• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmi Muhasebe Kursları hakkında bilgiiiii

ayseozzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
21
1
36
Ankara
Arkadaşlar resmi muhasebe öğreten kurslar var mı? Varsa sertifika veriyorlar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim muhasebeyle uzaktan yakından ilgim yok ama bu bilgi çok lazım.

Canım bilgisayar öğretmeniyim bir halk eğitim merkezinde.Tavsiyem bulunduğun ilçeye bağlı bir Halk Eğitim Merkezi ne müracaat edip Bilgisayarlı Muhasebe kursunu araştırmandır.Eta ve Netsis öğretiliyor.Aynı zamanda ön muhasebeyi de görüyosun :34: Aldığın sertifika da M.E.B onaylı oluyor :34:

Canım bilgisayar öğretmeniyim bir halk eğitim merkezinde.Tavsiyem bulunduğun ilçeye bağlı bir Halk Eğitim Merkezi ne müracaat edip Bilgisayarlı Muhasebe kursunu araştırmandır.Eta ve Netsis öğretiliyor.Aynı zamanda ön muhasebeyi de görüyosun :34: Aldığın sertifika da M.E.B onaylı oluyor :34:

teşekkür ederim, bana değil de bi yakınıma lazım resmi muhasebe, onun için sormuştum. bi araştıralım bakalım...

ya ben orta okul mezunuyum şuanda açıktan lise okuyorum.bu muhasebeyi ögrenmeyi çok istiyorum.ama nasıl ne şekilde ögrenicem bilmiyorum eger biraz program fln bilsem işe giricem ama hiç ilgim yok.işkura başvurim dedim olmadı.seymerlerde veriliyormu muhasebe egitimi ve çalışabilecek düzeydemi veriyorlar kızlar lütfen yardımcı olun.:31::31:

Back