neden degistireyim anlamadimSelam cizgiyi ben gordum umarim pozitivdir yalniz basligi duzenleyin isterseniz :)
Ben biliyorum hamile olmadigimi zaten benim soedugum idrsrda pozitif kanda negatif cikanlar varmi diye paylasim yaptim.Hamile degilsin demek cnm
Var aslinda dikkarli bakarsanizErkengebelik testinde cizgi goremedim ama digerinde var cizgi peki hemen mi çıktı bekleyince mi cikti?
Fotoğraf da gözükmüyor arkadaşım çıplak gözle görünebilir.Var aslinda dikkarli bakarsaniz
Ben galiba yanlis okumusum kusra bakmayin goz yanilgisi sanirim.neden degistireyim anlamadimidrarda silik cizgi cikti bende kan tahlili verdim sonuc 0.35 cikti onun icin anlayamadim diye paylastim ben
Hastaneni ddeggistiir cannimBu sabahki test
Aile hekimliğinde vermiştim kanı olmazsa 1 hafta sonra direk jinekoloğa gideceğimHastaneni ddeggistiir cannim
Ya ne sinir durum bende de kanda çıkmadı ama idrar testinde o hormon yoksa nasıl çizgi çıkar anlamıyorum diğer gebeliğimde de vardı silik çizgi ve hamileydşmKuzum ben de şuan gecikmedeyim. Test yaptim silik cizgi cikti. Ertesi gün kan verdim negatif cıktı. Cok üzüldüm ben de daha da bişey yapmadım. Beklemedeyim şu an
Şuan gecikmenin kaçıncı günündesin kuzumYa ne sinir durum bende de kanda çıkmadı ama idrar testinde o hormon yoksa nasıl çizgi çıkar anlamıyorum diğer gebeliğimde de vardı silik çizgi ve hamileydşm