Resimli Kullandığımız En Güzel Parfümleri Paylaşalım

Eki Görüntüle 527511 Eki Görüntüle 527509 Eki Görüntüle 527510 Eki Görüntüle 527508 Eki Görüntüle 527506 Eki Görüntüle 527507 Eki Görüntüle 527506 Eki Görüntüle 527507
Hep yabancı markalar kullanılıyor anladığım kadarıyla.Ama ben yeni keşfettiğim bir Türk markasının ürünlerini kullanmaya başladım ve son derece memnunum.2,5 yıldır piyasadaymış fakat ben yeni tanıştım.Şuanda Daly Fr Cerelia kullanıyorum,tam bir bahar kokusu ve fiyatı da uygun.Kalite olarak yabancı markaları da aratmıyor.
Eki Görüntüle 527500
Yasemin merhaba yorumu yazalı belkide yıllar geçti ama fuarda aldığını söyleyen birinin daha yorumunu okumuştum halen kullanıyor musun?hem herkezde olmayan bana ait olan hem de uygun koku olsun isteyince bu marka kafama yattı. Satışları devam ediyor mu birde koku nasıl çevreden aldığın tepkiler?

burberry classic nasıl bir koku janna.
çiçeksi mi vanilyalı mı? fragrantica da baktım ama baskın olarak meyveli denmiş. Hiç haz etmem meyve notalarından.
Meyve derken öyle big bubble gibi kokan meyve şekeri tarzı kokulardan değil. Meyve&Vanilya karışımı çok güzel bir koku. Geçen gün zara da bir koku denedim. Adı vanilla for a day ice cream di. Burberry classic ile baya benziyordu. Hatta dupesi olmuş diyebilirim:)

DSC_0011.JPG

Bunlarda benim parfümlerim
yedeğini alacak kadar armani mania hastasıyım :KK51::KK51:

canım cevap verdiğin için teşekkür ederim öncelikle. Geçen akşam sevilde denedim bir kaç merak ettiğim parfümü ama hiç budur dediğim bir parfüm olmadı mesela büyük bir merakla kokladığım my burberry hayal kırıklığına uğrattı beni. jasmine de sadece kapağından kokladım fena gelmedi bileğime sıkmadığım için pişman oldum ama aklımda kaldı. İstiyorum ki çok ağır olmasın ama bulunduğum ortamda kokum hissedilsin birazda seçiciyim beğenemiyorum çok fazla. bu arada 23 yaşındaym:)
tamamen aynı seyleri yasamısz sanırım my burberyy bende cok almak istedim ama acıgını denedim bas agrısı yaptı bende hala arayıstymm 24 yasındaym bende şöle güzell ilgi cekenn grdgin ortam da kendini bellı eden ama herkesın bilmedigi bi koku arıyorm :))) siz buldunuz mu

Eki Görüntüle 610197

victoria secret -plum drop
zara -essential
dkny - sweet
calvin klein - shock
versace - vanitas

bunlar evdekiler.

işyerinde de dolce & gabbana the one ve burberry -beat var.

ve çok pahalı olduğu için şu an alamadığım ama asla vazgeçmeyeceğim.

narciso rodriguez ve guerlain - magic

eğer d&p den açık alıcaksam da chanel chance, dior jadore ve armani mania
mrb kullandıgınız da enn cok begenılen adı sorulan hangisi acaba ??

X