- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
- Konu Sahibi dderya3484
-
Iki kez yüklemişim resmi sildim o yüzden bunu
Kızlar afedersiniz
ilk denemeye göre gayet güzel olacağını düşünüyorum bikaç kere daha denesen çok güzel olur bence
Çok güzel olmuş hayran kaldım.açıkçası hiç bişeye benzemez diye düşünüyordum ama sen mükemmel yapmışsın
Sana saçınla ilgili öneri mesajı attım canım geldi mi? Bu arada önemli olan senın ıcıne sizın ıcınıze sınmesi. İlk deneme başarılı, ama dediğim gibi daha sade bir model cok daha hoş olacaktır dıye dusunuyorum ben
Sana saçınla ilgili öneri mesajı attım canım geldi mi? Bu arada önemli olan senın ıcıne sizın ıcınıze sınmesi. İlk deneme başarılı, ama dediğim gibi daha sade bir model cok daha hoş olacaktır dıye dusunuyorum ben
Okudum mesajınızı cevap yazdım:) çok ince zarifce, gerçekten teşekkürederim fikirleriniz ilginiz için, hepsinizi dikkate alacağım
Ben bayildim. Cok yeteneklisin valla. Ellerine saglik. :))
Beğenenler olunca mutlu oluyorum morel buluyorumRica ederım, asıl ben teşekkür ederim, herkese cok ılımlı ve pozitif yaklaşmışsınız, tebrik ediyorum.
Canımsın ya ben beğenmedim açıkçası
üzülme ama acemice duruyor
Kuaföre git ya risk alma o gün için .
Yazımada kırılma lütfen ben bana gerçeğin söylenilmesini isterdim . :26:
bak bu da güzel bir fikir yalnız resimde duvağın pek hoş gözükmüyor yani nasıl desem duvağı tutturduğun yerden saçlar çıkmış sanki değilmi.:26:Merhaba canım.
Elinin yeteneği var bu belli. Ama düğün günü için riskli bir uğraş.Kuaförler gelin başı olunca ektra para alıyorlar Sende haklısın Ama Bence birde şöyle bir şeyi dene. Düğün günü Kuaföre gidip güzel bir topuz yaptır. Kendi düğünün için olduğunu söyleme ..Sonrasında duvak ve tacını kendin evde tak..
evet güzel bir soru. ben istemezdim.Güzelliği tamam da yani ben mi fazla abartılı bakıyorum olaya diyorum da. Şöyle köşe bir soru sorayım o halde.
Sizin düğününüz var ve böyle becerikli bir arkadaşınız var. Kuaföre gitmek yerine ona yaptırmak ister miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?