Saç Rengi ve Saç Boyama resimli yardım edin :)

hımmmm yaşın küçükmüş, aslında hiç ellemesen daha güzel olur saçların uzun dönemde, ama sen bilirsin

aslında fikir değişikliği yaşıyorum şu aralar hiç ellemesem dogal halinde dursa uzasa canlılığını kaybetmese diye ama dediğim gibi askerden gelenim var değişiklik olsun istiyorum napıcamı pek bilemiyorumm

siyah zor bir renk hele mavi siyah böğürtlen siyahı gece siyahı gibi çeşitleri var onlar zaten dönmesi zor bence değişiklik istiyorsan çıtçıt al kısaysa uzat yada ne biliyim aralarına renk aattır karamel mükemmel bir ton hele rojdanın saçları harika . ben uzun süre sarı sonra karamel kullandım en son da bir gazla uzun ve sağlıklı saçlarımı siyah boyadım ama ne siyah !! siyahın her tonunu boyadım nerdeyse üst üste bi farkı olmuyordu reank konusund . kuaför mavi siyah yapmayınca normal boyalarda farkedilmiyor. 1 yılda sıkıldım tabi sonra açtırdım ve olan oldu saçlarım kuş kadar kaldı hayatımın hatasıydı yani 2 yıldır uzatmaya düzeltmeye çalışıyorum inan bana çok pişmanım yumuşak ama farkedilir bir değişiklik olsun ve çok dikkat et kuaför seçiminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…