Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

Canım benim cildim çok yağlı ,akne sorunu var hem. Cildim yağlı olduğu için makyaj çok güzel durmuyor akannehir Neyse benim yüz tipim senin gibi,kumral yeşil gözlüyüm ama. Makyaj için tavsiyelerin nelerdir? Bir de akmayan siyah göz kalemi için ve makyaj ürünleri için hangi markayı tavsiye edersin?Şimdiden çok teşekkürler !

önce haftada 1 yapmak uzere toz halıne getırdıgın çörek otunu bı mıktar balla karıştır yuzune maske yap 40 dk beklet ve sonra nazıkce yıka..
gecelerı soda ıle yıka durulamadan yat..
sıvılce lekelerınede kırmızı kantoron yagı sur..

senın yag bazlı urunler kullanmaman lazım yanı pudra kullanabılırsın fondoten yerıne..
loreal yada mybellıne nın pudraları cok guzeldır.onlarla zemıne baslayabılırsın..

yeşil göze mavi,kahve far ve kalemler hoş olur..özellıkle kıprıklerıne mavi yada lacivert rımel cekersen harıka bır bakış elde edersın..

kalıcı kalemler ıcın cecıle markasına bakmanı onerırım ordakı uzmanlar sana yardımcı olacaktır..cosmetıcalardan yardım alabılırsın...

ben makyaj malzemelerımı rast gele secıyorum hepsınde sevdıgım urunler var fondoten olarak loreal max factor ve estelauder tercıh edıyorum yakında mac marka da denıcem..

rimelde şuan golden rose 3d yı kullanıyorum memnunum

ruj olarak flormar,lıpglos olarak golden rose

sürme olarak flormar cecıle...
allıkta yıne flormar şeftalı terocota kullanıyorum..

bu dedıklerımden memnun kalırsın tek dıkat etmen gereken fondoten deılde pudra kullanman canım..

allıkta sana şeftalı ve uçuk pembe tonları hoş olur..rujdada mürdüm ve pembe tonları yakışır

Yazdıklarını not aldım canım.Yordum seni de. Yardımların için çooook teşekkür ederim.Deneyeceğim hepsini bayanssulusmile

selam canım paylaştığın fotoğraflara baktım hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık makyajsız bile çok güzelsin bence özellikle cildini çok beğendim hep öyle bir cildim olsun isterdim... =)))

3. fotoğrafındaki rujunun markasını öğrenebilir miyim? Ayrıca bana makyaj için tavsiyede bulunabilir misin?=)))

cok ıncesın tesekkur ederım opuyorumnanaktan 3 cu fto sanırım yesıl bandanalı olan canım o yves saint laurent marka uçuk pembe gbı daha dogrusu ten rengı gbı bır glostu..inankı bulamıyorum yepyenı hedıye gelmiştı baya pahalı bısey ohaoldumsmile parlatıcı ılede aynı sonuc olur ama tavsıye ıcın ozelıklerını yazmalısın -tatlicadiarzu-

gerçekten cildinde çok iyi.makyaj yapıncada dahada bi çekici oldunopuyorumnanaktan

oy oy oy :kedi: tişekkur iderim -tatlicadiarzu-

Öncelikle sen gerçekten çok güzelsin.Şahsen doğal halin daha güzel. zemuszemus

Sana bir şey danışmak isterim.Ben her zaman göz kalemi kullanırım.Göz kapağıma sürdüğüm zamanda çok güzel oluyor.Fakat birazda farlara geçmek istiyorum.Birbirlerine yakışan birkaç renk söyleyebilir misin? Fazla abartı olmasını da istemem tabi. :kedi:

göz ve ten rengın onemlı farlarda ama far renklerınde bakır ve kahve,yeşil &kahve ,turkuaz&mor,lila&mavi,
siyah&krem bırbırıne yakışan renklerdır..benım far markalarım flormar,golden rose ve lancome

Canim benim cok güzel olmus....cok begendim aksam uygulamayi düsünüyorum bende....ellerine saglik...farkli renklerlede paylasmak istersen degisik makjajlari, seve seve takip ederiz yani :))

Ellerinize sağlık çok hoş bir makyaj olmuş.
Dudaklarınıza daha hafif bir ton sürseydiniz belki daha hoş dururdu. Tabii ki sizin seçiminiz.
Eyeliner'ınız mükemmel olmuş. 1 yıla yakındır az az sürüyorum bende ama başaramıyorum bir türlü.
Anlatırsanız çok çok minnettar kalacağım size.. Kuyruğu da bir türlü yapamıyorum =( :çok üzgünüm:

CANIM bırkac sayfa gerıde vıdeo var eyelıner vıdeom ordan bak ayrıca bırcok renkle makyajlarım yıne sayfalarda mevcut ılk sayfadan ıbaret deıl sevgıler...

Mirimm , pirimm

Takma kirpikleirnin adını yazdın mı diye bakındım ama bulamadım. Videonuda bulamadım zaten sinir oldum.

İsmi nedir takma kirpikleirnin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…