Şampuan ve Saç Kremleri Restorex saç şampuanı kullanan var mıı????

Eklentiler

• pembee.webp
    pembee.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 201
Bende yaklaşık 2 aydır restorex kullanıyorum
Öncelikle fiyatı çok uygun umarım hep böyle gider
İkilisini 10 tlye almıştım.
Saçlarımı gerçekten uzattı, ama onu da geçtim saçlarım belimde ve bakımı çok zor
Kuruttuğumda çok cansız duruyorlardı artık öyle durmuyor yumuşacık oluyor
Ama herkeste aynı etkiyi yaratır mı bilemem.
Ben çok memnun kaldım

Bende yaklaşık 2 aydır restorex kullanıyorum
Öncelikle fiyatı çok uygun umarım hep böyle gider
İkilisini 10 tlye almıştım.
Saçlarımı gerçekten uzattı, ama onu da geçtim saçlarım belimde ve bakımı çok zor
Kuruttuğumda çok cansız duruyorlardı artık öyle durmuyor yumuşacık oluyor
Ama herkeste aynı etkiyi yaratır mı bilemem.
Ben çok memnun kaldım

Canım bende senin gibiyim, gerçekten çok memnun kaldım 2 haftada bayağı uzadı inanılmaz birşey bu :))

Belime kadar gelen saçlarımı çok iyi sandığım kuaföre emanet edip kestirdim ve saçlarım ufacık kaldı üstelik acayip şekilli. yarısı uzun yarısı kısa.. o kuaförü yolmak geliyor içimden.. Eski saçlarımı istiyorum o yüzden hangi yolları deneyeceğimi şaşırdım... heel destek kızlar :KK43:(

Canim ben saçıma uzasındiye sinameki kürü uyguluyorum profilime bakıp görebilirsin ve ardından restorexle yıkıyorum bana iyi geliyor ve deniz kokusu ya da Sarmaşık kokusu var kiminin hoşuna gider bu koku kiminin gitmez tabi

arkadaşlar hangi marketen alıyorsunuz restoreksi 5 liraya a101 şok diasaya mı bir markete geliyormuş bitiyormuş ben bulamadım başka yerlerde 10 tl :/

arkadaşlar hangi marketen alıyorsunuz restoreksi 5 liraya a101 şok diasaya mı bir markete geliyormuş bitiyormuş ben bulamadım başka yerlerde 10 tl :/

Haticecim hakmara bak derim ordan alıyorum ben kırsal yerlerde bulabilirsin ben istanbul dayım heryerde de gözüme çarpıyor büyük marketlerde de olabiliyor

Restorex vaat ettiği sonucu yaratmıyor maalesef. İlk kutuyu bitirmeden bıraktım, saçlarımı keçe gibi yaptı. İki dakika saçta kalan bir şampuan saçı nasıl uzatsın?

sonunda şampuanıma kavuştum.. :KK200:
8 ay boyunca aralıksız kullandıktan sonra(o zamanlar netten siparişini veriyorduk) artık etkisini görememeye başlayınca ara vermiştim.. 2-3 ay rahat oldu.. az önce yıkadım yine yumuşacık yaptı saçımı:KK49: umarım bir an önce de uzatır saçımı yine ki müthiş bir uzatma etkisi vardı.. ve çok uygun bir fiyata satılıyor.. keşke şöyle yine uzama etkili bir bakım yağı falan da çıkarsalar hemen alırım valla.. bu arada benim kullandığım sarmaşık özlü onarıcı olan şampuan..:KK54:

Back
X