelen Aralık sonunda, hangi branştan kaç öğretmen alınacağı belli olacak.

SORU: Atandığı kadroyu beğenmeyip, sözleşmeli olarak kalanların gitmediği kadrolar ne olacak?

klava:kötükedihüso

CEVAP: Her atama döneminde böylesi durumlar oluşuyor. Muhtemelen, Aralık sonunda o kadrolar için de başvuru alınacak

SORU: 2010'da toplam kaç öğretmen alınacak?

CEVAP: 40 ila 50 bin arası bir alım gerçekleşecek ve tek seferde yapılması planlanıyor...

kızlar yok mu atanan ben gene baska bahara kaldım e normal belliydi sonumuz zaten de
bari ek alım yapsalar kedinin ciğere baktıgı gibi bakıyoruz su kadının agzından cıkacak iki söze ama
nerde kadın konusmaktan aciz resmen ek alımın e'si cıkmadı agzından ki neye ümitlenelim(

heyooo kızlar ek atama kesinleşti sözleşmelii..
ne kadar işimize yarar bilmiyorum ama en azından şubata kadar puanları düşer..

heyooo kızlar ek atama kesinleşti sözleşmelii..
ne kadar işimize yarar bilmiyorum ama en azından şubata kadar puanları düşer..

valla ben paranoyak oldum artık inanmak istesem de inanamıyorum
tek sevindigim ilk defa ciddi ciddi tercih heyecanı yasayacagım
Allahım bu sefer güldürsün yüzümüzü

ek alım dışında sizce şubatta kadrolu oıur mu kızlar olursa sayet bunda da sözlesmelı atandık dıyelım o kadrolu atamadan bize de nasip düşer mi
çok şey mi istiyorum nesırnaşık şey

canım şubatta kadrolu alınırsa şimi sözlşmli alınanlar o zaman kadroya gecicek
eğer şubatta kadrolu atamadan sonra yine ek alım olursa sözlşmli o zaman daha iyi olur..her sene böyle oldu çünkü..boşalan yerlere ek alım..
başka türlü ben de kafayı yicem artık

ya kimin ahını aldık da bu kadın geldi başımıza
yaktı gene bizi gıcıkk durdu durdu bütün icraatler bizi buldu ne şansmış be ya
kaşıkla verip sapıyla cıkarmak buna denir herhalde
subat ataması yalan oldu olacagı belliydi ya

sımdı sözlesmelıde atanma ıhtımalı olup 21 yazmkta bikarar olanlar var mı benim gibi
hatta evli oldugu için yazamayacaklar
ucundan kıyısından kacırırsam 21 yüzünden bu defa vuracam şu karıyı aa yetti be

şubatta atama yokmuş nimet açıkladı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
benim şuabat için ihtimalim vardı, o da gitti..
sen evlisin kendini bi şekilde kurtarmışsın ne bilim ben ailemin yanında yük gibi hissediyom artık kendimi..
şuan ölmek istiyorum...

canım evli olmak şu şartlarda gecinmek icin cözum olsaydı keske
ınan benım de atanmak ıcın bu kadar ısrarım hepımızde olan malum gecım derdı
yoksa benım ıcın ögretmenlık kım ben kım:S
ama bunca yıl egıtım emek var ısın ucunda ekmek aslann agznda
kaderden öte yol yok ama bu nimetin kaderinin sonu da son olmayacak bu kadar ahla

Allah kahretsin ya hepimizin derdi ayrı canım...
harap oldum ağlamaktan valla, ben bu halde evlenemiyorum bile çünkü nişanlım da atama bekliyor.hepten dibe vurduk..bu sene o kadar çaba gösterdim ki bundan sonrasına gücüm yok :1no2:

ya nasıl böyle damdan düşer gibi şubatta düşünmüyoruz der lmaz:
bu sene fikir söylenir,seneye uygulanır, ya ne şanssızız öööffffffffff

bu şubattan sonraki ek alım her yıl oldu mu dumanist?

ben varım... şu an ki kafam ile %90 işaretleyeceğim.

şubatta atanabilecek durumda isen şimdi de atanırsın? şubatta yine kadrolu alım, sözleşmeliler kadroya geçer yine

nimet "26 tercih "yaptığımızdan bahsetmiş, doğru mu bu

bu kadının sözlerine inanasım yok benim delikafadulden

bakanın bile dünyadan haberi yok, kime güveneceksek -tatlicadiarzu-

şimdi atanabilmem imkansız, 374 kişi alıyomuş ingilizce..yani ingilizce bile bu kadar açık varken bu kadar az alımı gördüyse ben ölüyüm artık
nimet bu konularda bilgi sahibi değil ki daha kaç tercih alındığını bilmiyo kadın yuhh artıkkk

bugün dersanede bi arkadaşım ingilizce alımlarının 73 ile olacağını söledi, gece haberlerinde izlemiş.. nekadar doğru bilmiorum... siz duydunuzmu böle bişe?

bıktım artık bu belirsizliktan, nişanlandım 1.5 yıl oldu nerdeyse ama hala evlilik net değil, nişanlımda ing öğretmeni bıraktı artık kpssnin peşini özel bi kursta başladı çalışmaya..
bari ben atansaydımda birimizin işi garanti olsaydı ya mafoldumben

çalışmıorumda okulda falan, kpss kursuna gidiorum.. öğrencilik krallıkmış, ailem kesinlikle biz yanındayız kafana takma desede onlara yük olduğumu düşünüorum ve bunu beni dahada yıpratıo..

hepimizin hakkında hayırlısı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…