Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

35 cı sayfada gunluk makyajlar var

tesekurler canlarım

bugun pembiş makyaj yapıyım dedım taktım sıyah perugumu
ucuk pembe ,fuşya ve morfarı karıştırdım..
4262.jpg

kleopatra gibisin miri:asigim:
sen nası bi kokoşsun kızım ya:roflol:üstüne süslü tanımam:lepi:
çeşit çeşit peruk var hatunda:lepi:
makyajını çok yakıştırdım bebem,çok sexi olmuşsunaklinialirimsmile

Son düzenleme:
ttlm çok süper olmuş emeğine sağlıkohaoldumsmile

ohh sefam olsunsositosositoŞeniz
kleopatra gibisin miri:asigim:
sen nası bi kokoşsun kızım ya:roflol:üstüne süslü tanımam:lepi:
çeşit çeşit peruk var hatunda:lepi:
makyajını çok yakıştırdım bebem,çok sexi olmuşsunaklinialirimsmile

bu resmı faceye attım herkes kleopatra demiş zate sempatiksalakcinni
peruk dolu canım nınem bıgun gebertcekbeni:KK1:
hala rep veremıom sana delı olcamkötükedihüso

bebek yüzlüm pek tatlı olmuşsun yine..pembiş pembiş siyah saç da çok yakışmış

vanılyam karamelımmmsengözlerimebaksanab

:eek:Şeniz

Balli lokmammmmmmmmmmmm dudagini yidigimin kleopatrasi Şeniz hersey yakisiyo sümüklüme benim herseyyyyyyyyyyyy:nazar:

Balli lokmammmmmmmmmmmm dudagini yidigimin kleopatrasi Şeniz hersey yakisiyo sümüklüme benim herseyyyyyyyyyyyy:nazar:

ohhhhhsositososito sumuklu demeksempatiksalakcinni
dun camden gordun benı fark varmı bebem yuzum krater gıbımı hanı shop yapmıomuşum ya o açıdan :lepi: bazıları gbı full gun ışıgında burnumun delıklerı gorunmez sekılde foto çekılemıyorum gayet net cekıyorum sempatiksalakcinni bılmem anlatabıldımmı:nazar:

ohhhhhsositososito sumuklu demeksempatiksalakcinni
dun camden gordun benı fark varmı bebem yuzum krater gıbımı hanı shop yapmıomuşum ya o açıdan :lepi: bazıları gbı full gun ışıgında burnumun delıklerı gorunmez sekılde foto çekılemıyorum gayet net cekıyorum sempatiksalakcinni bılmem anlatabıldımmı:nazar:

Tüm inanamayanlarin dikkatine;

bu kizi dün webcam den görmüs biri olaraktan diyorum ki resimleri unutun gercegi daha gözel zemuszemus cildi de gercekten porselen gibi!!! Shop mop yok kesinlikle ister inanin ister inanmayin :dilcikar:

kızım bilen biliyo:nazar:şakkıdı
bilmeyenlerede kasımpaşa şarkısını hediye ederiz olur biter:roflol: :roflol: :nazar:
miriş la,nikini kleopatramı yapsan napsanaklinialirimsmile

Son düzenleme:
Emeğine sağlık canım. opuyorumnanaktan
Yalnız ben siyah saçlı kadınlara, ya da kahve tonlarındaki saçlılara pembe tonlarını yakıştıramıyorum. Ben de beyaz tenli kahve saçlyım ve pembe kullanmıyorum hiç. Hoş bulmuyorum kendimi nedense o tonları kullandığımda. Heaa sen böyle kötü mü olmuşsun, tabi ki de hayır. Çok hoşsun yine ama pembeyi tutmadım ben işte. bilmiyorumkismile

Emeğine sağlık canım. opuyorumnanaktan
Yalnız ben siyah saçlı kadınlara, ya da kahve tonlarındaki saçlılara pembe tonlarını yakıştıramıyorum. Ben de beyaz tenli kahve saçlyım ve pembe kullanmıyorum hiç. Hoş bulmuyorum kendimi nedense o tonları kullandığımda. Heaa sen böyle kötü mü olmuşsun, tabi ki de hayır. Çok hoşsun yine ama pembeyi tutmadım ben işte. bilmiyorumkismile

aslında pembeden cok mora donuk bır renktı ama gun ıısgından net cıkmamıs
benım far tonlarım bunlar deıl bılıosun..ama burdakı amac gecenlerde gordup begendıgım bı wampırr kızdı.sıyah saclıydı gozunde pembe mor far vardı ordan esınlendım...yırım senısempatiksalakcinni

Canım benim ben Avon'dan krem far aldım. Öncesinde bilmiyordum krem olduğunu. Toz far olduğunu düşünmüştüm. :/ Renkleri harika ama çok hafif bir ışıltı vermesi dışında bir şeyi yok. :/ Renklerin yoğun görünmesini istediğim için fazla fazla sürdüm, bu kez de göz kapağımın ortasında toplandı far ve kötü göründü. :KK43: Boşa gitmesini de istemiyorum. Nasıl kullanabilirim krem farı bir önerin var mı? Daha yoğun ve toplanmadan durması için?

canım ilk sayfadaki dudak kalemini çok beğendim bende böyle doğal tonlarda dudak kalemi almak istiyorum ruj olarak kullanmak için. hem de mat duruyor çok güzeldelikafadulden

yaa onlar nasıl dudaklardır öyle yaaakafamçokkarıştı

yani erkek olsam var ya çok koşardım peşindedelikafadulden

sadece dudaklar değil tabi,komple bir güzellik abidesisin...şu sitede bir sana birde nil'e hastayım....ikinizinde yüzü çok karakteristik,çok çekici.....

dediğim gibi makyaj konusunda yetenekli değilim öyle çok ama sizin topiklerde görsel şölen yaşıyorum,daha çok onun için takip ediyorum desem yalan olmazsempatiksalakcinni arada da verdiğiniz pratik bilgilerden yararlanıyorum işte o...yoksa senin gibi nil gibi makyaj yapamam ben.....:çok üzgünüm:

ellerine sağlıkk datlumma.s.

X