- 20 Eylül 2011
- 4.479
- 1.844
- Konu Sahibi yaseminnnnn
kullandıgınızda en cok ismi sorulan hangisi oluyor ??
Tommy Peach blossem,
Resim oldukca eski ama. Suanki favorim lancome La vie a belle ve kalici olmasada Victoria's secret Tease.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullandıgınızda en cok ismi sorulan hangisi oluyor ??
aaa sen bunu seviyor muydun. ben hiç sevmiyorsun diye aklımda kalmış :)
Sevmiyordumaaa sen bunu seviyor muydun. ben hiç sevmiyorsun diye aklımda kalmış :)
çok merak ediyorum senin parfüm koleksiyonunu. mutlaka koymalısın
aaa öle mi tamam sevilden falan gidince bakim cook merak ettım canmaçıklarda sakın deneme. bütün açık parfümcülerde denedim. hiç benzemiyorlar gerçekten. alakası yok.
hangi koku bu resim acılmadıı
son zamanlarda yeniler eklendi
bu son hali.
[ATTAC H=full]1837496[/ATTACH][/
cook merak ettım bende dedigim parfüm tous gold aldımm tenımde kalıyoo ama kıyafette hıc kalıcı ve fark edilirr degil 5+6 fıs sıkıpp cıktım kmse fark etmedı bilee onu satmayı düşünüyormm suan kalıcı bir yazlık baharlık bi koku arıyormmperfume love
canım daisy içlerinden en az sevdiğim parfümüm. fazla kalıcı değil ve ekşimsi koku alıyorum ben bundan. orjinal olmadığından şüphelendim ama teyit ettirdim sıkıntı yok. şişesine kapılıp aldım ama pek bana hitap etmedi. ben daha yumuşak pudramsı kokulardan hoşlanıyorum
mania denemedin mi?cook merak ettım bende dedigim parfüm tous gold aldımm tenımde kalıyoo ama kıyafette hıc kalıcı ve fark edilirr degil 5+6 fıs sıkıpp cıktım kmse fark etmedı bilee onu satmayı düşünüyormm suan kalıcı bir yazlık baharlık bi koku arıyormm
yok canm hala bakamadım bı kısmet olmadı senin kesffetigin yenı bir koku var mı ??mania denemedin mi?
aa ben bunu yeni gördüm önermıssın bilee :)) ne kadar acaba kokusu nasıllEmozione Salvatore Ferragamo
bunu denemelisin. sadece tekin acarda satılıyormuş. ben bayıldım ama fiyatı fazla geldi. işe başlayınca alabilirim
kokusu çok yumuşak çiçeksi harika birşey. tester kağıdına denemiştim bütün arabayı kapladı kokusu. fiyatını hatırlayamıyorum ama tuzluyduaa ben bunu yeni gördüm önermıssın bilee :)) ne kadar acaba kokusu nasıll
ayyy coook merak ettımm deneyemıyormda kalıcı mı kokusu gercı kagıtta cok kalıyo tende fazla kalmıyoo bazı parfümler 360 gbi bsey sanırım fiyatı da asırı pahalı deger mı acaba ? canm :))kokusu çok yumuşak çiçeksi harika birşey. tester kağıdına denemiştim bütün arabayı kapladı kokusu. fiyatını hatırlayamıyorum ama tuzluydu
denemeayyy coook merak ettımm deneyemıyormda kalıcı mı kokusu gercı kagıtta cok kalıyo tende fazla kalmıyoo bazı parfümler 360 gbi bsey sanırım fiyatı da asırı pahalı deger mı acaba ? canm :))
anlamadm cnm :)Mutlaka denemelisin.denemeden alma zaten ama bana çok kalıcı geldi. Tester kağıdında çok kalıyor doğru ama bütün arabayı kapladı dediğim gibi. Silajı çok fazla. 360 değildi sanki ya
deneme