hehe benm saçlarmda çok kötü bende defalarca kez siyaha boyatıp açtrdm karamel turuncu kızıl sarı herşey oldum aynı senin dediğin gibi tek fark bnm erkek arkdşmda siyah takıntısı vardı hep onun yüzünden oldu anneside kuaför zaten beni dükkana götrp götrp saçmı boyatıodu açtrdğmda simsiyaha sinir şeylmaz: her nese bnm de saçlarm cok yıprnmıştı lastk gbi oldu ucları taaaaa ki bu gn banyo yaparken bi elime jilet bi elime makas alana kadar kestm vallaa ohhh rahatladım yumuşack oldu gitti hepsi jiletle bütün kötü yanan uçları incllttim başedemediklerimide makasla kırt kırt şimdi yakn zaman içnde kaynak yaptırıcam kolay gelsin cnım ama bn artk tövbe ettim siyha snnde öle yapmanı diliyoruuummm =)
bu siyah saçı defalarca boyayarak bi sene kullandım ve geçen yıl kışta saçımı karamele çevirmek istedim ama kuaförlerin gazabına uğrayarak saçım turuncumsu bişi oldu. ilk açtımamdı ve saçım sağlam olduğundan bi yanma olmadı ama tam bir hafta sonra annemlerin iğrenç bulması nedeniyle kolum tutup tekrardan siyaha döndürttüler ama ben yine bir hafta sonra tekraran başka bir kuaföre gidip yine açtırdım saçımı karamel renk için bu sefer istediğim gibi olmuştu 1,5 ay sonra akıp tekrardan turuncu olmaya başlayınca yeniden boyatıp uçlarını sarı gibi açtırdım işte onunda fotoğrafı(ve haliyle yeni çıtçıtlar)
cnm suan benmde senin su saçlrn gibi .... acaba ne zmn eski haline gelir ? ben hiç begenmedim herkes yakıştı diyor ama ne zman çıkar ilk defa boyadım :S :gitme::gitme::gitme:
nazlı serap bişey sorcam bu gönderdigin enüsteki resim uzun saçlı olan.he işte sarı saçıçnın üstüne çikolata kahve yaptıgın saçmı.kendinmi boyadın boyadıysan hangi marka.artı saç diplerin nerenk kendi saçın yani koyumu.belki bende yaptırıırım.benimkide pilatin.fakat koptu.yarısı kısa uzun acayip bişey ,işte.bende kendim boyamak istiyom.negerek var zaten koyu renk.onıu bende yapaarım.neyse merak ettim.çukalta kahve aldıgımızda üstünde yazıyomu açık veya koyu.ben bilmem hayatımda hiç kendim boyamadım.boya.fiyatlarını bile bilmem artık ögrenmemenin zamanı gelkdi.bilgi verirsen sevinirim ben daha yeni üye oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?