Saç Rengi ve Saç Boyama resimli yardım edin :)

yok canım aslında kötü durmuyor hele ki güneş adeta kadife gibi duruyor saçları ama reingin saçdan gitmesi zor oluyormuş deneyenler formda öle diyor..
bunun tam aksine bana da arkadaş çevrem hep mavi siyah diyor :S

cnm bu rojdanınki de çok güzelmiş ya. ama balyaj komple değil. çok silik uçlarda. tam da sarı değil. nasıl yapmışlar sizce?

yok canım zaten güvendiğim yer olmasa böle bişeye asla cesaret edemem ki :) biliyorum uçlarda muhakkak ki yıpranma olacak

cnm bu rojdanınki de çok güzelmiş ya. ama balyaj komple değil. çok silik uçlarda. tam da sarı değil. nasıl yapmışlar sizce?

canım dip koyu karamel bence uçlara doğru da tam sarı değil dikkat etmişsin sanırım dipdeki boyanın bir iki ton açık hali bu da suratta yama gibi durmasını engelliyor :)

mavi siyahtan sıkıldığınızda başka bir renge dönüş zor oluyor. o yüzden kimse tavsiye etmiyor. yinede uzun dönemli karar verdiyseniz olabilir.
krepe balyaj dedikleri, saçları paketliyorlar ya, sonra onun içine krepe yapıyorlar. bir çok kuaför bilir. ilk söylediğinizde bön bön bakan bir kuaförede aman yaptırmayın. çok daha doğal oluyor. çizgi çizgi durmuyor o yüzden tutuluyor.

birde dilosamet kaç yaşındasın, ona göre tavsiyeler verelim. yaşın küçükse ve daha hiç boyamadıysan hiç yıpratma saçlarını. ayrıca diplerede açma - boyama yaptırma. tek renk boyat. o zaman daha az yıpranma olur :80:

saol canım ya sayende örenmiş oldum krepe balyajı :) yaşım nisanda 21 olacak inşallah :) hiç saçıma boya yaptırtmadım cesaret edemedim :)

saol canım ya sayende örenmiş oldum krepe balyajı :) yaşım nisanda 21 olacak inşallah :) hiç saçıma boya yaptırtmadım cesaret edemedim :)
hımmmm yaşın küçükmüş, aslında hiç ellemesen daha güzel olur saçların uzun dönemde, ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…