estetikli olunca doğallı gidiyo, çok ciddi bi soruun yok. Bence boşuna ameliyat olmayınUcu top gibi ve önden çok büyük maalesef.yan profil sizi şaşırtmasın
Ya inanın önden çok büyük.gülemiyorum bile o kadar yaniestetikli olunca doğallı gidiyo, çok ciddi bi soruun yok. Bence boşuna ameliyat olmayın
bence boşuna stres yapıyosun. Çok ciddiyim gayet guzel burnunYa inanın önden çok büyük.gülemiyorum bile o kadar yani
teşekkür ederim.ama herkes büyük OLDUĞUNU bastırıyor..kompleks Yaptım sanırım.Bir de resimlerde küçük görünüyor sankibence boşuna stres yapıyosun. Çok ciddiyim gayet guzel burnun
Ama
teşekkür ederim.ama herkes büyük OLDUĞUNU bastırıyor..kompleks Yaptım sanırım.Bir de resimlerde küçük görünüyor sanki
Ya değil aslında.fikir almak istiyorum.2 Yaşında oğlum var ondan da korkuyorum.yani ondan korumam Lazım.ya eski halinden daha kötü olursa diyorum.siz oldunuz mu estetik?sen aklına koymuşsun, ne desek boş
hayır ben olmadım ama halamın kızı olmuştu ve çok şikayetçiydi.. Onu optuğumuzde faln kendini geri çekiyodu. Çarpışınca ağırıyormuş..Ya değil aslında.fikir almak istiyorum.2 Yaşında oğlum var ondan da korkuyorum.yani ondan korumam Lazım.ya eski halinden daha kötü olursa diyorum.siz oldunuz mu estetik?
bencede kesinlikle olmayın benimki kemerliydi o yüzden oldum o burnunuz güzel görünüyor ilk baktığımda estetik sandım zaten :)Eki Görüntüle 1598895 Arkadaşlar merhaba..bende burun estetiği olmak istiyorum.ama çok kalın derili ve büyk olduğu için korkuyorum.muhammet dilber e olmak istiyorum.nasıl bir yol izlemeliyim.önce resmimi mail mi atmalıyım.yardımcı olursanız sevinirim.