Resimli :)))

Sanırım resim sizi biraz yanılttı.burda daha belli image.jpg

canım keske herkes pozitif olsa hep beraber gırgır şamata gecinir gideriz. İstanbulda nerdesin bilmiorum ama inan her makyöz o hileyi bilir rahat ol. kendin bile yaparsın internette videoları var izle düğüne kadar yaparsın olmadı silersin. yapa sile yapa sile öğrenirsin hehe. bende bi eyeliner cekcem die 3 günümü verdimdi. şimdi usta oldum bakmadan yapıom dermişim :KK70: düğün seninmi ?
Muhammet bey e telefonu bıraktım onlar beni arayacaklar.

Sanırım resim sizi biraz yanılttı.burda daha belli Eki Görüntüle 1599066

30 foto koysan yine güzel yine güzel yani bıçak altına yatmaya değecek birşey yok.

Ayy ben karadenizliyim etrafım kemerli ve uzun burun dolu millet mutlu mesut yaşıyor, burunlarıyla övünüyor bile. Siz şu burundan muzdaripseniz ne diyelim ki??

Muhammet Bey maillere cevap veriyor mu bilmiyorum. benim maillerime hiç dönmedi.[/Q
Sanırım resim sizi biraz yanılttı.burda daha belli Eki Görüntüle 1599066
canım ben senin estetik yaptırdığını sanardım inanki sorun yok sadece alnına azıcık yağ enjeksiyonu yaptır bari. oda sadece kavisli daha hoş görünmesini sağlasın. Çok pişman olursun inanki sonrası bence. bu burnu bozarlarsa psikolojin dahada kötü olur. kim soktuysa senin aklına bu durumu onun burnunun fotosunu koy bi inceleyek beraberce :KK70: kıskanclık felan olmasın :p

canım ben senin estetik yaptırdığını sanardım inanki sorun yok sadece alnına azıcık yağ enjeksiyonu yaptır bari. oda sadece kavisli daha hoş görünmesini sağlasın. Çok pişman olursun inanki sonrası bence. bu burnu bozarlarsa psikolojin dahada kötü olur. kim soktuysa senin aklına bu durumu onun burnunun fotosunu koy bi inceleyek beraberce :KK70: kıskanclık felan olmasın :p
Hahahaha ay çok mutlu oldum yaa.çok tenkü ederim herkese.demek ki Göze batacak bişey yok.bundan sonra bana bişey diyecek olanı pıçaklarım

30 foto koysan yine güzel yine güzel yani bıçak altına yatmaya değecek birşey yok.

Ayy ben karadenizliyim etrafım kemerli ve uzun burun dolu millet mutlu mesut yaşıyor, burunlarıyla övünüyor bile. Siz şu burundan muzdaripseniz ne diyelim ki??
Ayy çok teşekkür Ederim yaa.benim ki de önden büyük işte.riske atmayım maden

Hahahaha ay çok mutlu oldum yaa.çok tenkü ederim herkese.demek ki Göze batacak bişey yok.bundan sonra bana bişey diyecek olanı pıçaklarım
sana bişey dicek olanın burun resmini gönder bize hemen yorumlayalım :KK70: canım bak olay ne biliomusun burnun acaip güzel estetik yapılmış gibi ciddi ben sonradan yapılma burun sanardım bu burnu. ama hani 2-4 aylık hafif şişlik kalır ya öyleymiş gibi. oda sen dediğin için dikkatli baktığımızdan kaynaklı anladığımız bişi. şimdi bu burunu gören cok güzel burnu var he aynı estetik gibi diodur. kıskananlarda ayy azıcık küçük olsa daha iyi olurdu felan deip kendini rahatlatıodur. çünkü coğu kişi kusurlarını kabul etmek yerine güzel olan şeylerde kusur bulmayı yeğlerler. benim başımada cok geldi ilk evlenirken kendimin cok çirkin olduğuma inandırmışlardı bazı yakın sandığım arkadaşlarım burnumdan tut heryerime sorun buluyorlardı. sonra liseden cok görüşmediğimiz arkadaşlarımla rastlaştık bigün bana dedilerki öyle güzel bi kızdınki hep havalı olduğunu sandık o yüzden senle konuşmaya bile cekinioduk deince benim jeton düştü. megerse afetmişim kocam da der:21::cool: cok güzelsin hatların cok iyi ufacık kusur bana göre bahsi gecen mesele cok dert etme için rahat olsun.

suelo öncelikle şunu söylemek istiyorum;sen ne kadar şanslı bir insansın! sayfayı açıp ilk resmi gördüğümde ' yaa doktor kızın burnuna ne kadar güzel bi kavis vermiş' diye düşündüm ki,burun meğerse estetiksiz bir burunmuş:KK48: tam benim isteyipte estetik olduğum halde sahip olamadığım cinsinden yani. Allah'a otur kalk şükret valla sana özene bezene böylesine güzel bir burun verdiği için.Burun estetiği öyle hiçte azımsanacak kadar kolay bir ameliyat değil,ameliyat sonrası sıkıntılı geçtiği gibi burnunun şeklinin hop diye oturmaması da başka bi dezavantaj.üstelik istediğin sonucu elde edememende var.her aynaya baktığında yaşadığın sinir bozukluğu,fotoğraf çektirirken o burun güzel gözüksün diye farklı açılardan denemeler falan..psikolojik yıpranmada cabası.ben mesela het kontrole gidişimde doktorumla kavis istiyorum tartışmasına giriyorum.ayrıca her doktorda ameliyattan sonra burnun sağıyla solunda orantısızlıklar olabileceğini söylüyor. sen bence koy paranı cebine,yurtdışına çık,tatile falan git.ben burnuna bayıldım:KK200:

Ban

Bana şimdi sıkıntınız nedir ona göre doktor beye söyleyeceğim diye mesaj geldi
anladım cnm, bana hiç dönenen olmadı şimdiye kadar. bi de asistanın mailleri cevaplaması tuhaf geldi doğrusu.
neyse..bu arada arkadaşlara katılıyorum senin ameliyatlık bi durumun yok bence de.

suelo öncelikle şunu söylemek istiyorum;sen ne kadar şanslı bir insansın! sayfayı açıp ilk resmi gördüğümde ' yaa doktor kızın burnuna ne kadar güzel bi kavis vermiş' diye düşündüm ki,burun meğerse estetiksiz bir burunmuş:KK48: tam benim isteyipte estetik olduğum halde sahip olamadığım cinsinden yani. Allah'a otur kalk şükret valla sana özene bezene böylesine güzel bir burun verdiği için.Burun estetiği öyle hiçte azımsanacak kadar kolay bir ameliyat değil,ameliyat sonrası sıkıntılı geçtiği gibi burnunun şeklinin hop diye oturmaması da başka bi dezavantaj.üstelik istediğin sonucu elde edememende var.her aynaya baktığında yaşadığın sinir bozukluğu,fotoğraf çektirirken o burun güzel gözüksün diye farklı açılardan denemeler falan..psikolojik yıpranmada cabası.ben mesela het kontrole gidişimde doktorumla kavis istiyorum tartışmasına giriyorum.ayrıca her doktorda ameliyattan sonra burnun sağıyla solunda orantısızlıklar olabileceğini söylüyor. sen bence koy paranı cebine,yurtdışına çık,tatile falan git.ben burnuna bayıldım:KK200:
Şuan bende ayni Öyleyim.fotograf çektirirken gülemiyorum.önden o kadar büyük duruyor.ya aslında beni gerçekte görmeniz Lazım.bu kadar iyi yorumlar beni şaşırttı açıkçası.ben çok net bit resim koymalıyım sanıırm.ön profilden ama.yandan çok sorunum yok Uzunluğu dışında

Burun ameliyatı anlatıldığı gibi basit değil. İhtiyacın da yok bence.çok gerekmedikce karşıyım ben.senin burnun da gayet güzel.

Burnunuz gayet güzel masallah gerçekten bende estetikli sandım Allah ne kadar güzel yaratmis kim sizde kusur bulmanizi sağladı bilmiyorum ama gerçekten çok çok şükür edin bence:KK66:)) nefes alma problemim olmasa benim burnum büyük olmasına rağmen yine de dusunmezdim ameliyat olmayı ama maalesef nefes sıkıntısı ameliyat olma planlari gerektiriyor Allah in yatattigi şey sağlık sikintisi olmadığı sürece bozulmamali düşüncesindeyim ben:KK66:)

Şuan bende ayni Öyleyim.fotograf çektirirken gülemiyorum.önden o kadar büyük duruyor.ya aslında beni gerçekte görmeniz Lazım.bu kadar iyi yorumlar beni şaşırttı açıkçası.ben çok net bit resim koymalıyım sanıırm.ön profilden ama.yandan çok sorunum yok Uzunluğu dışında
valla ben yandan bi uzunluk göremedim.burun ucunun kalkık olduğunu,burun deliklerinin minik minik muntazam olduğunu,burun sırtının kavisli olduğunu,öndende gayet sevimli,orantılı,sana yakışan bir burun olduğunu gördüm.
sen bi gitde bi mahvetsinler o güzelim burnunu,ondan sonra haklıymışsınız kızlar diye yazarsın bize.
Eğer doktor senin burnunun yanlarını inceltir,boyunu dahada kısaltır,yan kanatlardanda daraltırsa burnun yüzünün ortasında miniminnacık kalır.burun deliklerinde küçük zaten,bide yanlardan daralırsa toplu iğne başı kadar bi yerden mi nefes alıcaksın,bilemedim.artı kalkık olan ucu dahada kaldırınca burnum domuz burnu gibi oldu diye üzüleceksin.
Ben neden fotoğraf rahat çektiremiyorum dedim,çünkü benim burnum kemerliydi,ameliyat olduğum halde hala senin burun sırtın gibi muntazam,güzel bir burun sırtım yok benim.bi taraf oturalım diğer taraf hadi kalk gidelim diyor:-)
herkeste evet burun sırtın dümdüz,hiç kavis yok diyor;ama yinede güzel bize göre,sen takma kafana diyorlar.ben bazen olmasaydım daha iyiyidi diyorum,tamam kemerliydi,ucu düşüktü,yüzüme göre geniş ve büyüktü ama en azından kendi burnum olduğu için her yeri orantılıydı.şimdi kavis,ikinci operasyon hayalleri kuruyorum.
sonuç olarak demem o ki sen hangi açıdan fotoğraf çekersen çek vallahide billahide burnun çok güzel.
yoksa sen bizle dalga mı geçiyosun bakiyim:KK22:

3.sayfa da ki resmi de gördünüz mü?ya benim istediğim sadece üstten daha dar olması.yani kaş arasından.ama orası incelerse ucu da top gibi kalır.size özelden ön profil resmi atacağım.
valla ben yandan bi uzunluk göremedim.burun ucunun kalkık olduğunu,burun deliklerinin minik minik muntazam olduğunu,burun sırtının kavisli olduğunu,öndende gayet sevimli,orantılı,sana yakışan bir burun olduğunu gördüm.
sen bi gitde bi mahvetsinler o güzelim burnunu,ondan sonra haklıymışsınız kızlar diye yazarsın bize.
Eğer doktor senin burnunun yanlarını inceltir,boyunu dahada kısaltır,yan kanatlardanda daraltırsa burnun yüzünün ortasında miniminnacık kalır.burun deliklerinde küçük zaten,bide yanlardan daralırsa toplu iğne başı kadar bi yerden mi nefes alıcaksın,bilemedim.artı kalkık olan ucu dahada kaldırınca burnum domuz burnu gibi oldu diye üzüleceksin.
Ben neden fotoğraf rahat çektiremiyorum dedim,çünkü benim burnum kemerliydi,ameliyat olduğum halde hala senin burun sırtın gibi muntazam,güzel bir burun sırtım yok benim.bi taraf oturalım diğer taraf hadi kalk gidelim diyor:-)
herkeste evet burun sırtın dümdüz,hiç kavis yok diyor;ama yinede güzel bize göre,sen takma kafana diyorlar.ben bazen olmasaydım daha iyiyidi diyorum,tamam kemerliydi,ucu düşüktü,yüzüme göre geniş ve büyüktü ama en azından kendi burnum olduğu için her yeri orantılıydı.şimdi kavis,ikinci operasyon hayalleri kuruyorum.
sonuç olarak demem o ki sen hangi açıdan fotoğraf çekersen çek vallahide billahide burnun çok güzel.

Dalga gecmiodur tabikide ama birileri kizcagizla baya dalga gecmis kizin ozguvenini yikmislar belli yani. Herkes hemfikirken artik ameliyat dusunecegini sanmiorum canim bana guven hatta bize guven harika bi burnun var kusursuz. Dedigim gibi ufacik makyaj hilesi yaparsin cok stres yaptiginda. Istedigin kadar foto koy hepsindede fistik gibisin bosuna cirkine baglama.

X