Sivilceli Ciltler ( resimli ) sivilce lekeleri benim gibi olan war mı??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bende sadece bapanthene kullanıorum.. ya ben acı badem sütüne güveniyodum hayal kırıklığına uğradım şimdi :çok üzgünüm:

teşekkür ederim canım kil maskesi görürsem alır denerim... yarın bakarım seninkinede canım inşallah düzelir hepimizinki :Saruboceq:

bende 6_7 aydır var..ama kil maskesi sayesınde bayağı düzeldi..yuvarlak bı kutunun içinde bu maske içinda bıtkısel yağlar var..natural herbal adıda..bi dene mutlaka faydsını görürsün..tam çekemedim ama fotomu yolluyorum..

seninkide benimkine benziyo cnm ama ben ilaç kullanmıştım bayağı düzeldi bakalım buradan sölenilenlerle bişeyler yapıcam kil maskesini çok duydum yararını filan onuda denemek istiyorum ayy bayağa deneyecek şeyler oldu bi düzene sokmam lazım ama ilk önce limon + su yu yapıcam sende dene istersen cnm..

ben onu denedim canım..zaten kızarıklıklar var ıyıce tahriş edıyo yanağımı..kıl maskesının üstüne tanımam..bıde aspirin+limon..süper ıkısıdekaydirigubbakcemile5

benimkilerde böyle. tatlım napsak da kurtulsak şunlardan yaww...tretin çk soyuyormş ama aynı sefa kremi işe yarıyormş sanırsam...

ya bendede aynıı sorun var suanda kükürtlü sabun kullanmaya basladımm acaba bi işe yararmı??
yada sizin önerebileceginiz özellikle sivilce için evde yapılabilecek bi formül varmı :)

Slmlar

ıçerisinde glikolik asit bulunan bir temizleyici çok işe yarıyor. TRde hangi marka var bilmiyorum. ABD'den almıştım ben. TR'de Neostrata var sanırım. Ben bir de glikolik asit peeling uyguluyorum. Diğer mesajlarıma bakarsanız orada ayrıntılı bir şekilde yazmıştım. ABD'de ürünleri aldığım sitenin adı Glycolic Acid Skin Care Products - Acne, Dry skin, and Oily Skin Care Products.. Ürünler biraz pahalı ama bendeki sonuçlar süper. Ama dediğim gibi içerisinde glikolik asit bulunan başka bir ürün de kullanabilirsiniz.

arkadaşlar natural herbal skin maskesi dün aldım ben ve kullandım acayip yaktı cildi mi ya,sabak kalktığımda hala yanıyordu sizde de böle bişi oldu mu

kızlar ya bu bnm yüzümdekilr sivilce lekesimi sizce geçer dye bekledm ama hç kaybolmadılar. aslında hiç sıkmam svilcelermi ben nedn böyle iz kaldı ki geçermi szce. 17 yşndym. cvplrnızı beklyrmm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…