• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli) YArdım gelin başım için ilk provamı yaptım

Anladığım kadarıyla beceriklisin,ama bence bırak kuaförler işini yapsın..Burdaki herkes birer kuaför mağdurudur zaten..
Benm kına gecemde saçım rezaletti..
Ama Gelin başımı 600 e yaptırdım...On numara olmuştu hemde..
Kuzenimde 200 e yaptırmıştı başka bi kuaföre ve onunkide çok güzeldi..
Yani illa pahalı olan çok gzel olucak diye bişey yok..
Bence bi düşünün derim..
İnanki ben o gün okadar heyecanlıydımki bırak saç yapmayı ayakkbımı bile giyemedim :)
Mutluluklar şimdiden..

Son yorumları okudukça içime bi korku saplandı, ve aklıma takıldı
Biri fırsat siteleri demiş onları takip edeceğim
Bilmiyorum bukadar insan üstüne bastıra bastıra kuaföre git diyorsa bu bi işaret olmalı:/
Kafam çok karıştı,
Yorum yapan herkese çok teşekkürederim
Gerçekten sağolun

Son yorumları okudukça içime bi korku saplandı, ve aklıma takıldı
Biri fırsat siteleri demiş onları takip edeceğim
Bilmiyorum bukadar insan üstüne bastıra bastıra kuaföre git diyorsa bu bi işaret olmalı:/
Kafam çok karıştı,
Yorum yapan herkese çok teşekkürederim
Gerçekten sağolun

bence de kuafore gıt ömürde bi kere olacak zaten tatlım:) ama çoook beceriklisin hayran kaldım. hem de arkadasın dediği gibi o gün o kadar heyecanlı olursun ki elin ayagına dolaşır saçınla uğraşma bi de o heyecanla bence. hayırlı olsun bir ömür boyu mutlu ol inşallah

çok güzeel olmuş bence hem de ilk denemen olmasına rağmen.düğün günü telaş yapacak bir şey yok fotolarda topuzun çok da görünmeyecek, makyaj daha önemli, sade bir topuz bile yapsan yeter,saçlarını iki yanından kıvırcık yapıp bırakmadığın sürece güzel olacağından eminim :1:

çok güzeel olmuş bence hem de ilk denemen olmasına rağmen.düğün günü telaş yapacak bir şey yok fotolarda topuzun çok da görünmeyecek, makyaj daha önemli, sade bir topuz bile yapsan yeter,saçlarını iki yanından kıvırcık yapıp bırakmadığın sürece güzel olacağından eminim :1:

Tabi 10da1 böyle hoş yorumlar gelinceye etkilenmiyor değilim:)
Büyük ikilemdeyim
Ama sonuç olarak provalarıma devam edeceğim aynı zamanda kuaför arayışımada
En azından provalarda nasıl bi model istediğimi netleştirmiş olurum, nikaha yakın bi sürede kararım kesinleşir,
Korkuyorum tabi, ama bi yandanda ozamanki kadar evde denemek görmek istiyorum yapamicaksamda beceremedim derim giderim kuaföre

Son düzenleme:
Tabi 10da1 böyle hoş yorumlar gelinceye etkilenmiyor değilim:)
Büyük ikilemdeyim
Ama sonuç olarak provalarıma devam edeceğim aynı zamanda kuaför arayışımada
En azından provalarda nasıl bi model istediğimi netleştirmiş olurum, nikaha yakın bi sürede kararım kesinleşir,
Korkuyorum tabi, ama bi yandanda ozamanki kadar evde denemek görmek istiyorum yapamicaksamda beceremedim derim giderim kuaföre

canım bence hoş olmuş ama ben şahsen kuaföre gitdiğim halde saçım nasıl olacak diye sabaha kadar uyuyamamıştım insan çok heyecanlı oluyor. benim sana önerim denebildiğin kadar dene ve fotograflarını çek bir ilerleme kaydediyorsan kendin yaparsın hem elin alışınca pratik bir şekilde otomatige bağlarsın ama baktın gelişme yok kuaföre gidersin birde o gün mutlaka yanında arkadaşın olsun senin provaları izleyen bir arkadaş sana heyecan anında yardım eder. bence saçının arka tarafı hariç güzel olmuş. sadece bir taç veya çiçek ekleyebilirsin eger kuföre gideceksende o fotolardan en begendiğini göster şuna benzer olsun de çünkü kuaförler kendi kafalarındaki model yapıyorlar olmamış değince sen anlatamadın diyorlar makyajınıda mı sen yapacaksın?

yaptığın saç normal şartlarda güzel ama bence bir gelin saçı için iyi değil...
kuaföre gitmelisin sonuçta bir kere olacak bişey en güzeli olmalı.........

Gelinbaşını kendiniz yapacağınıza dair bir konu açmıştınız, bu konunuz onun devamı, bir konunun devamı sayılan topikler açılması yasaktır, böyle konuların Bir Derdim Var bölümüne açılması da yasaktır.

Lütfen varolan topiğinizden devam ediniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=717699&page=20

Back