miriana öncelikle emeğine sağlık çok güzel bir makyaj oldu çok beğendim cecilin o farları da harikaymış yaa
fondotenine de bittim canısım çok güzel ben de aklıma yazdım onu çok hoş
cildin zaten kaymak gibi maaşallah saçlarının da parlaklığı dikkatimden kaçmadı:)) maaşallahh
eyeliner çekişin harika
benim de dudaklar koyu renklidir onu kapatıcı sürerek hallediyorum bence bu makyaja altta kapatıcı olmak şartı ile sedefsiz açık renk bi şeftali tonu daha çok gidecek çünkü gözlerin de mavi ya soft duracak çiçeğim. pembe kalem yerine açık şeftali tonunu bu makyajla bi dene bence:)
ellerine sağlık yeni makyajlar bekliyoruz
bıtanecıgım çok mutlu oldum boshayallersmile tek tek cvb verıyım ..
cecıle evet ındırımden 9 tl ye aldım cosmetıcadan ..memnunum..ama okdr yoğun ki sanırım 5 yıl bıtıremıcem ..
fondotenımı sormayan yok valla bende memnunum..hayatımın 2 fondotenı var 1 i loreal true match bırı max factor lastıng..
cıldımı gelde şimdı gor sıktım heryerını kızardı sempatiksalakcinni eskıden goreceydın ah ahhh...
saçıma gelınce 5 cm kadar kendı saçım o dıbte gordugun uclar eskı bronz kahve boya tabı o gorunmuyor..3 aydır boyatmıom guclubacismile inşallah uzar ıyıce bende kurtulurum..ama eskıden kendı saçımı gorenler ınanamazdı okdr gümüşi parlardıkı :gitme:
dudakıma gelınce bana açık renk sureceksem çok sedefli yogun rujlar oluyor..kapatıcı bıle sursem orta kısmı kıpkırmızı yogurt surmusum kıreç gbı duruyor oyle ozenıyorum şu lıla rengı beyaza yakın ruj surenlere
dudak kalemıne gelınce o benım en sefdıım kalemım ..kucucuk kaldı ten rengı ıle pembe arası..onun dokusu cok guzel açık şeftalı kalemım var ama bunun gbı olmuo kendı duzenımı bı kurayım ozmn bı toplu alışverişe cıkcam şimdı ıdare edıyorum...nınem de kızıo zati malzemelerımın cokluguna sempatiksalakcinni..on yazıyı okudun dımı bebem gözlerım lens
lmaz: kendı gozum sımsıyah...
şu başımdakı işler bı gtsın sıze neler gosterecimm opuyorumnanaktan