- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi dderya3484
-
Gelin basi bu ve hayatindan ilk kez evleniyorsun 1000 tllik mekanlara soracaginiza daha ucuz yerlere sorabilirdiniz bazen mahalle arasi dediginz yerlerden harikalar cikabilir, yeteneklisiniz allah var ama sonra fotolarda darmadagin saclarinizi gorurseniz cok uzulursunuz, kuafore gidin bence!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladim canim, iyi yerler cok para istiyor, orta derecelilere de o parayi verene kadar kendim yaparim demissin, gayet de mantikli olmus. Ki yeteneklisin de.Botox da yaptirmak istiyormussun, madem öyle o ayirdigin para oraya gider haklisin. Ben gelin basima 200 vermistim, cok güzel de olmustu, makyaji da güzel yapan bir tanidik yapti bedavaya, makyaj parasi da vermedim yani. :) Evet dügün günü özel ama milyonlar dökmenin de bir anlami yok, gecip gidiyor. Ben de en az masrafla kapatmistim dügün sürecini, herseyini detaylariyla tasarladigim bir dügüne harcayacagim parayi eve harcadim, borcsuz harcsiz evlendik. Dügün bittiginde de iyiki o kadar para harcamamisim dedim, bir gün icin cidden asiri masraf yapanlar var. Durumu iyi olana lafim yok da, peri masali gibi bir dügün yapcam diye kendini catlatan, evlendikten sonra milyarlarca borcu kaldiramayan bir sürü cift taniyorum.
O zaman biraz daha denemelere devam et bu hali bile olmus bence. Dügün günü icin de herseyini önceden net ayarlarsin, böylece sacinla ugrasirken cok telasa kapilmazsin ki sana yardimci olacak bir sürü kardes kuzen arkadas mevcuttur eminim.
Herkes cok pahali yerlere sormussunuz diyor ama ucuza yapan yerlerin iyi oldugunun garantisi de yok ki. Benim kuzenin esi, arastirip buldugu fiyati da uygun olan bir kuaförden aglayarak cikti. Dügün günü makyaji da birbirine karisti. :) 3 saat ugrastilar saciyla, sonuc hüsrandi. Sonra vakit de kalmadi düzeltilmesi icin zaten düzelmesinin imkani yoktu. Yeni bastan yikanmasi gerekiyordu.
Ayni sey birkac arkadasimin basina daha geldi. Kendi arastirdiklari, tavsiyelerle gittikleri yerlerden hüsranla ciktilar.
Kuaförün de bir garantisi yok.
Mesela ben benim kendi kuaförüme yaptirdim, 200 TL verdim, yillardir ailecek gittigimiz bir kuafördü. Dügün günü annemin ve kayinvalidemin sacini öyle bir yapti ki, cok kötü olmustu. Herkes dügünden sonra onlari cekistirdi.
Çok güzel olmuş.Bencede kendiniz yapın kuaföre verilen paralar boşa .
Bu arada nolur kusurabaklayın ipaddan yazıyorum kelimelerini sürekli çeviriyor düzeltiyorum ama gözümden kaçanlar oluyor,
bu arada Bizde borçsuz evleniyoruz:) birde makyaj konusunda sıkıntım yok,
13yıldır makyaj yaptığım için kozmetik dünyasında ve tekniğinde bilmediğim kalmadı,
yıllar içinde yüzüme en iyi giden makyajı buldum birde abartılı sevmiyorum, dudak rengine yakın pembe bi Ruj ten rengi fondoten şeftali allık ince kuyruklu eyeliner bütünleşti yüzümde:) bi far sürmeyi bilmiyorum onu da hiç kullanmadığım için, ama beyaz ve pembe bi far sürmektede zorlanmam herhalde:)
Bide ben kozmetik konusunda çok sabit fikirliyim, mesela 2yıl kryolan kullandım yüzümde kontakt dermatit oluşturdu şimdi kryolan sürünme kabarıyor yüzüm, mac her kuaförde bulunmuyor, yıllardır estee kullanıyorum tam ten rengimi buldum kimse fondoten sürdüğümü anlamıyor, makyaj konusunda sıkıntım yok ama saç konusunda gelin başı için tereddütlerim vardı, onuda yapa yapa alıştıracağım artık elimi
Biraz önce buraya yüklediğim resimlerin 2tanesini nişanlıma mail attım
Bakalım o ne dicek:)
Saci yapabildigine göre, makyaji yapabilecegini zaten tahmin etmistim. Ben de abarti sevmiyorum.
Borcsuz evleniyor olmaniz da süper. :) Millet dügünün borclari daha bitmedi, onun taksidi bitmedi diye yillarca sizlanirken, ben keyif catiyordum.
Far sürmeyi de internette videolari var izlesen iki dakikada birak pembeyi beyazi bütün püf noktalarini ögrenirsin.
Güle güle kullan sacini ve makyajini simdiden.
Botox konusunda da evet iyice garanti al ve dügüne yakin zamanda yaptirma, önceden yaptir ki, bir aksilik olur, iyilesme süreci hizli olmaz falan zor durumda kalmayasin, ama doktor riskleri anlatir güzelce zaten. En olmadi dügünden sonra yaptir, bence 29 görünmüyorsun bile. :)
Deneye yanila makyajin yolunu bulmussunuz. Ben cok makyaj yapmiyorum o yüzden özelliklerini falan bilmiyorum ama kendi cildinizi de taniyorken kendi makyajinizi kendiniz cok rahat yaparsiniz. Bana da makyaj yapan tanidik öyle biriydi, 15 senedir, yapa yapa herseyini ögrenmis biriydi. Cok da güzel yapti, icime de sindi, abartmadi, istedigim gibi oldu. Kuaföre o kadar anlatamazsin valla. :)
Bu yaptigin bile güzel, biraz daha denersen bence cok rahat bu isin altindan kalkarsin.
Kıyamamm ya
O anı yaşadım resmen okurken
Sizde kendiniz yapmışsınız
Gerçekten beğendiğinizi peki ilk provamı
Daha özenle yapacağım sonrakilerde
Peki siz pişman oldunuzmu sonradan?
Kızlar nolur ama nolursunuz fikir verin bana, ilk denemem di bu
Nasıl olmuş? Yardım edin gelin başımı kendim yapmaya karar vermiştim ilk provamın resimlerini çektim
Elimde topuz süngeri yok diye evdeki minder süngerini kestim
Dün gece sarmıştım saçımı ama tutmamış sprey sıkmamıştım bir sonrakinde sıkacağım
Birde sarı tel Toka almayı unutmuştum
Siyah tokatları görmezden gelin
Resimlerdeki spreysiz hali
Yani ilk acememilik ilk provnasıl duruyor ilk deneme için sizce
Lütfennnn kalbim duracak heyecandan
Beğendiğinizmi?
Yaptıkları kusurları kapatırım diye düşünüyorum
Hı bide tek başıma yaptım annem sadece arkadan ayna tuttu
Bence kimse oturupta saci ne kotu olmus demezler. Ilk denemeye gore suppper. Sakin 750 tl vermeyin.(eski konunuzdan hatirliyorum) O parayla evinizin bir ihtiyacini karsilarsiniz.
Allah mesut etsin♥♥♥♥♥♥
insanin kendi kendine yapacagi bir sac icin oldukca guzel olmus. Eline saglik. Ama dugun gunun icin dusunursek, bence bu strese hic gerek yok. Ne biliyim, hayatinda bir kere evleniceksin, dusun, sacini kendin yapmissin, iyi de olmus dilyelim, ama dugunun ilerleyen saatlerinde bukleler dusecek, darmadagan olacak belki, yillar sonra resimlerine baktiginda pisman olmaz misin? Ben sahsen ondan korkarim. bi kuafore git ne olacak ki, gelin basi da demezsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?