Söz Kesimi resimli söz kıyafeti önerileriniz yardımm

eylul85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
127
1
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba..2 ekimde istemeye gelecekler..9 ekimde de Allah nasip ederse sözüm olacak..ben normal giyimli biriyim,..sevgilimin aileside bana göre birazdaha kapalı..mutasıp bi aile yani..bu bilgiler doğrultusunda bana acilen resimli kıyafet yardımında bulunabilir misiniz??ne giyeyim ne yapayım inanın çok karıştım..

arkadaşlar merhaba..2 ekimde istemeye gelecekler..9 ekimde de Allah nasip ederse sözüm olacak..ben normal giyimli biriyim,..sevgilimin aileside bana göre birazdaha kapalı..mutasıp bi aile yani..bu bilgiler doğrultusunda bana acilen resimli kıyafet yardımında bulunabilir misiniz??ne giyeyim ne yapayım inanın çok karıştım..

Canım öncelikle hayırlı olsun.. Elbise içinde bence nasıl giyiniyorsan yine öyle giy yani sana göre daha kapalı diye onlara göre giyinme.. Sen nasıl bişey tercih ediyosun bilmiyorum ama ben elbiseden yanayım etek gömlek falan giyme.. Tabi yine sana kalmış :)

Bence kesinlikle takım alma:Dben sevmiyorum benim gözüme en hoş görünen elbise ama söz olduğu için biraz daha resmiyet taşıyor sanki söz kıyafeti ona göre bişiler almalısın diye düşünüyorum, tabii son söz senin cnm:) Hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin:))

Aminn arkadaşlar ..çok sağolun evet bende elbise tarzı bişey istiyorum aslında..ama model bulamıyorum..:( karar veremiyorum..

Kendının rahat edeceği modelı al uygun olan elbıse bnm fıkrım bazı sıte isimi vereyım tabuu-koton-ipekyol ve ykm den bulabılrısın

Back