valla ben yandan bi uzunluk göremedim.burun ucunun kalkık olduğunu,burun deliklerinin minik minik muntazam olduğunu,burun sırtının kavisli olduğunu,öndende gayet sevimli,orantılı,sana yakışan bir burun olduğunu gördüm.
sen bi gitde bi mahvetsinler o güzelim burnunu,ondan sonra haklıymışsınız kızlar diye yazarsın bize.
Eğer doktor senin burnunun yanlarını inceltir,boyunu dahada kısaltır,yan kanatlardanda daraltırsa burnun yüzünün ortasında miniminnacık kalır.burun deliklerinde küçük zaten,bide yanlardan daralırsa toplu iğne başı kadar bi yerden mi nefes alıcaksın,bilemedim.artı kalkık olan ucu dahada kaldırınca burnum domuz burnu gibi oldu diye üzüleceksin.
Ben neden fotoğraf rahat çektiremiyorum dedim,çünkü benim burnum kemerliydi,ameliyat olduğum halde hala senin burun sırtın gibi muntazam,güzel bir burun sırtım yok benim.bi taraf oturalım diğer taraf hadi kalk gidelim diyor
herkeste evet burun sırtın dümdüz,hiç kavis yok diyor;ama yinede güzel bize göre,sen takma kafana diyorlar.ben bazen olmasaydım daha iyiyidi diyorum,tamam kemerliydi,ucu düşüktü,yüzüme göre geniş ve büyüktü ama en azından kendi burnum olduğu için her yeri orantılıydı.şimdi kavis,ikinci operasyon hayalleri kuruyorum.
sonuç olarak demem o ki sen hangi açıdan fotoğraf çekersen çek vallahide billahide burnun çok güzel.
yoksa sen bizle dalga mı geçiyosun bakiyim