Saç Rengi ve Saç Boyama (resimli)saç açtırma,yeni ürünler,renkler,çıtçıt,kaynak hepsi denendi

nazlıserapcım kuaförünün adını adresini alabilir miyim acaba memnun olduğunu söylemişsin.ben de saçımı yıpratmadan rengini açabilcek bi kuaför arıyorum :(

siyah saçın çok hoş duruyor.maşallah yüzün güzel erkek arkadaşının sarı takıntısı olabilir fakat siyah saç harika durmuş bence bir daha düşün
bu arada çıt çıtlarını ne yaptın satmayı düşünürsen haberimiz olsun

siyah daha çok yakışmış ama seni anlıyorum bende hayatım boyunca bir daha asla siyaha boyamak istemiyorum son saçının üstüne yoğun açıcı kullanıp boyarsa altın sarısı gibi bişi olur ama platin sarılar evde yapılmıyor

avril lavinge in siyah yaptığı hali gibi olmuş.keşke siyah kalsaymışşş.maşallah hemşo ne de olsa izmirliyisss :d

birşeyi merak ettim kaynagı neden 1 ay kullanıyorsun . ben senelerdir kaynak kullanırım ama 3 aydan önce değiştirmem

arkadaşlar bende suan boncuk kaynagı war ama her banyoda 1tanesı elıem gelıyor:41: ben memnun kamadım cıkartıcam baska bır kaynak onerebırlımsııznı ya bıde 1sene kullanılan kaynaklar warmız bzımkısı en fazşa 6 ay uzun sure kullanıcam kaynak we dayanıklı olan kaynak cesıdnı yazarmısnız lutfennnn:5:

arkadaşlar maceram 4 sene önce başladı ondan sonra durdurabilene aşk olsun =))
4 sene önce dalgalı belime kadar gür olan saçlarıma sarı balyaj yatırdım bir müddet sonra sıkıntıdan (asrın hatasını yaparak) katlı kestirerek omzuma kadar üzerine yoğun röfle yaptırdım kısaca sarı gibiydim daha sonra keskin değişiklikleri seven ben birden siyaha boyadım saçlarımı sarıdan dolayı saçlarım uzayamadığı için ilk çıtçıtlarımı da o zaman aldım işte size resmim( daha devamı var maceralarımı =) )

cnm bende en çok siyahı yakıştırdım sana, bayıldım gözlerini falan ortaya çıkarmış MAŞALLAH. evde kendin mi boyuyordun siyahı eğer öyleyse hangi marka ve kaç numara ??

cnm çikolata kahveyle birlikte eklediğin fotoda sarı hiç gitmemiş sana belkide ışıktan öyle görünüyor bilmiyorum ama siyah ve çikolata kahve güzel olmuş..:34:

arkadaşlar maceram 4 sene önce başladı ondan sonra durdurabilene aşk olsun =))
4 sene önce dalgalı belime kadar gür olan saçlarıma sarı balyaj yatırdım bir müddet sonra sıkıntıdan (asrın hatasını yaparak) katlı kestirerek omzuma kadar üzerine yoğun röfle yaptırdım kısaca sarı gibiydim daha sonra keskin değişiklikleri seven ben birden siyaha boyadım saçlarımı sarıdan dolayı saçlarım uzayamadığı için ilk çıtçıtlarımı da o zaman aldım işte size resmim( daha devamı var maceralarımı =) )

merhaba bu sacındakı sıyah rengı hangı boyayla oyuyodun acabaa?

Back