(Resimli) YArdım gelin başım için ilk provamı yaptım

Açıkçası pek başarılı değil tabi bu daha ilk deneme onuda göz önünde bulundurmak lazım. . Maşa ile bence bukleleri yapın . Ve mutlaka birinden yardım alın Üst kısım karmakarışık olmuş . Davetliler dikkat etmesede fotoğraf çekimlerinde hoş durmayabilir

Iki kez yüklemişim resmi sildim o yüzden bunu
Kızlar afedersiniz

Sana saçınla ilgili öneri mesajı attım canım geldi mi? Bu arada önemli olan senın ıcıne sizın ıcınıze sınmesi. İlk deneme başarılı, ama dediğim gibi daha sade bir model cok daha hoş olacaktır dıye dusunuyorum ben

Okudum mesajınızı cevap yazdım:) çok ince zarifce, gerçekten teşekkürederim fikirleriniz ilginiz için, hepsinizi dikkate alacağım

Ben bayildim. Cok yeteneklisin valla. Ellerine saglik. :))

Cok klasik.a birde gelinligin modeli de onemli sacini gelinliginegore modele sokman lazimm.bu da normal bir topuz...

Ben bayildim. Cok yeteneklisin valla. Ellerine saglik. :))

Çok teşekkürederim:)

Rica ederım, asıl ben teşekkür ederim, herkese cok ılımlı ve pozitif yaklaşmışsınız, tebrik ediyorum.
Beğenenler olunca mutlu oluyorum morel buluyorum
Ama beğenmeyenleri okurken birdahaki denememde düzeltmek için neyi beğenmediğine dikkat ediyorum
Oyüzden olumlu olumsuz hepsi çok önemli:)

fena değil , sizin beğenmeniz önemli ..
ben daha gösterişli tercih ederdimm ..

Merhaba,
Ben kuaföre gitmeyi sıra beklemeyi ve orda dönen muhabbetleri hiç sevmem
Zamanla alıştım kendim yapıyorum, yakınlarımın düğünlerinde kendi saçımı
Senin de becerin var ama sprey veya jöle gibi birşey kullansan daha iyi olur
Açıkçası ben heyecandan ve riskten dolayı yapamazdım kendi düğünümde, tebrikler

Olumsuz yorumları gorunce acaba ben mi anlamıyorum bu işten dedim ama bence cok güzel olmuş. O günün heyecanıyla en kötü ihtimalle boyle bir sac çıkaracağına dair kendine guvenebiliyorsan ne güzel. Hem paran cebine kalır, hem de güzel bir ani olur senin icin :) kendi saçını yapan ilk gelin sen olursun mutluluklar diliyorum.

Öncelikle ellerine sağlık, çok beceriklisin, güzel olmuş ama bana göre düğünün için pek uygun görünmüyor. Bence de bi kuaförde yaptırmak en mantıklısı

Canımsın ya ben beğenmedim açıkçası
üzülme ama acemice duruyor
Kuaföre git ya risk alma o gün için .
Yazımada kırılma lütfen ben bana gerçeğin söylenilmesini isterdim . :26:

bak bu da güzel bir fikir yalnız resimde duvağın pek hoş gözükmüyor yani nasıl desem duvağı tutturduğun yerden saçlar çıkmış sanki değilmi.:26:
evet güzel bir soru. ben istemezdim.
konuya yoruma gelince kuaföre gitmeni öneren arkadaşları haklı buluyorum. saç özellikle düğünde kadını gösteren en önemli faktör. ve riske girmek de pek mantıklı değil gibi geliyor. ve yine arkadaşların dediği gibi düğün bir kere olacak o gece geçip gitse bile en özel geceniz olarak kalacak. hep anılarınızda videolarınızda dost akrabanın akıllarında olacak. eşinle bir ömüre adım attığınız gece olarak kalacak yaşanıp bitse bile maneviyatı büyük yani birde bu açıdan bakmanı öneririm. sarıp doladığın kısımlar olmamış bence bunu seni üzmek için söylemiyorum böyle bir karışık duruyor gözümü rahatsız etti.

Son düzenleme:
o gün sizin gününüz profesyonelce yaptırmanız daha uygun olur sanki ya o günü riske atmayın sonuçta bir defa evleniceksiniz

hayatında bir kez oluyor. profesyonel birisinden yardım almak daha uygun. düğün için amatörce olmuş biraz. hem dans etceksin , oynayacaksın. dayanmaz saçın.dağılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…