Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

miriana ...ben eyeliner ' i çekemiyorum sizin anlatmanıza rağmen yapamıyorumm...bana ayrıntılı anlata bilirmisiniz acaba????eyvahedigeldismile
senın yaşın eyelıner ıcın kucuk alsanaalsanasmile hem 35 cı sayfada vıdeom var nası cektıgıme daırr
ah beeeeeeeee mirim su an irkek olmak isterdim allama :jeyyar:

keşkeeeeeeeeeeeeeem :kedi: senın gbı erkege can kurban dırdım bendeboshayallersmile

photoshop dıyenler için dıyorumki :sagolun inanılmayacak kadar güzel bir cildım oldugunu bilmıyordum moral için süpersiniz!

photoshop diyenler yanılıyorlar kuzenim asla photoshop yapmaz kimseyi kandırmazzzz!!!kötükedihüso

siz zaten güzelsiniz.makyaja bile ihtiayacınız yokken buderece agır makyaj neyse takdirinize kalmış seçim sizin
sevgili asilan hanımcım
burası özel günler ve makyajlar topiğidir.zaten arkadaşımız miriana özel günler için bize çoğunlukla öneride bulunuyor...
kendisi bu konuda gerçekten çok yetenekli,ve sitemiz içinde önemli bir üyedir:1closedeyes:
zira çok zevkli ve öğretici paylaşımları vardır..
bende fikrimi sizinle paylaşmak istedim..sevgilera.s.

allah özenmiş yaratmış meleğimi:asigim:
o dudaklar nedir be yavrı:jeyyar:dişlerinde ağız yapında fenaa:jeyyar:sexi kelebeğimzemuszemus
rujların renginede bayıldım..golden rose'nin kırmızısını denicem emin olŞeniz

demek kankamın kuzenisinhihoyyythoşgeldin canımopuyorumnanaktan
meyve veren ağaç taşlanır.o konular kapandı zaten canoyerimsenibenmiriyi blien biliyo:1closedeyes:

kedi: fena utandım bebegımm Allah razı olsn
dudaklarım kucuk kız resmlere aldanma azcık dolgun okdr azcık amaa golden roselerın hepsıne bak renkler okdr şahanekııı ınsan hepsını almak ıstıo

hehe ablası daha kucuk ama masallah aklı hepımıze yeter

tanrıça abla teşekkür edrim....çok iyisin...

canım benim:kedi:
utandırdın gelir gelmez:smiley-cool: o sizlerin iyliği ablacımŞenizsitemize hoşgeldina.s.çok keyfli vakit geçiriceğine eminimŞeniz

mirim
golden rose'nin o serisini o kadar beğeniyorumki..harika paratıcılar.kesinlikle her rengi almak istiyor insan:icecream:

sorma ya balım burda ındırıme grdıkce alıyorummm ışıl ışıll herks kullanamıo ama ben ıddıa sever kişilıkkk:smiley-cool: bende 5 rengı var

gün geçtikçe hayranı olduğum topic sayısı çoğalıyo
mirim maşşallah sana bacım
kötü benzetme olarak algılama lütfen binbir surat gibisin o kadr farklı hallerin varki çok acayip bir yüzün var yahuu hepsi birbirinden güzel ve çok farklı :lepi:

yanlış anlamam tatlım cunku hep aynı seyı dıyolar bınbır surat ada bukelamun sempatiksalakcinni ılgıne tesekurlerr
kokoş garı nolucaklülülülülülü

kımın arkadaşıyım alsanaalsanasmile

selam mirianacım öncelikle çok güzelsin :) ve çok beceriklisin :)
makyaj konusunda bende baya ilgiliyim :) ama seni görünce bikaç şey sormadan edemicem cevaplarsan cok sevinirim :)
1.benm bal rengi gözlerim tarçın bakır saçlarım var.göz makyajım için ne renkler önerirsin?
2.cildim sorunlu degil beyaz tenliyim ama göz altım tenime göre koyu kalıyo göz altım için ne kullanmamı önerirsin?
3.kaş kalemi kullanıyo musun kaşların çok hoş :)
şimdiden çok teşekkür ederim mutlu günler :))

tatlım gözlerın için bakır,altın sarısı,kahverengi,yeşil farlar kullanmalısın
allığın şeftalı yada toz pembe tonlarında olmalı
ruj olarak yine şeftali,fuşya renk rujları kullanmalısın..

gözaltı kapatıcısı olarak golden rose nın ruj şeklınde kapatıcıları var ondan alabılırsın

kaş kalemı arada kullanıyorum canım ama kaşlarım zaten kalkık ve uzun sadece renk versın dıye kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…