Şampuan ve Saç Kremleri Restorex saç şampuanı kullanan var mıı????

OzgeVarlik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
5
0
6
Muğla
Belime kadar gelen saçlarımı çok iyi sandığım kuaföre emanet edip kestirdim ve saçlarım ufacık kaldı üstelik acayip şekilli. yarısı uzun yarısı kısa.. o kuaförü yolmak geliyor içimden.. Eski saçlarımı istiyorum o yüzden hangi yolları deneyeceğimi şaşırdım... heel destek kızlar (

zaten hangi kuaför olursa olsun ellerine uzun saç geçmesin hemen ırzına geçiyorlar saçın..valla kuaförün yakınından bile geçmeyeceksin bi elleri deydimi saç bi daha iflah olmuyor..restorex bütün şampuanlar gibi bi şampuan..sabırla uzatacaksın saçını..bende senin gibiyim ne kürler yaptım ne kürler...ne şampuanlar..aman aman ...yine extra bi uzama yok..hatta saçım çabuk uzasın diye 2 aydır biotin 5000ml olandan hergün bir kapsül alıyorum ı ıh yine aynı..

bizmde derdimiz ne ki acaba kestirioruz sonunu bile bile:)) yılan yağını kullanmıştım o çok iyi gelmişti ama artık bulamıorum

bizmde derdimiz ne ki acaba kestirioruz sonunu bile bile:)) yılan yağını kullanmıştım o çok iyi gelmişti ama artık bulamıorum

evet yılan yağını bende adana da bulamadım eczanelerden..bana ylang ylang yağı verdiler o zaman .amaaaan boş ver sabır sabır kuaföre tövbe..ayağımızla gidip paramızla kendimizi çirkinleştiriyoruz..seninki yine uzunmuş sen birde benim saçolmayan saçımı görsen şükredersin..

ah ahh evet paramızla rezil oluyoruz işte:)) bende aktara sormuştum da yasaklandı kaldırıldı demişti yağ için:) badem yağıyla çam terebntini karıştırp kullanabilirsin demişti ama denemedmç onuda deneyeyim:) etki ederse söylerim sende dene:)

Merhaba, arkadaşlar. Restorexi uzun zamandır kullanıyorum ve en son marketten hızlı uzayan saçlar için olanı ( ve sanırım yeni çıkmış bu seri.. ) aldım. Dökülmeyi önlediği gibi saçının daha çabuk uzamasını sağladı. Başlangıçta inanmamıştım ama gerçekten uzamasını destekledi diyebilirim. Saça kattığı yumuşaklık için bile deneme değer.. Kesinlikle reklam değil süper bir şampuan ve limden geldiği kadar herkesle paylaşıyorum.

Ben marketten almıştım hiç memnun kalmadım dökülme yaptı ama herkese her marka iyi gelecek diye bir şey yok umarım size iyi gelir :)

Etkisini görenler varsa paylas sn lütfen ben 2kutu aldım içine çam trebentn koydum bir dis sarımsak doğradm iyice karıştırdım bakalım

Etkisini görenler varsa paylas sn lütfen ben 2kutu aldım içine çam trebentn koydum bir dis sarımsak doğradm iyice karıştırdım bakalım

Sarımsak bu yaz ayında sert kokmasın
Bende arada kullanıyorum ben memnunum.
Bende kışın şampuana sarımsak eklemeyi düşünüyorum.
Konuma beklerim

Sarımsak bu yaz ayında sert kokmasın
Bende arada kullanıyorum ben memnunum.
Bende kışın şampuana sarımsak eklemeyi düşünüyorum.
Konuma beklerim
Yok daha bir koku yok Canım yaa saç krem i de kullandığım için zaten sarımsak i bir dis yaptım 650ml şampuana

Yok daha bir koku yok Canım yaa saç krem i de kullandığım için zaten sarımsak i bir dis yaptım 650ml şampuana

pazar günü erkek arkadaşım uniye gidicek şehir dişina bulusamicaz yani yaosam mi bende ne
Artık evdekiler kovalar beni ama olsun

pazar günü erkek arkadaşım uniye gidicek şehir dişina bulusamicaz yani yaosam mi bende ne
Artık evdekiler kovalar beni ama olsun
Bence koy uzama ya yardımcı olur sonra uzun saçlı olursun sonra daha güzel sonra sana daha çok aşık oluretrafta uzun saçlı kızlar var mesala saçları çok güzel sal.na salına geziyorlarama az kaldı uzayacak inşallah 10santim e ihtiyaçm var bakalım

Benimde 7-8 cme ihtiyacım var
Benimkisi uzun saç sevmiyormuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…