Bir buçuk aydır hayat tarzımı tamamen değiştirdim.Diyetisyenlerin uygulayın dediği herşeyi yaptım.Buradaki başlıklıklara bakıyorum çoğu insan benden çok çok daha yiyerek ayda 8 kilo falan vermiş.Hem hayat tarzımı hem beslenme tarzımı değiştirdim.Normalde sporla aram iyi değildir ama her 2 güne bir bir buçuk saat hızlı tempoda inişli çıkışlı bir parkurda yürüdüm.Bu sırada tabi tıp okuyan arkadaşlarımlada çok konuştum tavsiye verirler belki diye.Tahmin edebileceğiniz gibi metabolizma hızlandırıcı çayların hepsini ezberledim.Bir buçuk aydır şeker, tuz ve un kullanmıyorum yani 3 beyazdan uzak kaldım ve sonunda bugün tartıldım.0, diyete başladığım günde 70 kiloydum şu anda da 70 kiloyum. Tiroidlerim bozuk değil,insilün direncim yok.Resmen kendimi acayip motive edip bir buçuk ay aşırı çaba gösterdim ama sıfır.1 kilo bile vermiş olsam yine birşey diycem o derece. O kadar sinirim bozuldu ki sabahtan beri ağlıyorum.Herhangi bir fikri olan var mı? Neden hiç vermedim herşeyi çok doğru yapmaya çalıştım oysa ki.