Saç Rengi ve Saç Boyama resimli- saç rengimi değiştirmeli miyim?

monato

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
247
24
68

kızlar benim saç rengim suan bu 3 senedir koyu kestane kullandım açtırdım ama istediğim sarı tonu olmadı... şimdi de kurban da istemeye gelcekler rengini değişireyim diyorum sizce ne yapayım....

canım renk harika ten renginede çok yakışmış bence değiştirme ve yıpratma saçını

ama şuan dipten kendi rengim epey geldi ve bu rengi boyayan kuaförüm başka şehirde gitme ihtimalim hiç yok... burdakiler d aynı tonu yakalayamıyor bir de bu güneşli ortamda hoş çıkan bir foto acaba bal köpüğü yaptırıp aralara platin paket mi attırsam seyrek... ben hazal kaya gibi kahve tonlarına mı dönsem diyordum...

bu renk neyse kuaföre sor .. eğer çıkarabilecekse kahveye dönme bence .. saçını bir daha açmak zorunda kalırsa yanabilir ..

ya boya ilk boyandığında biraz parlak gibi ya da turuncu gibi oluyor ya onu nasıl akıtacağım ben 10 günde çnkü söze kadar oturması lazım...

bence bakır da yapabilirisn tenin beyaz hoş olur şimdi boyarsan bayrama kdrda 2-3 kez yıkarsın akar zaten birazz

canım yaaa saç rengin harika bence çok açma çok tatlı ara bi renk ben bu rengi tutturmaya çalışıyorum ama yapamadım bence süpersin hiç risk alma bence

ama dip boyam geldi bu resim güneş altında olduğu için güzelde akşam ev fotoğraflrında nasıl olurum bilemedim bir de söz olunca değişiklik mi yapsam diorum... siyah elbise giyeceğim... bu renk kumral aralara da bir iki ton ince ince paket attırmıştım ben öyle oldu boyatıcaksan kuaförüne söylersin canım..

benimde siyah boyalı küllü kumral istiorum.saçımın doğal rengi koyu kestane ama ben çok uçuk kumral istiorumyardım....

benimde siyah boyalı küllü kumral istiorum.saçımın doğal rengi koyu kestane ama ben çok uçuk kumral istiorumyardım....

walla tatlım eğer siyah boya varsa açmadan çok çok zor o küllü kumralı yaklamak.... benim 1 senemi aldı bu renge gelebilmek.. oryal mahvetti saçımı ilk açtırdığımda hala da uçlar mısır püskülü gibi ii düşün taşın derim kendi saçında koyuysa bekle 1 2 sene kendi rengi gelsin sonra o renge oryal değdirmeden boyat derim...

renk çok yakışmış buna en yakın bal köpüğü yapabilirsin ben şuan bal köpüğü kullanıyorum yıllardır neden bu renk yapmadığımada çok pişmanm rengime çok uydu.sanada uyacağından eminim.

bir resmini koyabilir msn peki tatlım.. bal köpüğü yapalım demişti kuaförümde ben olmaz mı acaba diye dşünmüştüm... aralara da platin paket atarım seyrek dedi bir de... çooooooook merak ettim... foto kooyyy lütfeeeeeeeeeennnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…