Saç Rengi ve Saç Boyama (Resimli) Saç Rengi

elif2112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
126
0
66
Diyarbakır

Kızlar bu saç rengi nedir. Bir arkadaş karamel dedi ama karamel böyle değil bence siz bi yardımcı olurmusunz ve benim saçlarımda koyu kestane boya var ama aktı biraz ben bu saç rengini evde yapabilirmiyim? Yada kuaföre bu saç rengini nasıl anlatmalıyım nedir bu saç rengi? Ayrıca fotoğrafa tıklayıp yakından bakarmısınız kızlar?

Son düzenleme:

ben çikolata derim. Fakat bu bayanın önceki saç rengi herhalde açıktı, yani sarı gibi. çünkü üst kısımları daha açık çikolata rengi, uçlarına bakarsan uçları daha koyu..
kuaföre bu resimle gidebilirsin.. onlar yaparlar.
bu rengi beğendim, şimdi bu renge boyatsammı?? neyaptın sen kafamı karıştırdın :)))

ya evet bende çok beğendim ama tam olarak ne renk bilemedim karemel değildir ama çikolata kahvede değil sanki daha açık bişy bu gidip büyük bi kozmetikçedn renk açıcı ve boya alıp evde yapmk istiyorum ama boyanın rengi ne olabilirki?

Canım bence riske etme , yüzünün suyuyla bi kuaföre git yaptır.
Yani bu renk tek renk değil dir bence.
Karışımdır ama kahve tonlarıyla alakam olmadığından tahmin bile yürütemiyorum

bncede güzel bir renk fakat karamel değil kahveli bişe ama ne

palette altın karamel bence. aynı böyle tutuyor. iki kere kullandım güzel renkti.

Canım benim saçım bu renk yanlışlıkla oldu ama güzel oldu palette altın parıltılı toffeye boyadım.. boyamadan önceki saç rengim de altın karamel ve altın parıltılı toffeeydi ama ilk boyamada koyusu oluyor bir kaç yıkamada bu rengi elde edersin. saç uzunluğun nasıl kac kutu kullanıyorsun boya? ben sana bir karışım önereyim?

vala canım benim saçımın belime gelmesine bir karıış kaldı bana 1.5 paket en fazla 2 paket boya gidiyo ama benim saçım aralarında sarı paket vardı kahve üzerine. Sonra koyu kestane yaptım 1.5 ay feelan etti şimdi aktı biraz sence hiç saçlarımı açtırmadan direk altın karamel felan yapsam tutarmı ?

koyu kestane üzerine tutarmı bilmiyorum ama bir kaç boyamada otursada olur diyorsan kutu altın karamel bir kutu altın parıltılı toffeeye al canım oksidanı 9 luk kullan öyle boya 1 bucuk kutu kullancaksan toffeye yarım kutu koy

vala canım tutması için 2 3 kere boyarım yani

sıcak çikolatanın içine bakır karıştırılmış gibi.
güzel bir renk hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…