- 9 Ekim 2020
- 813
- 1.081
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Eczaciligin mi garantisi yok ?takıntılı şekilde 2 aydır eczacılık okumak istiyprum dersleri fakültesi aşırı derecede dikkatimi çekiyor.
kimya müh eczacılığa çalışma alanında keşişse de derslerin alakası yok kendimi sürekli eczacılığın benim için ne kadar doğru olduğuna ikna ederek geçiriyorum
sizce ne yapmalıyım vazgeçemiyorum bu bölümden nolur yardım edin
iş garantisi yok biliyorum ama mezun olunca okumak istiyorum deli gibi
yok kura ile atama yapılıyor eczane açamıyorsun kafana göre 3500 kişiye 1 kişi düşmesi lazımEczaciligin mi garantisi yok ?
geçici olabilirBu kadar isteğiniz varsa tabi okuyabilirsiniz. İş garantisi devlette nasıldır bilmiyorum ama özelde eczane açabilirsiniz maddiyat doğrultusunda. Yaş kaç olursa olsun insan hayallerinin peşinden gige
Kendi eczanenizi açamıyorsanız ki hastaneye yakın ya da iyi konumdaki eczanelerin devri/hava parası korkunç yüksek ya başka eczanede çalışacaksınız ya da özel sektör. Kamuda alımlar nasıl bilmiyorum. Küçümsemek için demiyorum ama eczanede çalışan kalfaların çoğu eczacı değil. Komşum eczacı adam gibi uğradığı yok. 23878439 yıldır aynı kalfalarıyla döndürüyor dükkanı, arada hobisine uğrarsa anca o. Hal böyleyken de eczacılık okuyan biri kalfanın yaptığı işi yapmak ya da o maaşı almak istemez.Eczaciligin mi garantisi yok ?
ayrıyetten bu meslekte emeklilik de yok 90 yaşında ama hala eczane işletiyor gençlerin önünü kapatıyor bu durum.Kendi eczanenizi açamıyorsanız ki hastaneye yakın ya da iyi konumdaki eczanelerin devri/hava parası korkunç yüksek ya başka eczanede çalışacaksınız ya da özel sektör. Kamuda alımlar nasıl bilmiyorum. Küçümsemek için demiyorum ama eczanede çalışan kalfaların çoğu eczacı değil. Komşum eczacı adam gibi uğradığı yok. 23878439 yıldır aynı kalfalarıyla döndürüyor dükkanı, arada hobisine uğrarsa anca o. Hal böyleyken de eczacılık okuyan biri kalfanın yaptığı işi yapmak ya da o maaşı almak istemez.
analitik falan ortak ama onu da sayarlar mı bilmiyorumNasıl derslerin alakasi yok, ben de kimya muhendisiyim, ancak baska bir bolumde (muhendislik fakultesi) ogretim uyesiyim, benim de ara ara aklimdan gecmiyor degil eczacılık..ama derslerin nasil alakasi olmayabilir, hemen hemen 2 yıl ortak..
E okuyun o zaman hanımefendi sizi tutan mı var ?takıntılı şekilde 2 aydır eczacılık okumak istiyprum dersleri fakültesi aşırı derecede dikkatimi çekiyor.
kimya müh eczacılığa çalışma alanında keşişse de derslerin alakası yok kendimi sürekli eczacılığın benim için ne kadar doğru olduğuna ikna ederek geçiriyorum
Eczacılık fakültesini kazanabilecek misin?ayrıyetten bu meslekte emeklilik de yok 90 yaşında ama hala eczane işletiyor gençlerin önünü kapatıyor bu durum.
hatta eczacı öldükten sonra bile 5 yıl vekaleten varisleri işletebiliyor kısaca yaşlılar eczacılıktan gençlere ekmek yedirmiyor resmen.
2.eczacı veya yardımcı eczacı durumu var onda da asgari veriyorlarmış koskoca 5 yıl ağır tıbbi dersler görüp asgari almak hiçbir iş garantinin olmaması koyar insana.
özelde zaten kimyager kimya müh eczacı benzer işi yapıyor özelde çalışmak için eczacılık okumama gerek yok
Okulunu bitirdin de sıra buna mı geldi. Gerçeklere odaklanmamak için ne kadar çok bahane buluyorsun. Ailene çok yazık.takıntılı şekilde 2 aydır eczacılık okumak istiyprum dersleri fakültesi aşırı derecede dikkatimi çekiyor.
Bölümü kazanabilecek misiniz bakalim.takıntılı şekilde 2 aydır eczacılık okumak istiyprum dersleri fakültesi aşırı derecede dikkatimi çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?