- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
ne demek tatlım ben teşekkür ederim o güzel yüzünü bizlerden esirgemediğin için.internette bende çok korkuyorum resim çalınmasından öyle adi insanlar oluyor gerçektende.editide kaldırdılar hiç iyi olmadı.önceki yazışmalardan okuduğum kadarıyla seni de kıskanan az değilmiş. güzellik başa bela işte,biz bayanlar neden bu kadar kıskancız bilim bi tek bunu çözemedi sanırım
bebemmopuyorumnanaktan
geçiyodum uğradımsengözlerimebaksanabresimlerinide gördümhihoyyytyeniler eklenmiş:lepi:
tek kelime ile sü-per-sin bitanemolumunekankayizsmile
allah nazardan saklasın seniyerimseniben
off yine harikasın.takma kirpiklerine bayıldım glossta çok hoş duruyor tam benim tarzım.
evet canım agır makyajda sadede oluyor bana yuz hatlarım silik çünkü..
tesekurler eylemcım
hosgeldın balımmboshayallersmileMürdüm rengi ruja bayıldım. O rengin koyu tonlarını da çok severim ama kendimde denemedim hiç.
Bir ara gözatsam iyi olacak. CADIARZU Sana çok yakışmış canım.
silik derken cnm mesela elmacık kemiklern yapısı fln yumuşak mı yani onumu kastediyosun bnm mesela elmacık kemiklerim çıkık ..pembe bile sürsem bağırıyo ben burdayım diyebide esmer tenliyim amca şeftali yada açık gülkurusu gibi renkler oluyo bana
selam miriana. Emeğin için teşekkrler gerçekten güzel bir topik bir iki gündür takip ediorum seni çok güzelsn maşallahen son eklediğin resimdede koyu rujlu olan varya o varya ooooo kaydirigubbakcemile3 dergi kapaklarındaki resimler gibim vallahaaa boshayallersmile devamını beklıoruz makyajlarının ve porselen gibi olan cildinin :icecream: