Sivilceli Ciltler (resimli) sivilce lekesi mi ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

jelibon55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
149
5
118
Kırklareli
Eki Görüntüle 460053
kızlaar sizce bu yüzümdekiler sivilce lekelerimi ? geçer diye bekledm ama hiç geçmıyor neden acaba aslındaa sivilcelerimide hiç sıkmam neden böyle oldu ne yapmalym :44: 17 yaşndym. cvplarnzı beklyrm :44:

merhaba canım.

sivilce lekesi olabilir diye düşünüyorum. sen ne kadar sivilcelerinle uğraşmasan da ciltte böyle lekeler kalabiliyor.
cildin yapısı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. peeling yapabilirsin, cildini lekelerden arındırabilecek cildine uygun maskeleri denemeni tavsiye ediyorum.

KOLAY GELSİN

Son düzenleme:
bunlar çukkur gibi mi? dermatoloğa git cnm öncelikle

ben de de var bu tarz lekeler... evde hazırlanabilen ne tür karısımlar cilde sürülebilir acaba... :S

yüzünü sabah akşam iyi bi sabunla yada jelle temizle ardından tonikle keten tohumuyla tonik yap en iyisi haricende öle evdeyken fln cildine uygun bi nemlendirici kullanabilirsin yatarken yada tabi cildin yağlıysa öle arada bir 1 kaç saatliyine kullan mecit efendinin kayısı çekirdeği kremini al içine e vitamin evingen ampul kır 2 tane arada kullan bunun haricinde yüzüne başka bişe kullanma yaşın çok genç daha zamana bırak derim bu yaşta krem delisi olma bizzat bnde sabremedim doktorda kafadan ilaç yazıyo

Doğal yöntemler etkili olsa ne ala ama tam tersi yan etkisi de olabiliyor. Ben yüzüme yaş maya maskesi yaptım sivilceleri kurutuyor diyorlardı,bende alerji yaptı sivilceleri besledi mesela. Bitkisel tedavi olabilmeyi bende çok isterim ama domates maskeleri, kayısı yağları limonlar soğanlar ne yazık ki hiç biri işe yaramadı. Bizimki öyle tek tük değil ağır ve yoğun sivilceler bunlar işe yaramıyor.

Sen bir dermotoloğa git canım kendi başına da sakın ilaç kullanma. Diyelim doktorun verdiği ilaç işe yaramadı mı yorumlara göre kendi başına yeni bir ilaca başlama ( herkes bu hatayı yapıyor cilt yıpranıyor ) tekrar doktorunu ara. Sevgiler.

Birde öyle kozmetik ürünlerinden de medet arama satış elemanları abartıp dururlar ama hiç bir işe yaramaz öyle kremlere dünyanın parasını verdim fos çıktı...

evet tatlım sivilce izi,lekesi onlar. nadixa diye bir krem vermişti bana doktorum,izlere iyi geliyor doktoruna bir sor istersen. ama mutlaka git doktora,kmsenin önerdiği ilacı maskeyi vs kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…