- Konu Sahibi OzgeVarlik
-
Belime kadar gelen saçlarımı çok iyi sandığım kuaföre emanet edip kestirdim ve saçlarım ufacık kaldı üstelik acayip şekilli. yarısı uzun yarısı kısa.. o kuaförü yolmak geliyor içimden.. Eski saçlarımı istiyorum o yüzden hangi yolları deneyeceğimi şaşırdım... heel destek kızlar(
bizmde derdimiz ne ki acaba kestirioruz sonunu bile bile:)) yılan yağını kullanmıştım o çok iyi gelmişti ama artık bulamıorum
Etkisini görenler varsa paylas sn lütfen ben 2kutu aldım içine çam trebentn koydum bir dis sarımsak doğradm iyice karıştırdım bakalım
Yok daha bir koku yok Canım yaa saç krem i de kullandığım için zaten sarımsak i bir dis yaptım 650ml şampuanaSarımsak bu yaz ayında sert kokmasın
Bende arada kullanıyorum ben memnunum.
Bende kışın şampuana sarımsak eklemeyi düşünüyorum.
Konuma beklerim
Yok daha bir koku yok Canım yaa saç krem i de kullandığım için zaten sarımsak i bir dis yaptım 650ml şampuana
Bence koy uzama ya yardımcı olur sonra uzun saçlı olursun sonra daha güzel sonra sana daha çok aşık olurpazar günü erkek arkadaşım uniye gidicek şehir dişina bulusamicaz yani yaosam mi bende ne
Artık evdekiler kovalar beni ama olsun
Bence koy uzama ya yardımcı olur sonra uzun saçlı olursun sonra daha güzel sonra sana daha çok aşık oluretrafta uzun saçlı kızlar var mesala saçları çok güzel sal.na salına geziyorlar ama az kaldı uzayacak inşallah 10santim e ihtiyaçm var bakalım
Boşver yaa uzat sonra sever görünce kıskanır seniBenimde 7-8 cme ihtiyacım var
Benimkisi uzun saç sevmiyormuşşşş
Canım saç in kaç cm bir de böyle konu açmak yazmak için nerden yapılıyor yaaBenimde 7-8 cme ihtiyacım var
Benimkisi uzun saç sevmiyormuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?