(Resimli) YArdım gelin başım için ilk provamı yaptım

Canım merhaba eline sağlık cok güzel olmuş saçın.benim fikrim bence sacını kuaförde yaptırman çünkü o gün insan çok heyecanlı oluyor eli ayağına dolaşıyor telaş yapıyor belki heyecandan yapamazsın stres olursun bir yandan insan cok duygusal oluyor ağlamalar falan ne biliyim bence şansa bırakma .birde şimdiden mutluluklar dilerim .)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar olumlu olumsuz bütün yorumları 2kez okudum her birini
Hepsi önemli benim için
Beğenenlere teşekkürederim çok mutlu oluyorum
Beğenmeyenlerde bana yol gösteriyor neye dikkat etmem gerektiği konusunda

Topuz süngerim yoktu, sarı tel tokada yoktu ve spreysiz olduğu halde ilk denememde 20dk da bu çıktı ortaya
Eksiklerini gidip alacağım hafta içi
Ve 1saat vakit ayıracağım saçıma
Daha çok özenince ve dikkat edince daha iyisi çıkar diye umut ediyorum
Ikinci provamda da böyle acemi durursa pes ederim belki
Kendi yaptığım belli olmamalı, kabul bu çok acemiydi

Son düzenleme:
Ben beğenmedim çok karışık duruyor be bi kuaförden çıkmadığı o kadar belli ki..
Bence hiç düşünmeden git bi kuaförden randevu al sonra pişman olursun sonucunda ömrün de bi defa yapılacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence o gün heyecandan yapamayabilme ihtimalini de düşün:26:

ha bir de millet elbette laf eder ya gelin kuaföre nasıl gitmez diye

Merhaba canım.
Elinin yeteneği var bu belli. Ama düğün günü için riskli bir uğraş.Kuaförler gelin başı olunca ektra para alıyorlar Sende haklısın Ama Bence birde şöyle bir şeyi dene. Düğün günü Kuaföre gidip güzel bir topuz yaptır. Kendi düğünün için olduğunu söyleme ..Sonrasında duvak ve tacını kendin evde tak..

Kızma, kırılma ama ben bu topuzun süngersiz versiyonunu günlük hayatta kullanıyorum. Biraz sıradan olmuş sanki. Kuaför topuz yaparken o tutamları senin yaptığın gibi çevirip çevirip tutturmuyor. Fönleyip sarma sarar gibi ( ancak böyle anlatabildim) sarıyor. Bu bence çok acemi işi.

Tabi bence düğünün nerde olacağı ve gelinliğinin modeli de önemli. Bir kır düğününe ( ama gerçekten kır düğünü, öyle çımlendirilmiş a,ık hava düğün salonu değil) ve fazla kabarık olmayan bir gelinliğe, duvaksız ya da minik kır çiçeklerinden bir taçla bu model kullanılabilir.

canım bence çok güzel olmuş ve çokta beceriklisin. ayrıca saçın güzel olması değil yüzüne yakışması ve seni güzel göstermesi önemlidir emin ol. yani kusursuz olmayan bi saç bile yüzüne yakıştıysa makyajla gelinlikle şahane olur parlarsın o gece. AMA ben nişan kına düğün makyajını kendisi yapmış biri olarak sana şunu söylüyim o gün insanın eli ayağı birbirine dolaşıyo kalbi boğazında atıyo resmen. ben profesyonel bi makyözün sahip olduğu tüm malzemeleri yıllar içinde aldım çok meraklı olduğum için ve özel günlerde hem kendi makyajımı yaptım hemde çevremdeki kadınların makyajını yaptım. hatta düğün günü tüm kuzenlerim annem kardeşim ve arkadaşımın bile makyajını yaptım çünkü çok seviyorum makyaj yapmayı ve makyözden iyi yaptığım için kıyamadım sevdiklerime :) ama kendi makyajımı yaparken kalbim boğazımda hatta ağzımda attı :) sonuç mükemmel oldu kuafördeki makyöz düğündekiler ve fotoğrafları gören herkes bayıldı inanamadı ama yaparken inan bayılıcaktım

Herkes sormus ama bir cevap alınmamış. Neden israrla kendiniz yapmak istiyorsunuz? Dugun olayini abartanlari ve maymuna cevirilen gelinleri görünce hakli olarak insan sade biseyler yapmak ister ama, o telasta bununla ugrasmak pek akil isi degil..

vallaha çok iyi fikir. git güzel özenli bi topuz yaptır evde de duvağını tacını tak makyajını yap oldu bitti :)

Kargacık burgacık derler ya canım öyle olmuş , iyi ama düğün için yetersiz. Sen gçenlerde benim gördüğüm gelin saçını bir görseydin inan ki kendin yapma işinden vazgeçerdin hala aklmdan çkartamadım kısmetse nişanıma artık bnimde

Kıyamamm ya
O anı yaşadım resmen okurken
Sizde kendiniz yapmışsınız
Gerçekten beğendiğinizi peki ilk provamı
Daha özenle yapacağım sonrakilerde
Peki siz pişman oldunuzmu sonradan?

Sen mi yaptın
Valla ben düz fönü bile zor çekiyorum
Bravoo ..
Ama bence düğün günü kendini bi profesyonelin sihirli parmakalrına bırakman da fayda var canım.

Bence de cok iyi olmus, sahsen ben tek basima bu kadarini yapamazdim. Bence gayet de basarili, üstelik tam bütün malzeme elinizde yokken bunu yapmissiniz. Ellerinize saglik. Bence cok güzel bir sey cikarabilirsiniz ortaya eliniz alistikca ve malzemeleriniz tamamlaninca. Yalniz o gün cok telasli oluyor. Heyecandan kendi sacinizi kendiniz yapabilirsiniz umarim.

Bir de neden bir sürü insan sormasina ragmen cevaplamiyorsunuz neden kuaföre yaptirmak istemediginizi? Ekonomik olarak rahatlamak icin mi, gereksiz yere para vermeyeyim diye mi düsünüyorsunuz yoksa kendi elinizden cikmasi gibi bir hayaliniz falan mi var?

ya kuaföre gitse bundan daha iyi ne çıkabilir bilmiyorum birde bu deneme yani düğün günü için özenilmiş hali değil sprey felanda sıkılmamış gayet iyi duruyor kendinizi en iyi siz tanırsınız sakin olabilicekseniz siz kendiniz yapın ben çok beğendim doğal ve güzel duruyor olmadı sabah erkenden kalkar yaparsınız baktınız olmuyor kuaföre gidersiniz :)

ilk konunu da okumuştum merakla bekliyordum denemeni vee bence müthiş olmuş
çıraklık buysa ustalıkta daha iyi olacağına eminim bir iki kerde daha deneme yaparsan bence tamamdır
benim kınamda o kadar para bayılmama rağmen içine etmişti kuaför bozuntusu bide benimki türbandı daha kolaydı yani türbanımın bi tarafı şama bir tarafı bağdata bakıyordu
kendinide öve öve bitirememişti ay bak gene aklıma geldi sinirim zıpladı

Ya iyi bi kuaför olsun daha hiç olmasın mantığındayım iyi yerler 750den aşağı vermiyor fiyatı ve yanımda getireceğim kişilerden 100tl istiyor
Kuaföre gidersem en azından bi arkadaşımı bi kuzenimi 2kişi götürmem lazım 950-1000 tl yi buluyor
150-200 tl yapanlarda var kullandıkları malzemeler çok kötü bir kere arkadaşımın yanında gittim midem bulandı

Yada iyi bi yer olsun ya hiç olması, ortasını bende yaparım diye düşündüm(yapabilirmiyim yada) kafam karışımlarda KK'ne geldim
950 fiyat çok geliyor bana, oraya o parayı vereceğime anımsadı ve Kaş araşındaki çizgilere botox yaptırmak istiyorum 500-600 tl
Hiç değilse 6ay kalıcı, Bağdat caddesinde Sinem kobalında Dr nu buldum, yapay bi ifade kazandırmadan yüzüme güzellik kalabilecek bi estetik müdahale beni Daha mutlu edecek adeninannesi

Okalar para kuaföre verip birde botox olmaz çünkü, gelin başımı kendim yapabilir belki ama botox için iyi bi cerrahdan başkasına teslim edemem kendimi
17mayısda özür evren Ersoy'a randevum var. Bide onun heyecanı var üzerimde

Botox un fiyatı ne kadar ki?
Ayrıca yanında birini götürmek zorunda değilsin. Bence güzellikle söylersen insanlar halden anlar..
Sen de 750 tl lik yere gitmezsin ki gerçekten çok astronomik bir rakam. 200 tl ye bile bulabileceğin yerler o kadar çok ki…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…