Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

bence çok ağır makyajlar yüzünde sanki bi maske var gbi duruyo böyle elimle çeksem bi kat bişey iniccek gbi
diğer sayfalara baktım makyajsız hallerinn çok daha güzel geldi bana yüzün güzl zaten bu benm fikrim tabi yinede ellerine sağlık

tam aksıne yakınlarım yuzumdekı makyajın maske gbı durmadıgını soyler tum resımlerımı ınceledıgınızı sanmıyorum toplu resımler 35 te var sonrasındada natural cok makyajım var..

tesekkurler

Miricim , pembe rujunun markasını ve renk kodunu yazmışmıydın en son resimdeki yanarlı dönerli olanını. Ben bulamadım da....

Bu arada dikkat ettim de senin ellerinde güzelmiş kız. Bir bayan elinin zarif ve küçük olmasına dikkat ederim. Seninkiler ole...

Çiiiikin şeeeeezemuszemus öpüyorum yanakçıklarından muah

golden rose multıcolor 02 no hayatım...

aha soldakı ındıırmlısını al ha ..boyle kozmetıkcılerın oldugu yere gıt allahtan ben şanslıyım yasadıgım yerde bı iş hanı var 4 tane kozmetıkcı var hepsı bırbırlerıyle rekabet etmekden yuzde 70 ındırımlı bırcok sey alıyorum..
ellerımı begenırler ama sen begenınce bı ayrı guzel oldu tabi:kedi:
bende operım seniopuyorumnanaktan

Tamam bitanem alış veriş merkezlerinde küçük golden shoplardan alırım ben onukaydirigubbakcemile5

yeşilden maviye turkuaz makyajım..ekleme takma kırpıklerle susledım
opuyorumnanaktan 3 ayrı renk kullandım açıktan koyuya sonra renkleri bırleştrdım..

[/B]

bu makyajımda renkler belırgın cıkmadı ama gumus rengını mavıyle karıstrdım yogun surmedım normalde cok yogun bır renk golden rose gumus rengı
dıger altın sarısı bırazdan gosterecegım makyajımda yogun kullanıldı cecıle 05

evet bıraz ıddıalı olan bu gozmakyajmda ykarda dedıgm uzre cecıle 05 kullandım ben bakır ve altın sarısı ton farları kendıme cok yakştırırım..05 noyu joleyle eyelıner olarak deneyıp sonra far yaptım...

rujum xyseylauren ucuk pembe onla parlatıcı surdum..

[/B]

Oooowwww balııımmmm... İlk ve 3. fotoya bitttimmm. akannehir
Makyajlar harika.Uçuk pembe parlatıcı sürdüğün ruja da ayrıca bayıldım.
Ellerine sağlık. Mükemmel. :lepi:

Oooowwww balııımmmm... İlk ve 3. fotoya bitttimmm. akannehir
Makyajlar harika.Uçuk pembe parlatıcı sürdüğün ruja da ayrıca bayıldım.
Ellerine sağlık. Mükemmel. :lepi:

Cecıle 05 no far muhteşem. Ben de alıcam. :icecream:

bende onları begendımmsempatiksalakcinni podyum kızı gbı dolanıom ortada sıze makyaj gostercem dıyedelikafadulden

5 noya aşık oldummm

ama golden rose gumus rengıde onun ayarındaboshayallersmile

çok yakışmış canım makyajların her zamanki gibi yıkıyorsun ortalığı yine bakır tonlu makyajın yeşilden daha güzel olmuş bence göz rengini ortaya çıkarmış ayrıca 3.fotoya bittim resmen baka baka doyamadım.cilt desen porselen gibi gözler,dudaklar desen mükkemmel..opuyorumnanaktan
peri kızı gibisin maşallah öpüyorum tatlı yanaklarından

bende bakır hastasıyım canım bana encok yakısan renkler o tonlar..
bukadar ıltıfata guzel uyucam sımdı vanılyaaaaaaaaaaaammm muckssssss

Miriana, harikasin !

Hangi fondoteni kullaniyorsun ? Tenin cok güzel duruyor masallah. Ilk ve altinli olanlar sahane

miriş:asigim:
naptın sen ya:dilcikar:bayıldım:asigim: :asigim:
ilk resimdeki makyaja hayran kaldımboshayallersmile2.resimdeki glosunu pek beğendimboshayallersmile
bakır tonlarındaki makyajınıda çok çok sevdimhihoyyyt
sen zaten güzeller güzelimsinolumunekankayizsmileemeğine sağlık canım benimŞeniz

Miriana, harikasin !

Hangi fondoteni kullaniyorsun ? Tenin cok güzel duruyor masallah. Ilk ve altinli olanlar sahane
ayy:kedi: canımsın fondotenım max factor lastıng performance ustune sedeflı bronz pudra gecıyorum hafıf...

opuyorumnanaktan bebeemmmmopuyorumnanaktan

ugrasınca yapıyorum da işte cok ıddıalı oluosempatiksalakcinni dugunemı gdıon dıolar-tatlicadiarzu-

mucxxxxxx demi mooreeemmm
Miri ilk iki makyaja öldüm bittim süperakannehir

karabıberım bal bocegım-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinnibayanssulusmile tesekurler tatlımmm tenı guzelımopuyorumnanaktan

hepsi çok güzel olmuş miriana emeğine sağlık zaten güzele ne yakışmaz

cok tesekur ederım ecemmmşakkıdıboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…