Saç Rengi ve Saç Boyama (RESiMLİ ) YARDIMM EDİN LÜTFEN

kahverengıye boya eskı renge kahverengı akarak donersın. ama bence bu da guzel olmus

bence de çok güzel olmuş renk. ama illa değiştiricem diyorsan neva color ın kumral tonlarını önerebilirim ben. birebir tutuyor renkleri.

Bence saçının rengi çok hoş olmuş canım. Ama beğenmediysen kahverenginin eski saçına en yakın tonuna boyatabilirsin.

turunculuk yıne kalır canım sacında. ama kuafore boyatırsan olur tabi

Boyatmayın diyorsunuz öylemi. Çok muallaktayım çok teşekkür ederim hepinizede ayrı ayrı :) Diplerim geldi daha yaşımda 18 sürekli dip boyayla uğraşmak istemedim. Bu renk olsun istiyordum ama olmadı. Acaba hangi boyaları karıiştırıp elde edebilirimki Eki Görüntüle 478743

canım doğal saçın çok güzelmiş aslında ama olan olmuş.
bence hazır böyle olmuşken bakır kızılı yap şaka şaka küllü kumrala boya kurtul cnm:)koleston

Yeşillik olmasınn ablacım ya mahfolurum benim için çok önemli birinin yanına gidicem öğrencilik vericek paramda yok çok pahalıya yapıyolar :)

Bence süper olmuş rengiiii çok moda bir renk zaten bu aralar bence boyatma kullan bu rengi

Yaaa yerim sizii vallahi yerim :):) dip boyası yaptırayım ozaman bari bakımsız durmasın öylemi dersiniz

Dip boya veya o renkte boya bulursan al kendin boya yada boyat annene arkadaşına falan 10 tl ye boyalar var kolestonun tüp boya

tamam çok teşekkür ederimm boya malzemesi satan bazı mağazalarda yardımcı olucak kişilerde oluyor onlarada sorarım bi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…