(Resimli) YArdım gelin başım için ilk provamı yaptım

Ben de beğenmedim malesef.

İlk bakışta fena değil gibi duruyor ama inceleyince ıııhhh,bu saçla gelin olarak düğüne gidilmez.

Bi arkadaş da yazmış,hak verdim.Milletin yanında bu saçla sönük kalırsın.

Ben ileride çok pişman olacağını düşünüyorum.

Ben karar veremedim. Bir yandan guzel gorunuyor gozume, bir yandan guzel gorunmuyor, acemi duruyor. Yani bir gelin saci icin yetersiz bana gore. Cunku kivirip kivirip dolamissin, rastgele bir topuz ortaya cikarmissin gibi duruyor. Baska bir gunde yine yap da gelin saci olarak yapmak iyi fikir mi, bence degil. Ben olsam fiyati makul bir kuafor arastirirdim.

Dugun gunu bu riski alma bence. Cunku pratikte rahat rahat yapiyorsun oluyor, esas gunde insanin eli ayagi birbirine dolasiyor. O gun tutmayacagi tutar sacin, duvak saglam oturmaz, vs. Bir de o telas, acele, bunun stresinden ter basmasi filan... Belki baska aksilikler cikacak? Bir de bunlarin ortasinda oturup ale acele sac yapmak bence iyi bir fikir degil. O gun keyfine bakip rahat rahat hazirlanmak varken hic ekstradan is cikarmazdim kendime sanirim. Ne kadar becerikli olursan ol, bu risk alinmaz bence.

topuz kısmı çok karkaşa gibi durmuş....bikaç defa daha deneme yapman lazım.elinde yetenek var ama gelin başı için yeterli değil sanki.bide ilk attığın topuza benzemiyor

Topuzunuz güzel olmuş ancak bence de gelin başı için yeterli değil. Gerçi, nasıl bir gelinbaşı istediğinize de bağlı. Bence gelin topuzu hem çok zarif hemde nakış gibi işlenmiş olmalı. Düğününüze gelecek insanlar bile kuaföre gidecekler, en en en güzeli olmak varken evde kendinizin yapması, bilmiyorum.... Birde botox çok başka birşey gelinbaşı çok başka birşey. İkisi arasında bir tercih yapmak, yada oraya vereceğim parayla botox yaptırırım demek bana biraz mantıksız geldi, kırılmayın ama. Arkanıza dönüp baktığınızda, gelin saçınızı beğenmezseniz, ki o gün herşeyde insan zaman sıkıntısı yaşıyor, çok pişman olursunuz. Onca masraf yapıp davetiye bastır, düğün salonu tut, gelinlik al damatlık al, vs vs daha birsürü şey, gelinbaşınızdan kısmanız ne kadar doğru bilemedim. Yinede tercih sizin, mutluluklar.

Görümcen falan varsa ya da eltiler. Onların topuzu falan daha iddialı kalmasın yanında. Bence değmez hiç hem de.

bence gayet güzel
uygun bir ortamda rahatça severek kullanabilrsin
ama böylesine özel bir günde
profesyonel bir dokunuş şart bence

ömründe bir kez olmayacak mı
bişey yazmayayım dedim ama duramadım
bir kadın ucuza getirmek için herşeyi bu kadar yırtınmamalı
illa uç uç kuaförlere gitmek zorunda değilsin gözünü seveyim
git normal bir kuaförden randevu al sonra çok pişman olursun

Canım şuan kuaförün elinden çıkmadığı belli. Bukleler düzgün durmamış. Fakat ilk denemen tabi.. pes etme biraz daha uğraş. Spreyle, ışıltılarla daha da iyi olacağını düşünüyorum.

Görümcen falan varsa ya da eltiler. Onların topuzu falan daha iddialı kalmasın yanında. Bence değmez hiç hem de.

Alemsin İpek, nerden de aklına geldi görümce elti

Ama bence de başka birinin düğününde kendi yapsın da kendi düğününde kuaför şart, hem şu an ki gibi sakin olmayacak o gün stresten yetiştirememesi de muhtemel

Güzel olmuş.. ama bencede bi kuaföre gitmelisin. Kınan olacaksa o gün kendin yaparsın.
Veya bi kuaföre git sıradan bi düğüne gidiyormuşsun gibi, gelinbaşı deme duvağı sonra kendin takarsın
1 ay kalmış bu süreyi uygun ni kuaför bulmakla geçir canım

Ben beğendim ama önemli olan senin beğenmiş olman ..Eğer içine sindiyse bu saç ile gelinlik giyerim diyorsan kendin yap bence ..Zaten kuaföre gittiğinde de begenmeyebilirsin. Hiç beklediğin gibi olmayabilir.Bu sefer o kadar para verdim diye de üzülürsun.Ama o gün için heyecan ve stresten de elin ayağına dolaşabilir. Yani kendin düşün eskisini artısini tart ve ona göre karar ver :)

ilk denemeye gore iyi gorunuyor ama ben modeli begenmedim.
illa kendim yapacagım diyorsan daha zarif modeller deneyebilirsin. ama bana kalırsa hayatının en ozel gununde cok ozenli olmalısın kuafore gitmenden yanayım.. simdiden mutluluklar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ya kesinlikle kuaföre git kesinlikle bence olmuş ama bir arkadaşının düğününe gider gibi olmuş..ben senin konularını okumuştum nişanlının durumunun oldukça iyi olduğunu ve sana nişanda hiç bir sey takılmadığını yazıp sitem etmiştin değer vermiyorlar demiştin şimdi sen böle yaparsan ALLAH aşkına sen bile kendine değer vermezken (en özel gününde prensesler gibi etrafında pervane olan insanlar olmayıp ) kayınvaliden nasıl değer vericek sana her şeyden önce gelin saçını kendi yapmış deseler bile bence orda fiyasko yadeğer ver kendine biraz ağırdan sat kendini

Canım bende beğenmeyen taraftayım malesef(
Düğün günü emin ol bigudi bile saramayacaksın heyecandan stresten risk alma bence de
O gün en ufak bir şeyde bile insanın morali bozuluyor saçınla ilgili bir şey ters giderse çok kötü olursun.
İllaki pahalı kuaförlere gitmene gerek yok sağa sola sorun arkadaşlarınıza sorun uygun fiyata yapabilecek yer var mı diye
Facebooktan falan araştırın size yakın kuaförleri artık çoğu kuaför yaptıklarını fotoğrafta çekiyorlar yüklüyorlar
En kötü ihtimal bütün kuaförler düz topuz yapabiliyor iş yemeğim var deyip basitçe toplattırın..
Yeteneğin var ama kendine yapamamışsın(

üzgünüm ama bende beğenmedim( çok karışık duruyor....bu senin düğünün aklında sonradan keşke şöyle olsaydı diyeceğin birşey olamamalı bence...bununla ilgili birşey yazdınmı bilmiyorum ama kuaförü erkek tarafı karşılar bizahmet iyi bir kuaföre götürsünler seni....bende nişanımda aman masraf olmasın diye sonradan da giyerim diye takım elbise aldırmıştım şimdi gözüm hep nişanlananların giydiği şık kıyafetlerde birde ucuz olsun diye mahalle kuaförüne gittim damat tarafına yük olmayayım diye valla eltimler bulunduğum şehrin en pahalı kuaförüne gitmişler benden güzeldi saçları ....sonradan insanın içinde uhde kalıyor bunlar....git bi kuaföre yaptır saçını gerekirse duvağını evde kendin takarsın ....

İlk denemeye göre gayet iyi ama ben modeli beğenmedim.
Bence ne olursa olsun o günü şansa bırakma düğün günü heyecanlı stresli olabilir yapamayabilirsin. Daha uygun bi kuaföre bak ama kendini profesyonel birine bırak. İşin şansa kalmasın

bence böyle bir riski asla göze alma derim ben çok araştırdım we 200 e yaptırıyorum gelin başı ve makyajımı.... kuaförmdeöle eften püften bi yer değil.. ünlülerin kuaförü.. fırsat sitesinden takip ediyordum indirirmlerini.. 1500 tl ye yaptıkları saçı ben 200 e kapattım canım...

böylesi özel bi günde ben asla çok iyi yapabilsem de yapmam saçımı. bi de herkes düğüne gelcek şık şık gidecek onlar kuaförde saçını yaptırrken kalkıp da senin ewde yapman çok anlamsız.

bi de o gün çok heycanlanacaksın normal bi gün değil yani ewleniyorsun canım, belki duygulanacaksın, sonra yapamıcaksın sinirlenecek we moralin bozulacak... herşey olur yaniii....

hemen bi kuaför araştır derim vasat bi saç....

Son düzenleme:
Saçıni şimdi kendin yapabilirsin ama o gün bu kadar rahat olmazsın yapamazsan ne olacak. .botoks için kendiniz yapıyorsunuz Allah aşkına neyini var kendiniz botoks yaptırın nişanlinda saçını yaptıtsin o gün böyle olmaz benden demesi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…