- 14 Aralık 2009
- 2.997
- 14
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
evet eski sayfalara baktım biraz daha doğal makyajlarda varmış çok hoşlar ellerine sağlık bence en çok avatarda kullandığın lensler yakısıyor sana altın sarısına yakın makyajlarda varmıs ama ben kirpik diplerine likit süremiyorum bir türlü onun püf noktasıda varmı
gerçekten çok yardımcı oldun teşekkürler bu söylediklerini tek tek denicem bir tek eyeliner konusunda çok tecrübesizim onu çok seviyorum gözleri dahada irileştiriyor ama bir türlü beceremiyorum:kedi:
merhaba topazıo getırtmiştım ama yapısı uyum saglamadı..solotıca benımde ıcımde kaldı yanı ..bızım gıbı cok koyu gozlere uyacak lensleri ise bana gore şöyle,kristal,icemint,verde marine,mel....burda galpal nıcklı blogunda ıse adı zewzeg olan bir bayan var onda nerdeyse tum solotıcalar var ustelık oda koyu kahve gozlu lınkını yollım ordan bak canım saglıklı karar verırsın..miriana ,konu ile alakalı pek değil ama ,sen solotica lens kullanıyormuydun ...
senin gözlerinde benimki kadar koyu renkte ...
sende hangi tonlar var solotıca nın ...
görmek isterim mümkünse...kaydirigubbakcemile5
Merhaba!
Öncelikle bi kaç fotoyu gördüm..Eline sağlık güzel olmuşlar fakat bütün fotoları ilk sayfada toplasan sanırım daha iyi olucak yada foto olan sayfaları belirtsen..
Çünkü benim gibi bakmak isteyen diğer arkadaşlar fotoları ararken çok zorlanıyorlar..
Paylaşımının devamını dilerim..
:1hug: :asigim: tatlim cok saol hepsi sahaneymis. flormar i burada bulamam aslinda ama clinique ve benefit bulabilirim kaydirigubbakcemile2 benefit in ki tam istedigim renkmis
bir de sephorada su var almayi dusundugum bu linkteki candy jar olan :
Sephora: TARINA TARANTINO Conditioning Lip Sheen: Lipstick
ama clinique in rujlarini cok seviorm ben cok kalici simdi sen onu gonderince aklimi celdi :) hmm ya benefit ya clinique :smiley-cool: cok saol cnm benm olumunekankayizsmile
tesekurler canım dogal halımı bende cok sevıyorum..makyaj yapmak benım ıcın bır sanat sadece