(Resimli) YArdım gelin başım için ilk provamı yaptım

Bence kesinlikle kuafore gitmen lazim dugun baskasinin dugunu degilki senin dugunun neden bu kadar dert yapasim kendine. Herksin gozu senin ustunde olcak ogun ufak bi hata bile olmamali . Saclarin guzel ama kendi dugunun icin bence o kadarda guzel degil.simdi guzel dersin o gun dugununde oynarken saclarin bozulup dusebilir bile suanda bile saglam durmuyo. Kendini tehlikeye atma git bi kuafore yaptir gun senin gunun bu kadar cok dusunme yorma kendini.

Bence iyi biraz saç sıpreyi biraz da sim falan işiltı katıcak birsey yada inci tanesi bitti sanki kuaför başka bişey mi yapıyor aynı hergün dene daha güzel olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende kuaförlük bölümü mezunuyum benim fikrim tacı duvağı güzel yerleştirmişsin ama nekadar sağlam oldu düğünde oynarken falan düşermi bilemedim birde tel tokalar gözüküyor ,kendin yapmana rağmen güzel olmuş aslında ama senin düğünün sonuçta daha özenli olmalı bence kuaföre gitmelisin bence

bir başkasının düğünü olsa idare edebilcek bir saç ama kendi düğününüz için sıradan geldi bana.. nasıl modellerdn hoşlanıyorsunuz bilmiyorum ama emira bayan kuaförü bayrampaşa yıldırım fiyat olarakta çok uçuk değiller.. oraya normal bir topuz yaptırıp evde kendiniz duvağı takabilirsiniz...

Valla tebrik ederim. Baskasinin saci neyse de kendi sacinizi yapabilmeniz ayri bir yetenek. Cok da guzel olmus. Dugun gunu telas yapmayacaksaniz, neden olmasin? Begendim ben.

bencede cok yeteneklisin canim.kuaforlerin yaptigida bu bi fark yok.biraz daha ozenli spreyle falan yaparsan gayette iyi olcak gibi.ben begendim.bi iki denemeyle cok daha iyi yaparsin.dugun gununde bile bu isin altindan kalkarsin.zaten koca gun sabahtan 1-2 saatte yaparsin.aksilik olucaksa kuaforde de olabilir.ayrica yapamazsan zaten kuafor bi sekilde ayarlanip gidilebilir.kotu dusunme hic.ellerine saglik.

Cok tesekkurederim:) bi kac kez daha ozenli bi sekilde tekrar deneyecegim. Sabah cok kisa surede spreysiz fln bu cikti oraya. Sada duzgun yapmaya calisacagim. Verdiginiz morel icin tesekkur ederim tekrar

Hakkınızı vermek lazım, evet güzel olmuş AMA,
bende çok çok güzel makyaj yaparım mesela,
kendi düğünümde ben mi yaptım ? Hayır..
o gün benim günüm,
kendimi hiçbişey için uğraşırken düşünemedim..
giydim gelinliğimi,
oturdum koltuğa, yaslandım arkama..
bide bu açıdan düşünün derim...

Canim harika olmus sadece kenarlardan cikintilar var kisa saclar onu da dgun gunu bol spreyle halledersin kuaforde yapilmis gbi duruyor :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence devam, gayet iyi olmuş ilk deneme için. Ben gelinlik giymedim evlenirken ama giyseydim ve el becerim olsaydı kuaföre gitmez her detayı kendim halletmek isterdim. İnsanlarda kalıplar var illaki böyle olmalı diye, bence insan kendini mutlu hissettiği gibi olmalı. Bence içinizden geleni yapın

Vay vay dedim bu kadar beklemiyordum çok güzel olmuş hafif elektriklenmiş sanırım o da ilk yapıştan havadan falan olabilir çok begendim sprey sıksna bakım yapsan parlatıcı falan sıksan süper olur

Canim bak buklelerine biryantin sur ama masadan sonra yani azicik sur hepsine tek tek ama topuzuna sekil vrrmeden hemen once. Sonrada sprey sik cok saglam oluyor ama on taraflara biryantin surme sadece tipuz kismina cok dayanikli olur bikere oyle gormustm buyuk bole onemli bi sac yapiliyordu ve harika profesyonelce gorunuor bozulmuor :))

Hoş olmuş ama profesyonel bir elden çıkmadığı belli oluyor
Düğün günüde böyle olursa yıllarca pişman olursun
Daha uygun bir yere git ama kuaför yapsın saçını

Valla tebrik ederim. Baskasinin saci neyse de kendi sacinizi yapabilmeniz ayri bir yetenek. Cok da guzel olmus. Dugun gunu telas yapmayacaksaniz, neden olmasin? Begendim ben.

Canim harika olmus sadece kenarlardan cikintilar var kisa saclar onu da dgun gunu bol spreyle halledersin kuaforde yapilmis gbi duruyor :)))

Çok teşekkürederim ilk deneme için ilk acemiliğimde eksik malzemelerle bu yorumları alabildiysem
Tam malzemelerimi aldığımda birazdaha özenince olur bu iş:)

Vay vay dedim bu kadar beklemiyordum çok güzel olmuş hafif elektriklenmiş sanırım o da ilk yapıştan havadan falan olabilir çok begendim sprey sıksna bakım yapsan parlatıcı falan sıksan süper olur

Önerinizi kesinlikle dikkate alıcam:) bugün hiç sprey sıkmadım aslında bigudilerle sararkende jöle yada sprey yada biryantin sürseydim kabarmazdı neyse yapa yapa püf noktaları öğreneceğim sanırım:) 20dk da yaptım, ikinciye 1saat ayıracağım daha çok özeneceğim
Çok teşekkürederim

ınanmıyorum kuafore gıtmeyecek mısın.vallahı çok şaşırdım.insan en ozel gununde guvendıgı bı kuaföre gıtmez mı.guzel yapmışsın ama gelın bası gbı degıl çok acemıce oldugu bellı.ınsan bı kere gelın oluyo sakın kendın yapma sakın

Bencede ilk denemede bile böyleyse biraz daha denersen çok daha iyi olur eğer begenmezsen gider topuz yaptırırsın zaten daha 1 ay varmıs

Bencede ilk denemede bile böyleyse biraz daha denersen çok daha iyi olur eğer begenmezsen gider topuz yaptırırsın zaten daha 1 ay varmıs

Ben bu 1ayda baya yol katederim gibi:) elimden geleni yapacağım, hissediyorum çok güzel olcak
Bugünkü kabasında yani iskeleti gibi
Uğraştıkta acemilik gidicektir, o tel tel çıkan saçlar, tel tokalar, duvağımın duruşu, zamanla düzeltirim hepsini sanki

Hakkini vermek lazim, guzel becermissin ama cogu kisinin dedigi gibi profesyonel birinin elinden cikmadigi belli, yani bu saci kotu bir kuafore gitmis gibi yorumluyanlar olur, senin yaptigini bilmese, cunku onlarin kotusu bizim iyimiz oluyor bazen...
Dedigim gibi guzel gozukuyor, iyi kotarmissin, ama yetersiz duruyor, bir iki daha dene yuzde yuz icine sinmezse pes et, sinerse ne ala...
Fakat sunu da goz onunde bulundur, o gun elin ayagina dolasir, insan gelinligin giyince put gibi kaliyor, bir de sen sac yapacaksin...
Ustelik denemelerde sc spreyi vs. dugune kadar zaten bir dolu masraf edeceksin...
Iyi dusun karar ver, en top kuaforlere gitmene gerek yok, butcene gore, guven veren iyi bir kuafore git orda da zaten prova yapiyorlar, ne var ne yok konusuyorsun, surasi soyle boyle diye...
Karar senin, umarim sonunda en guzeli olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…