• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli) YArdım gelin başım için ilk provamı yaptım

Bana gore çok beceriklisin güzelde olmus sacin ama neden kendi düğününde kendi saçını yapmak istiyorsun anlamadim birak etrafinda insanlar sana pervane olsunlar özel bi günün sonuçta bence prefesyonel bi kuaföre emanet et kendini makyajinida o yapsin senin keyfini çıkar neden oldumu olmadi mi diye kendini strese sokuyosun

gayet güzel olmuş bence...
senin içine sindiyse zaten sorun yok..
hem bu daha ilk denemen...
buna rağmen değme kuaförlere taş çıkarırsın..
nişanımda topuz faciası yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum...

Birde 20dakikada yaptım, sanki arkamdan atlı kovalıyor

Bir sonrakinde spreyle daha dikkatli ve tel tel çıkmayan saçlar olcak şekilde yapacağım ama bu model üzerinden
Beğenmenize çok sevindim, ilk deneme için fena değil dimi? Bi̇razdaha çabalarsam ortaya iyi birşey çıkarmı

evettt bende çok beğendim ama o gün zaten yeterince yorulacaksın neden bir de bu iş için yorulasın ki? önce ki konunu da biliyorum fiyat çok uçuk kaldığı içindi bu çalışman ama daha makul bir kuaför bulabilirsin :34:

her şeyin gönlünce olması dileğiyle... :12:

Gerçekten beğendinizmi!! Çok çok mutlu oldum
Şuan hiç sprey yok başımda bigudileri sararkende sıkmadım bir sonrak
Nde sıkacağım
Bu çok acemice oldu ama Ekim alıştıkca daha iyisini çıkarırım gibi geliyor aşağı yukarı böyle bi model olur ama daha düzgün

Profesyonel kuaförlerin eğitim videoları var.Onları izleyerek ufak hatalarını düzeltebilirsin. Ben gayet beğendim valla.Eline sağlık.

İlk paylaştığın fotoyu beğenmemiştim ama senin yaptığın bence çok güzel olmuş :34:

:)çok mutlu oldum bunu duyduğuma, şuan çok amatör oldu ama elim alıştıkca kusurları gideririm gibi geliyor, saçlar çok tel tel çıktı sprey sıkmadım çünkü hiç, bi sonrakinde daha dikkatli Yapacağım

bıgudı yerıne maşa kullansan? tuttu tutmadı derdın olmaz..

iyi bı spreyle bu işin altından kalkacak gıbı duruyorsun..

Yani arkadasin dedigi gibi baskasinin dugunune giderken yapilabilir ama yine de bir kuafore git derim ben.Hem yorulmazsin hemde daha ozenli bir sac olabilir.Uygun bir kuafor mutlaka vardir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet insanın kendi saçını bu şekilde yapabilmesi bence büyük beceri
ben yapsam kol falan kalmazdı bende:9:sen nasıl dayandın ya :26:

onun dışında kendin yaptığın için illa ki eksiği gediği olur:34: belki o gün bir şeyler ters gider:26: bence kuaför ayarla ama kuaför de olmayacak gibiyse tabi ki bu saç kötü değil.

Bir sonrakinde spreyle daha dikkatli ve tel tel çıkmayan saçlar olcak şekilde yapacağım ama bu model üzerinden
Beğenmenize çok sevindim, ilk deneme için fena değil dimi? Bi̇razdaha çabalarsam ortaya iyi birşey çıkarmı

valla canım benim şahsi fikrim çok beğendim ben...
bende nişanımdabu tarz bir topuz istemiştim..
çokta iyi bir kuaföre gittim..
beceremedi inanırmısın..
incik cincik bişeyler yaptı yamuk yumuk ne idüğü belirsiz..
sonrada saçın çok uzun kıvıramıyorum dedi :53:
halbuki omuzumu biraz geçiyodu saçlarım..
en sonunda üstten düz iğrenç bir topuz yaptı..
bence içine böyle siniyosa kendin ap..
evet senin için önemli bir gün evet çok koşuşturmacan olucak..
ama kuaförde yaptırdığın saç içine sinmezse tüm moralin bozuluyor..
ayrıca çocuklarına da anlatıcağın çok güzel bir anın olur...

valla çok güzel olmuş yerinde olsam çok sprey sıkıp saçlarını yapıştırmazdım böyle çok doğal olmuş
inan ben bi çuval para verdim yamuk yumuk etti saçımı. ben topuz bile istememiştim zorla topuz yaptı onuda yamuk yaptı.
çok beğendim helal valla

daha ne kadar iyi olabilir ki bence şu haliyle zaten harika, şimdiden mutluluklar diliyorum.

Sizi üzmek istemem ama daha önce paylaştığınız fotoğrafa hiç benzememiş.
Özellikle arka alt kısım hiç olmamış.
Daha kalın ve büyük bir topuz süngeri kullanmalısınız.

:)çok mutlu oldum bunu duyduğuma, şuan çok amatör oldu ama elim alıştıkca kusurları gideririm gibi geliyor, saçlar çok tel tel çıktı sprey sıkmadım çünkü hiç, bi sonrakinde daha dikkatli Yapacağım

bıgudı yerıne maşa kullansan? tuttu tutmadı derdın olmaz..

iyi bı spreyle bu işin altından kalkacak gıbı duruyorsun..

Millan a katılıyorum maşayla daha rahat yaparsın bencede :34:

Bende okumuştum diger konunuzu :) bence cok güzel olmus ablacim bi kac kere daha deneyince daha da guzelini yaparsin zaten :))

Hangi resime benzetmemiz gerektiğini bilmiyorum ama saçınızı çok güzel yapmışsınız maşallah çok beceriklisiniz. Ama kuaförler yine de mutlaka daha profesyoneldir hayatınızda 1 kere olacak en özel gün bu. Ben kuaföre gitmenizi öneririm ama gitmek istemiyorsanız da gerçekten çok hoş olmuş.

Back