(Resimli) YArdım gelin başım için ilk provamı yaptım

bence güzel ama biraz acemice durmuş
yer yer kabarmış sağların...
yanında bu işten anlayan biri daha olsa çok gzüel bir iş çıkartabilirsiniz
sizin görmediğiniz yerleri kendi görür

kolay gelsin

bir kaç eksik dışında güzel olmuş. arkasını tam yapamamışsın gibi geldi. denersen becerirsin. maşallah beceriklisin zaten..

ama arkadaşlara katılıyorum o son gün varya çok stresli olunuyor. bu nedenle elin ayağın dolaşıyor. kişisel bakımımı yaparken canım çıkmıştı. düşün basit bişiy ama sinir bozucuydu... kuaföre gitmelisin bence...

çookk güzel olmuş :)

💑💓

Güzelliği tamam da yani ben mi fazla abartılı bakıyorum olaya diyorum da. Şöyle köşe bir soru sorayım o halde.
Sizin düğününüz var ve böyle becerikli bir arkadaşınız var. Kuaföre gitmek yerine ona yaptırmak ister miydiniz?

Bayağı beceriklisiniz Allah için ,ama düğün günü saçınızı yapmanız büyük risk değil mi ne olur ne olmaz.

Sonra pişman olmayın.

Pendik'te aydın tanerle gittim 750 tl dedi yanımda getireceğim her kişi için %30 ind
Rim yapıyoruz dedi ama bi maşayı 70 makyajı80 tl ye yapıyorlar bana gelin başı ve 2arkadaşım 950-1000 tl bulur dedi

Sonra pendik marina ve pendorya Bayram bal ile konuştum oda 750 istedi yanımdaki iki kişi içinde kişi başı 100 tl

Ben okalar para vermek istemiyorum, ucuz yapan küfürlere gidene kadar kendimde uğraşırsam onların (düşük fiyatlışarın) yapabildiği kadarını zaten yaparım diye düşündüm, ya iyi bi yer olsun ya hiç olmasın ortasını kendimde yaparım dedim

Bu arada botox yaptırmak istiyorum yaşım 29 anımda ve Kaş aramda çizgiler var
Hem bu yazı çizginiz geçirebilmem hemde çok istediğim botoxu yaptırabileceğim
Nişanlımla gelin başım için 500 tl ayırmıştık kenara, istediğim küfürlere zaten yetmiyor 500tl
Botoxu yetiyor ama hemde çok istiyorummmmm pürüzsüz duracak resimlerde yüzüm ve bütün bi yaz

valla arkadasım sen cok pahalı yerlere sormussun illa ki onlara yaptırmak zorunda değilsin ki ve ucuz kuaför demek kötü kuaför demek de değil.

bence büyük risk yani. bugünle düğün günü aynı olmaz

Son düzenleme:
Ad yapmış kuaförlere gitmeyi verin
Daha adı duyulmamış kuaföre gidin ayrıca kuaför masraflarını erkek tarafı ödüyo kız alıyo kolay mı ödesin! düğün bu

Botox için Cumartesi gideceğim telefonda fiyat bilgisi vermediler ama Maximum 500-600
Gelin başımdan feragat edip yaptıracağım botoxu
Yani çok istiyorum

Botox için Cumartesi gideceğim telefonda fiyat bilgisi vermediler ama Maximum 500-600
Gelin başımdan feragat edip yaptıracağım botoxu
Yani çok istiyorum

Botox un garantisi yok hem yaşın çok genç ne gerek var. Ya yüzün gözün şişer bir şey olursa daha kötü değil mi? Düğünü de iptal edemezsin. Eğer çok istiyorsan düğünden sonra yaptır bence…

Haklısınız konuşacağım onuda mutlaka öyle bir ihtimal verirse doktor riske giremem

Açıklamalarında şişlik 2saat sürer demiş çünkü

Tebrik ederim seni

Fiyat için acaip uçuk fiyatlar almışsın,
Ben gelin başı, profesyonel makyaj için 200 TL'ye anlaştım. Üstelik kaliteli bir kuaför. Göztepe de.

Haklısınız konuşacağım onuda mutlaka öyle bir ihtimal verirse doktor riske giremem

Açıklamalarında şişlik 2saat sürer demiş çünkü

Bari hemen yaptır da sorun olursa vaktin olur. Ama resimlerde max 25 yaşında görünüyor gibisin. Şimdi bunu yaparsan 40-50 den sonra direk estetik olman lazım.

Anladim canim, iyi yerler cok para istiyor, orta derecelilere de o parayi verene kadar kendim yaparim demissin, gayet de mantikli olmus. Ki yeteneklisin de. Botox da yaptirmak istiyormussun, madem öyle o ayirdigin para oraya gider haklisin. Ben gelin basima 200 vermistim, cok güzel de olmustu, makyaji da güzel yapan bir tanidik yapti bedavaya, makyaj parasi da vermedim yani. :) Evet dügün günü özel ama milyonlar dökmenin de bir anlami yok, gecip gidiyor. Ben de en az masrafla kapatmistim dügün sürecini, herseyini detaylariyla tasarladigim bir dügüne harcayacagim parayi eve harcadim, borcsuz harcsiz evlendik. Dügün bittiginde de iyiki o kadar para harcamamisim dedim, bir gün icin cidden asiri masraf yapanlar var. Durumu iyi olana lafim yok da, peri masali gibi bir dügün yapcam diye kendini catlatan, evlendikten sonra milyarlarca borcu kaldiramayan bir sürü cift taniyorum.

O zaman biraz daha denemelere devam et bu hali bile olmus bence. Dügün günü icin de herseyini önceden net ayarlarsin, böylece sacinla ugrasirken cok telasa kapilmazsin ki sana yardimci olacak bir sürü kardes kuzen arkadas mevcuttur eminim.

bırdahakı provanda ilk önce düzgün bir fön cek canım bırde sık dişli bır tarak ve sertleştirici saç spreyı yardımıyla topuzunu yaparsan daha ıyı olur saçların hep tel tel çıkmıs model hiiiç anlasılmıyor

Valla canım düşündüğümden de güzel yapmışsın.Ellerine sağlık.Düğün günü bol sprey ve sıkı tokalarla iyi sabitle saçını bayıldım...içine sinsin 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gelin basi bu ve hayatindan ilk kez evleniyorsun 1000 tllik mekanlara soracaginiza daha ucuz yerlere sorabilirdiniz bazen mahalle arasi dediginz yerlerden harikalar cikabilir, yeteneklisiniz allah var ama sonra fotolarda darmadagin saclarinizi gorurseniz cok uzulursunuz, kuafore gidin bence!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım insan ömründe bir kez gelinlik giyiyor , bu kadar özel bir günde neden uğraşıcaksınki saçını kendin yapmaya..Ne kadar güzel de yapsan

sonradan içinde kalır üzülürsün , bir daha geri dönüşünde olmaz yani..İllaki çok çok pahalı bir kuaföre gitmek zorunda değilsin orta halli bir kuaföre de gidip çok güzel sonuç alabilirsin..

Biraz daha araştır bence kuaförleri , illaki bulabilirsin uygun fiyatlı bir yer..

Valla bu ilk denemeyse birkac seferden sonra nolur bilmem.cok super bence.eline saglik.kuafor napicak sanki farkli?
Spreyle guzelce tarayip yaparsan o tel tel kabaranlar da yatar.
Ne guzel gurur duy kendinle.masallah.cok guzel bir gelin olacaksin.

Canım benşm maşallah çok yeteneklisin becerin var ama olmamış yani görünce ayyyy çok güzel olmuş diyemedim. Yani düğünğne gelsem bu sacı görsem hangş kuaföre gştmiş yazık kızın saçını güzel yapmamışlar derim. Senin içine sindiyse tabikş bişey diyemem ama 5 yıl sonra düğün fotograflarına bakıp pişmanlık duyma diye yazıyorum bunları yoksa kırılmanı istemem. Güzel bi kuaföre gidip 100 tl yetopuz yaptır evdede duvagnı tak bence niye bu kadar ısrar ediyosun yani bence kendin sakın yapma. Sonuçta bi yıkanıp kuaförkoltugna oturup parmagnı bile kıpırdatmadan düğüne gitmek var bide saçınla çebelleşip gitmek var. Kesin kuaföre git :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…