• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli) YArdım gelin başım için ilk provamı yaptım

ben beğendim güzel olmuş, saddece biraz daha sprey olmalı sanırım bide sardığın saçlarını tutmadığından dolayımıdır spreydenmidir bilmiyorum ama biraz karışık tel tel gibi geldi fotodan. Ama bu ilk prova sonuçta oyüzden başarılı, daha iyisini yapabilirsin :16:

yeteneğin için de ayrıca tebrik ederim :21:

Ben de beğendiiiiim :16: ama şöyle bir durum var düğün telaşından o gün bakalım böyle güzel yapabilecek misiniz ? Ya olmazsa? Kendinize güveniyorsanız yapın... Güzel görünüyor. Şimdiden mutluluklar :31:

Bence cok hos olmus ��

Ben de beğendiiiiim :16: ama şöyle bir durum var düğün telaşından o gün bakalım böyle güzel yapabilecek misiniz ? Ya olmazsa? Kendinize güveniyorsanız yapın... Güzel görünüyor. Şimdiden mutluluklar :31:

Super olmus, kuaforum diyenden iyisin valla

ben beğendim güzel olmuş, saddece biraz daha sprey olmalı sanırım bide sardığın saçlarını tutmadığından dolayımıdır spreydenmidir bilmiyorum ama biraz karışık tel tel gibi geldi fotodan. Ama bu ilk prova sonuçta oyüzden başarılı, daha iyisini yapabilirsin :16:

yeteneğin için de ayrıca tebrik ederim :21:

Çok çok çok ama çok teşekkürederim, iyiki açmıştım konuyu morel verdiğiniz ve korkularım azaldı, daha iyi hissediyorum sayenizde
Evet daha güzelini birazdaha uğraşıp yapıcam bırakmıcam işin peşini:)
gelin başımı kendim yapıcam-.-

Son 39 gün kaldı
Bugün ilk provamı yaptım
Eksik malzemelerimi alınca elim alıştıkca ortaya daha iyi birşeyler çıkacak inanıyorum ben

Çok teşekkürederim verdiğiniz morel için

Son düzenleme:
Kuafor dendimi cok sinirleniyorum.Dugunde makyajm o kadar igrencti ki dugun salonunda suratmda makyaj kalmamisti hepsi akmisti igrencti.Saciniz da guzel olmus bence ama o gun heycanlanir misiniz acaba

bence olmuş.ilk mesajda neleri eksik yaptığınızı yazmışsınız zaten, birdahakine onlara dikkat eder ve daha özenli yaparsınız, olur o zaman.

İlk konuyuda okumuştum ama bu kadarını beklemiyodum ben çook beğendim hemde eksik malzemeyle. Bence kendin yapmalısın bayıldımmm:16:

Bravo diyorum sana sadece :) keşke böyle bir yeteneğim olsa ben de hayatta kuaföre gidip boşu boşuna para bayılmazdım. İşin içine spreyide kattın mı 10 numara olursun tebrikler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende cokkkk begendim.gercekten ilk deneme icin mukemmel.zaten yuz guzel olunca makyajda tamamlayinca kimse saca bakmaz.
tacin konusunda biraz kararsiz kaldim acikcasi.daha hos taclar var.
ayrica sacini kendin boyamissin hangi marka kullandin canim.rengine bayildimmm.

Saçı yaptığnı varsayalım makyajı nasıl halledeceksin :26: profosyonel makyajdan anlıyor musun.
Ne kadar süper yaparsan yap o gün stresli telaşlı bir gün olacak.Saçlanı uğraşacaksın kendinlemi o günün koşuşturmacası ilemi.Şuan rahat rahat yapmaya benzemez o gün
Artı bu saç işi yoracak seni düğünü nasıl ağırlayacaksın.Büyük risk alıyorsun.O günün stresinide hesaba kat istediğin gibi yapamadığın an günün biter.

Çok mu heves kırıcı konuştum bilmiyorum ama.Fikirlerim bunlar.

Fakat söylemeden geçmeyeyim gerşekten çok beceriklisin ve güzel olmuş.

Canım yeteneklisin, :nazar: temel güzel ama dikkat etmen gereken şeyler var. Öncelikle saçını güzelce düzleştir.(Özellikle sağ yan gibi, düz olması gereken kısımlarda tekrar düzleştirici kullan) bigudi yerine öncesinde şekillendirici sürdüğün saçı, maşala, daha iyi tutup, daha kalıcı olabilir. Destek için daha büyük bir kalıp sünger kullan. Bir de saçın arka üst kısmı bir az daha yüksek yapılsa daha hoş olur gibi ve kıvırma yerine dolama yöntemi kullan orda, saçı çok sıkıp kasmadan yap. Bu konuda videolar var, bir kaç tane izleyip diğer denemelerini öyle yapmanı tavsiye ederim. Kolay gelsin. :31:

Nerde oturuyorsun okadar para vermene gerek yok daha uygun kuaförler var güzelde yapıyorlar 300 tl gelin başı çokta pahalı değil düğün günü uğraşma yorma kendini bence sen bilirsin tabi

Olumsuz yorumları gorunce acaba ben mi anlamıyorum bu işten dedim ama bence cok güzel olmuş. O günün heyecanıyla en kötü ihtimalle boyle bir sac çıkaracağına dair kendine guvenebiliyorsan ne güzel. Hem paran cebine kalır, hem de güzel bir ani olur senin icin :) kendi saçını yapan ilk gelin sen olursun :-) mutluluklar diliyorum.

Begüm turan diye biri var blogunda yazıyodu oda kendi saçınıve makyajını kendi yapmış ama o maşa yapıp duvagnı takmış yani böyle topuz falan çok riskli bence başkasının düğününe giderken bu saçı yap ama kendi düğününde olmazzzzzzz :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaş ısrarla kendi yapar çünkü oradan arta kalan parayla estetik ufak operasyonlar yaptıracak.

ayrıca damat tarafı harcama yapmıyor diye konu açmışşınız bırakında harcama yapsınlar işte tam fırsat.

Bence çok kötü ben beğenmedim.düğün günü iki saat saçınlamı uğraşcaksın üstüne güzelde değil.çocuk saçları gibi olmuş

Şuan resimleri büyütüp baktım allah aşkına sakın kendin yapma saçını hakkaten sakın yapma bak ilk defa birine bu kadar çok yorum yazıyorum sakın ama sakınnnnnnn bu saçla düğüne gitme. Allah aşkınaa ya göz var nizam var bu saçı düzeltip faha özenetekte yapsan olmazzzz. İlerde pişman olma diye yazıyorum. Yada söyle düşün illaki düğüne gelşitken kuafördetopuz yaptıranlar olucak onlar havalı havalı muntazam topuzlarıyla dolaşırken sen bu topuzla o düğünde gelin olcaksın. Yani resimde daha belli olur aradaki fark yanındaki kuaförden çıkmış olucak saçlar o biçim senin saçlar gelin oldugun halde böyle.
Sen kafana koymuşsun inşallah annnen teyzelerin kuzenlerin seni kuaföre gitmeye ikna ederler de vazgeçersin. İllada kendin yapıcaksan modeli değiştir. Bide bigudi yapma sakın maşanın yerini tutamaz bigudili açık saçını gördüm felaketttt. Sırf maşa yapıp dagınık toplayınca bile çok güzel olur ama o bigudi işi bozmuş. İlla yapcaksanda maşa kullan.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel olmuş elinize sağlıkta yani o gelin başının ışıltısı mı diyeyim ne desem doğru kelimeyi bulamadım ama bişey eksik.Bencede kuaföre gidin.:115:

Back