- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
Evet kızlar hak ettin diyeceksiniz bunu çok iyi biliyorum. Ama işte insanoğlu yanılıyor. Sevgilimle bence iyi giden bir ilişkimiz vardı. Bana göre tabi. Kültür uyumu kahkaha uyumu on numara idi. Taki her şey geçen cumartesiye kadar. Birden soğudu bana karşı sorduğumda senlik bir şey yok gibisinden şeyler söyledi tamam olabilir dedim herkesin bazen gerildiği şey olur. Neyse bu devam etti böyle en son çarşamba günü dedim ne oluyor ne var çünkü ne mesaj atıyor ne arıyor. Bana dedi ki kafam çok dolu çok bunaldım. Maddi manevi sorunlarım var sürekli uyumak istiyorum ve kimsenin telefonunu açmak istemiyorum beni 2 gün arayıp sorma dedi. Ben şok tabi beklemediğim bir anda oldu. Neyse tamam dedim kapattım. Dün en yakın arkadaşı olan kızı aradım konuştum anlattım durumu oda dur ben arayım dedi ona da aynı şeyleri söylemiş. Neymiş şu an aşk yaşıyacak bir durumu yokmuş. İşte çok efendi kız ailem çok beğendi beni her ortamda kaldırıyor zeki akıllı güzel kız demiş. Kız beni aradı senlik bir durum yok biraz kafa dinlesin dedi falan. Akşam da bir arkadaşının kardeşinin düğünü vardı beni de davet etmişlerdi beraber gidecektik. Baktım kafa dinlemek isteyen adam hazırlanmış gitmiş. Çok sinir oldum. Ama ben hakettim çünkü değer verdim adam yerine koydum. Arkadaşı bile dedi onun bu zamana kadar en iyi bulduğu kız sensin o kadar akıllısın ki biz yanında gerizekalı kalıyoruz dedi. Ama yok ben hakettim değmeyen birine değer verdiğim için.