- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
madem lafı gecti,bu YSL Golden Fuschia glossum,sahane bir rengi var..
far flormar canım morlu ve turkuaz ıkılısı...ama extradan bılındık marka olmayan lacıvert farımı ekledım..Çok güzel olmuş canım benim, eline sağlık. Farın markası nedir?
canım konumu karşılıklı ıltıfat topıgı yapanları gereklı yerlere bıldırdım hakkaten cumle kalmadı yazacak :1shok:le le le sakine niye gittin tütüneeee lilililililili :teytey::roflol: koptummmmmmmm yaw
benimi bildirdiniz.
beğendiğim bir ruju veiçin görüşümü söyledim bunun için bildirdiyseniz, buyrun bildiriz.
off. bu renk ne kadar güzel böyle.
hoş bu dudaklarda ,bu kadar güzel duruyor tabii.
herkesin sahip olmakistediği ama olmadığı dudaklara sahipsin canım... maşallah diyorum...
merhaba,öncelıkle yaklaşık 3 saatımı aldı :) makyaj yapmak değil de akşam güneşine denk geldiği için resim kalitesi düşük,onları yükleyip yazılı anlatım yapmak vede kendi evimde değilim bu yüzden malzemem az..nezamandır soruyorlardı makyajımı en iyisi paylaşayım bilmeyenler öğrensin istedim..bu benim günlük makyajım değil daha özel günler için bir makyaj.bu arada lensı makyajdan once takın benım lensım solotıca topazıo. umarım faydası olur kızlar..bu arada kaş kalemını unutmuşum kaş kalemınız yoksa kahve far kullanabılırsınız..vede kaşlarımı almadıgım ıcın dagınık gorunuyor ozur dılerım sempatiksalakcinni
ALLIĞINIZI SÜRDÜKTEN SONRA HAFıF BURUN UCUNA ALNA,DUDAK ÜSTÜNE VE BOYNADA DOKUNDURUN..
THE END opuyorumnanaktan
photoshop dıyenler için dıyorumki :sagolun inanılmayacak kadar güzel bir cildım oldugunu bilmıyordum moral için süpersiniz!
( TOPLU MAKYAJLARIM 35 CI SAYFADA HEPSI DEILSEDE BIR KISMI ORDA ARKADASLAR)
RESIMLERIMDEN ALINTI YERINE SAYFA NO ILE SORU YADA FIKRILERINIZI YAZARSANIZ SEVINIRIM...KISACA RESMLERIDEN ALINTI ISTEMIYORUM BEBEKLER