Resmi kurumlar yüzünden çok stresli günler geçiriyorum

Bu zihniyeti kuruyasıcılara laf anlatmak o kadar zor ki.

2 gündür strese bağlı ağrılar yaşıyprum. 1.5 ay dayandım. Dün patladım. Hem kendi salla başı al maaşı memur olmuş. Yönetmelikten bihaber. Hem bana sen bilmiyorsun diyor.
Müdürlerin tavrı sizin nickinizle uyumlu olmuş. şaka bir yana işleri hızlandıracak bir tanıdığınız var mı? Ya da elinizdeki birkaç kurumla devam edemez misiniz?

Müdürlerin tavrı sizin nickinizle uyumlu olmuş. şaka bir yana işleri hızlandıracak bir tanıdığınız var mı? Ya da elinizdeki birkaç kurumla devam edemez misiniz?
Yeterli örnekleme ulaşamadım maalesef. İl müdürlüğünü o kadar çok aradım ki oradaki bir görevli acıdı bana. Yardımcı olacağını söyledi. Haftaya yanına gideceğim

Ben bu yönden de baskı yapayım. Kapıyı suratıma çarpan olursa bir daha dilekçemi bırakayım. Yazılı da çarpsın kapıyı suratıma

Evet kesinlikle öyle bir hakları yok. Ne yapacak vatandaşı polis çağırıp sokağa mi attıracak
Uygun bulmadım diyebilir bsy diyemem ama dilekçe almamak vs çok fazla

Evet kesinlikle öyle bir hakları yok. Ne yapacak vatandaşı polis çağırıp sokağa mi attıracak
Uygun bulmadım diyebilir bsy diyemem ama dilekçe almamak vs çok fazla
Zaten birkaç kurum hocam bizimle yapmasanız dedi. Tabi gönüllülük esas, sizinle tanıştığıma memnun oldum dedim çıktım. Ama dün bir kuruma gittim. Kapıda sekreteri var. Anlattım işte böyle böyle. Görüşebilir miyim diye. Sorayım dedi. İçeri girdi. Hemen çıktı. Müdür ne dediyse artık. Kapıyı küt diye kapattılar. Sekreter de mahcup oldu. Kusura bakmayın nolur dedi. Medeniyetsiz. Kapına insan gelmiş ya. De ki yoğunum.

Cimere yaz
il müdürlüğüne ildeki daireye şikayet dilekçesi yaz
sıralı amirlerine şikayet et

sözlü olarak reddetmenizi kabul etmiyorum bana yazılı red evrağı verin sizi şikayet edeceğim de de yani niye oturup ağlıyorsun?

not: bizim ERASMUS ofisimiz (ki işleri sadece bu, ERASMUS öğrencisi almak yollamak, bu kadar) erasmus yönetmeliğini bilmiyor. bilmiyor hiçbiri çarpa çarpa suratlarına ben öğrettim. devlette işler böyle, üzülme şaşırma inatla devam.

Instagram da bir hesap var, böyle akademiyle alakalı sorunların paylaşımını yapıp, yardımcı oluyorlar. Dilerseniz bir oraya yazın aşağıya linki bırakıyorum.

Konuyla alakalı bildim yok Muhtelif ama umarım işlerin kolaylaşır. Pes etme olur mu :)

Ben de eski usule göre yaptım, sen de öyle yapsan? Herkes bunu biliyor böyle uyguluyor çünkü

Dlekçeyi almıyorlar ki
Secereme kadar ekliyorum
Sözlü hayır bu böyle değil diyorlat
Ne demek dilekçe almamak. 3071 sayılı kanun gereği herkesin dilekçe hakkı var. 4982 sayılı kanun gereği de bilgi edinme hakkınız var. Neden dilekçe almadıklarını yada neden yönetmeliğe göre işlem yapmadıklarını sorarak hakkınızı arayın. Akademisyensiniz gidip sözle iş yapmak iyi değil. Söz uçar yazı kalır. Buyrun dilekçem bu diyeceksiniz. Belli iş gününde size cevap vermek zorundalar. Hiiiiç yormam kendimi

Şöyle yapsanız bir kuruma gidin müdüre durumu anlatın, iletişim için numarasını edinin sonra sizi bakanlıktan aratacağım konu hakkında deyin ve bakanlık veya il müdürlüğündeki yetkili kişiden anlaştığınız kişiyi arayıp durumu açıklayıp istenilen yazı hakkında bilgi verilmesini rica edin.

Eski usule göre yazıyı bakanlığa yazın. Bakanlıktan izni il, ilçe müdürlüklerinden alınması gereği yönünde bir cevap gelir diye düşünüyorum. Gelen yazıyı da başvuru için gittiğiniz müdürlüklere gösterirsiniz. Bizim de çalışmalarımız böyle ilerliyor. İzni bakanlığa yazdığımda bana böyle bir cevap vermişlerdi. Müdürlüğe verdiğiniz yazı da onaylandıktan sonra bakanlığa gönderiliyor.

Size bir dilekçe versem diyorum. Ğrosedür böyle değil diyor. Çok ısrar edersem de ben uygun görmüyorum bizim kurumda çalışmanı diyor.
Bir de dilekçeyi neden elden veriyorsunuz ki. Ebys den gönderin. Danışmandan bir dilekçe alın. Öğrencimin tezi için şunları yapması gerekir diye, kendiniz de izin yazısı yazın ama bunu enstitüye vereceksiniz. Enstitüde de dilekçenizi ebys den müdürlüklere gönderecek. Cevap vermeseler dahi başvuru yaptığınızı iddia edebileceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…