Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

boshayallersmileŞeniz

çalana ne dıyebılırımkı Allah hakkında hayırlısını versın ! herkesın başına gelebılır ..edıtın yoklugunu hıc sorma:bbo:

guzellık deılde ınsanlara cok yardımcı olmak ısteyen yanım varya işde onu cekemeyen vardır ıllakı..hepımız ınsanız ve hemcınsız gerek yok bazı seylere olumunekankayizsmile
bebemmopuyorumnanaktan
geçiyodum uğradımsengözlerimebaksanabresimlerinide gördümhihoyyytyeniler eklenmiş:lepi:
tek kelime ile sü-per-sin bitanemolumunekankayizsmile
allah nazardan saklasın seniyerimseniben

[wıyh kımler gelmişşkaydirigubbakcemile2:jeyyar:
aramıza nazar degmesınde bana zate degmez yıwrımmmmŞeniz

miriana gerçekten çok güzel topik ve herşeyi çok ii anlatıyosun en çok seni takip etmeyi seviyorum ve gerçekten de çok mütevazisin her soruya yanıt veriyorsun ayrıca da çook güzelsin her zaman takipçinim:1hug:

Allah razı olsun bıtanem bi mukavele ..samimi duygularınız ve ılgınıze herzaman minnettarım..sızlerle mutluyumboshayallersmile

ıkı yenı resım ıkı yenı makyaj..siz sevımlı takıpcılerım içinn..boshayallersmile

[

glosun tam rengı yakından daha yanardonerlı aslnda ama fıkır verecektır

iki makyajındada ayrı güzellik var Miriana.. ama ben en çok açık tonlarda olanını beğendim bnm makyaj tarzımda öyle olduğu için ama sen koyu makyajıda kaldırıyosun bnm yüzüm kaldırmıyo işte

Fistiklarin önde gideni ne lan bu makkac yine yakmisin ortaligi kaydirigubbakcemile bu kadannnnn güsel olmak zorundamisin cildinin kaymakligina bittigim hatin Şeniz

Mürdüm rengi ruja bayıldım. O rengin koyu tonlarını da çok severim ama kendimde denemedim hiç.
Bir ara gözatsam iyi olacak. CADIARZU Sana çok yakışmış canım.

evet canım agır makyajda sadede oluyor bana yuz hatlarım silik çünkü..

tesekurler eylemcım

silik derken cnm mesela elmacık kemiklern yapısı fln yumuşak mı yani onumu kastediyosun bnm mesela elmacık kemiklerim çıkık ..pembe bile sürsem bağırıyo ben burdayım diye bide esmer tenliyim amca şeftali yada açık gülkurusu gibi renkler oluyo bana

Mürdüm rengi ruja bayıldım. O rengin koyu tonlarını da çok severim ama kendimde denemedim hiç.
Bir ara gözatsam iyi olacak. CADIARZU Sana çok yakışmış canım.
hosgeldın balımmboshayallersmile
evet canım cok kalıcı bırde max factorde var murdum rengı onun dokusuda bı ayrı guzel..

hatta aynı tonda kahvelı karamellı glosununu hedıye etmıslerdı mutlaka her bayanın olmalı o ıkıliden ..flormarınkıde gayet başarılı..

[yanı makyajsz halım cırkın deıldır ama cok belırgın yuz hatlarım yokturgozlerımın ırılıgı dışında elmacık kemıklerım cok belırgın deıl..yuzum yuvarlak ovalımsi buda cok cabuk deişmeme zemın oluşturuyor...

esmer tene aslında yanaklara fuşya pembenın toz allıgı guzel olur yada terocotaları sedeflı

fuşya pembe hiç denemedim bnm denediklerim genelde bebek pembesi denilen tonlar ya aslında teracotta bende çok seviyorum ama cildim yağlı ve gitmiyo sanki yada ben yanlış markamı tercih ediyorum bilmem ama hiç güzel durmuyo bana göre ya şimdiye kadar avon flormar ve golden rose un teracottalarını aldım azıcık kullandım duruyolar öyle tavsiye ettiğin bi marka varmı yada alırken nelere bakıp alıyım?

cildın yaglıysa tabıkı pudramsı urunler al canım..

ama bourcois allıklar var boynerde falan oluyor standtları renklerıne bakablrsn ucuz bırsey ıstersen golden rose ve flormar allıklar guzel
bu bourjois

selam miriana. Emeğin için teşekkrler gerçekten güzel bir topik bir iki gündür takip ediorum seni çok güzelsn maşallah en son eklediğin resimdede koyu rujlu olan varya o varya ooooo kaydirigubbakcemile3 dergi kapaklarındaki resimler gibim vallahaaa boshayallersmile devamını beklıoruz makyajlarının ve porselen gibi olan cildinin :icecream:

[
[hoşgeldın yenı arkadaşımm miriananın dıyarınaaaŞeniz

ılgıne müteşekkirimm efemmbuyrunnnnnnnnn

okdrda Guzel deıl cıldımya daha ne cıltler varrrkaydirigubbakcemile

muckss tatlımmzemuszemus

Bu arada topıgımın degerlendırmede yıldızını durdukyere düşünenleri burdan kınıyorum !burdaki üç beş yıldıza bakacak degılım benım için nekdr ınsan benden faydalanıyor nekdr ınsana yardımım dokunuyor mühim olan o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…