- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi dderya3484
-
çookk güzel olmuş :)
💑💓
Bence de cok iyi olmus, sahsen ben tek basima bu kadarini yapamazdim. Bence gayet de basarili, üstelik tam bütün malzeme elinizde yokken bunu yapmissiniz. Ellerinize saglik. Bence cok güzel bir sey cikarabilirsiniz ortaya eliniz alistikca ve malzemeleriniz tamamlaninca. Yalniz o gün cok telasli oluyor. Heyecandan kendi sacinizi kendiniz yapabilirsiniz umarim.
Bir de neden bir sürü insan sormasina ragmen cevaplamiyorsunuz neden kuaföre yaptirmak istemediginizi? Ekonomik olarak rahatlamak icin mi, gereksiz yere para vermeyeyim diye mi düsünüyorsunuz yoksa kendi elinizden cikmasi gibi bir hayaliniz falan mi var?
Pendik'te aydın tanerle gittim 750 tl dedi yanımda getireceğim her kişi için %30 ind
Rim yapıyoruz dedi ama bi maşayı 70 makyajı80 tl ye yapıyorlar bana gelin başı ve 2arkadaşım 950-1000 tl bulur dedi
Sonra pendik marina ve pendorya Bayram bal ile konuştum oda 750 istedi yanımdaki iki kişi içinde kişi başı 100 tl
Ben okalar para vermek istemiyorum, ucuz yapan küfürlere gidene kadar kendimde uğraşırsam onların (düşük fiyatlışarın) yapabildiği kadarını zaten yaparım diye düşündüm, ya iyi bi yer olsun ya hiç olmasın ortasını kendimde yaparım dedim
Bu arada botox yaptırmak istiyorum yaşım 29 anımda ve Kaş aramda çizgiler var
Hem bu yazı çizginiz geçirebilmem hemde çok istediğim botoxu yaptırabileceğim
Nişanlımla gelin başım için 500 tl ayırmıştık kenara, istediğim küfürlere zaten yetmiyor 500tl
Botoxu yetiyor ama hemde çok istiyorummmmm pürüzsüz duracak resimlerde yüzüm ve bütün bi yaz
Botox un fiyatı ne kadar ki?
Ayrıca yanında birini götürmek zorunda değilsin. Bence güzellikle söylersen insanlar halden anlar..
Sen de 750 tl lik yere gitmezsin ki gerçekten çok astronomik bir rakam. 200 tl ye bile bulabileceğin yerler o kadar çok ki
Botox için Cumartesi gideceğim telefonda fiyat bilgisi vermediler ama Maximum 500-600
Gelin başımdan feragat edip yaptıracağım botoxu
Yani çok istiyorum
Botox un garantisi yok hem yaşın çok genç ne gerek var. Ya yüzün gözün şişer bir şey olursa daha kötü değil mi? Düğünü de iptal edemezsin. Eğer çok istiyorsan düğünden sonra yaptır bence
Haklısınız konuşacağım onuda mutlaka öyle bir ihtimal verirse doktor riske giremem
Açıklamalarında şişlik 2saat sürer demiş çünkü
Pendik'te aydın tanerle gittim 750 tl dedi yanımda getireceğim her kişi için %30 ind
Rim yapıyoruz dedi ama bi maşayı 70 makyajı80 tl ye yapıyorlar bana gelin başı ve 2arkadaşım 950-1000 tl bulur dedi
Sonra pendik marina ve pendorya Bayram bal ile konuştum oda 750 istedi yanımdaki iki kişi içinde kişi başı 100 tl
Ben okalar para vermek istemiyorum, ucuz yapan küfürlere gidene kadar kendimde uğraşırsam onların (düşük fiyatlışarın) yapabildiği kadarını zaten yaparım diye düşündüm, ya iyi bi yer olsun ya hiç olmasın ortasını kendimde yaparım dedim
Bu arada botox yaptırmak istiyorum yaşım 29 anımda ve Kaş aramda çizgiler var
Hem bu yazı çizginiz geçirebilmem hemde çok istediğim botoxu yaptırabileceğim
Nişanlımla gelin başım için 500 tl ayırmıştık kenara, istediğim küfürlere zaten yetmiyor 500tl
Botoxu yetiyor ama hemde çok istiyorummmmm pürüzsüz duracak resimlerde yüzüm ve bütün bi yaz
Kızlar nolur ama nolursunuz fikir verin bana, ilk denemem di bu
Nasıl olmuş? Yardım edin gelin başımı kendim yapmaya karar vermiştim ilk provamın resimlerini çektim
Elimde topuz süngeri yok diye evdeki minder süngerini kestim
Dün gece sarmıştım saçımı ama tutmamış sprey sıkmamıştım bir sonrakinde sıkacağım
Birde sarı tel Toka almayı unutmuştum
Siyah tokatları görmezden gelin
Resimlerdeki spreysiz hali
Yani ilk acememilik ilk provnasıl duruyor ilk deneme için sizce
Lütfennnn kalbim duracak heyecandan
Beğendiğinizmi?
Yaptıkları kusurları kapatırım diye düşünüyorum
Hı bide tek başıma yaptım annem sadece arkadan ayna tuttu
Kızlar nolur ama nolursunuz fikir verin bana, ilk denemem di bu
Nasıl olmuş? Yardım edin gelin başımı kendim yapmaya karar vermiştim ilk provamın resimlerini çektim
Elimde topuz süngeri yok diye evdeki minder süngerini kestim
Dün gece sarmıştım saçımı ama tutmamış sprey sıkmamıştım bir sonrakinde sıkacağım
Birde sarı tel Toka almayı unutmuştum
Siyah tokatları görmezden gelin
Resimlerdeki spreysiz hali
Yani ilk acememilik ilk provnasıl duruyor ilk deneme için sizce
Lütfennnn kalbim duracak heyecandan
Beğendiğinizmi?
Yaptıkları kusurları kapatırım diye düşünüyorum
Hı bide tek başıma yaptım annem sadece arkadan ayna tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?