- 24 Eylül 2010
- 4.000
- 5
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
Miri resimlere bittim özelliklede rujuna:)çok sade ve hoş duruyor:)
:lepi:Mirianacim, cok sagol hemen alicam :)
Hemen alamadim malesef, gittigim magazada yoktu, normalde orada genellikle herseyi bulurum.
Ama simdi netten baktim siparis edebilecegim shoplar var..
bu arada yeni bisey aldim, kac gündür görüyordum, ürünün yeri bostu, dudak kalemi, ama ruj gibi sürdüm simdi kizlar sahane, dogal duruyor.. sanki bisey sürmemisim ve dudaklarim hafif renk almis gibi.gündelik kullanim icin ideal.
Maybelline® New York Products: Color Sensational® Lipstain
kesinlikle tavsiye ederim..
Baktım ben de... Süper görünüyor. Hemen incelemem lazım. Umarım bulabilirim. :lepi:
muhtesem gorunuyor pembe serılerı tam bana gore tesekurler
uyysengözlerimebaksanab tesekurler bende sevdım mavı makyajı eskıden pek yakıştrmazdım ama yesılden mavıye guzel oldu guclubacismilemavili makyajkaydirigubbakcemile5 harika diyecek bişy bulamadım kusursuz resmennn ellerine sağlıkkk
neredeyse her rengi alacagim galiba :) rica ederim
yeşilden maviye turkuaz makyajım..ekleme takma kırpıklerle susledım
opuyorumnanaktan 3 ayrı renk kullandım açıktan koyuya sonra renkleri bırleştrdım..
[/B]
bu makyajımda renkler belırgın cıkmadı ama gumus rengını mavıyle karıstrdım yogun surmedım normalde cok yogun bır renk golden rose gumus rengı
dıger altın sarısı bırazdan gosterecegım makyajımda yogun kullanıldı cecıle 05
evet bıraz ıddıalı olan bu gozmakyajmda ykarda dedıgm uzre cecıle 05 kullandım ben bakır ve altın sarısı ton farları kendıme cok yakştırırım..05 noyu joleyle eyelıner olarak deneyıp sonra far yaptım...
rujum xyseylauren ucuk pembe onla parlatıcı surdum..
[/B]
göz yapınız bu tarz makyaja çok müsait.mükemmel olmuş.
mirimolumunekankayizsmile
senden buğulu,doğal tonlarda bi makyaj bekliyorum bebeğimolumunekankayizsmile
uyy aşkım bebegım benımmoyyyyy o mavi yeşil turkuaz makyajj ne öyleeeeakannehir
süpersin mirim yaaaa...çok beğendim onuu..diğeride çok güzel ama o bir başka olmuş..maviyi sevdiğimden galiba.....gözler zaten yakıyor...eline sağlık canım...ya ben çok özürlüyüm makyaj konusunda ya..bunları görünce daha iyi farkına varıyorum kendiminkaydirigubbakcemile3
ne zaman gelicek kanka yaboshayallersmile
ben özlüyorum ve sürekli resim bekliyorum:enbuyukkk:bilgin olsun:dilcikar:
ay lav yu:enbuyukkk: